Klauzula informacyjna
 
Dane Administratorów: Administratorem Pani/Pana danych osobowych objętych formularzem oraz zawartych w dokumentach aplikacyjnych (razem zwanych dalej: zgłoszeniem rekrutacyjnym) jest Farmacol Serwis S.A z siedzibą w Katowicach przy ul. Szopienickiej 77 oraz spółki wchodzące w skład Grupy Kapitałowej Farmacol określone na stronie www.farmacol.com.pl w zakładce KIM JESTEŚMY – STRUKTURA GRUPY KAPITAŁOWEJ.
 
Dane kontaktowe: Wspólny punkt do kontaktu do Administratorów Danych: [email protected], [email protected]
Kontakt do Inspektora Ochrony Danych pod adresem: [email protected]
 
Cele przetwarzania: Pani/Pana dane osobowe zawarte w zgłoszeniu rekrutacyjnym są przetwarzane w celu prowadzenia procesu rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu, w celu podjęcia działań do zawarcia umowy, a w przypadku wyrażenia przez Panią/Pana dodatkowej zgody także w przyszłych procesach rekrutacyjnych. Dane mogą być również przetwarzane w celu prowadzenia postępowań o ustalenie, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami lub organami państwowymi.
 
Podstawy przetwarzania: Pani/Pana przetwarzamy na następujących podstawach prawnych:
  • art. 6 ust. 1 lit c RODO - dane osobowe wskazane w Kodeksie pracy lub w innych ustawach szczegółowych (według wymogów ogłoszenia), przetwarzamy w oparciu o przepisy prawa i ich podanie jest konieczne do wzięcia udziału w rekrutacji
  • art. 6 ust. 1 lit. b RODO - pozostałe dane osobowe, podanie danych jest dobrowolne. Jeżeli nie chce Pani/Pan, abyśmy przetwarzali dodatkowe dane, prosimy o nieumieszczanie ich w swoich dokumentach.
  • art. 6 ust. 1 lit. a RODO - w przypadku wyrażenia zgody na dalsze ewentualne rekrutacje
  • art. 6 ust. 1 lit. f RODO - w przypadku prowadzenia postępowania o ustalenie, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami lub organami państwowymi
Prawa: Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, w tym uzyskania ich kopii oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięcie. Wniosek o realizację praw dostępny jest na https://www.farmacol.com.pl/kontakt/rodo/
W każdym momencie może Pani/Pan cofnąć udzieloną zgodę, wysyłając e-mail na adres: [email protected], co nie ma wypływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed cofnięciem zgody.
 
UODO: Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych z siedzibą w Warszawie (00-193) Warszawa, ul. Stawki 2, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
 
Okres przechowywania: Pani/Pana dane osobowe przetwarzamy w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu przez okres 6 miesięcy od daty przesłania zgłoszenia rekrutacyjnego, a gdy wyraziła Pani/Pan zgodę na udział w przyszłych rekrutacjach przez okres 12 miesięcy od daty przesłania zgłoszenia rekrutacyjnego lub do czasu usunięcia zgody. Ponadto Pani/Pana dane osobowe możemy przechowywać dla celów ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami związanymi z procesem rekrutacji przez okres 3 lat od daty przesłania zgłoszenia rekrutacyjnego lub do czasu trwania postępowania.
 
Udostępnianie danych: Pani/Pana dane osobowe możemy przekazać dostawcom usługi publikacji ogłoszeń o pracę, dostawcom systemów do zarządzania rekrutacjami, dostawcom usług IT takich jak hosting oraz dostawcom systemów informatycznych. Pani/Pana dane osobowe będą przekazywane podmiotom przetwarzającym na zlecenie administratora w zakresie usług związanych z prowadzeniem rekrutacji pracowników lub udostępnianiem systemów informatycznych dla celów rekrutacji – przy czym takie podmioty przetwarzają dane osobowe na podstawie umowy z administratorem i wyłącznie zgodnie z poleceniem administratora.
Farmacol Serwis S.A.

Administrator systemów

Farmacol Serwis S.A.O firmie

Rekrutacja zdalna

Rekrutacja zdalna

To wyróżnienie ofert oznacza, że cały proces rekrutacyjny jest prowadzony zdalnie. Dowiedz się więcej
Rekrutacja zdalna

Farmacol Serwis S.A.

Szopienicka 77

Katowice

GK FARMACOL to jeden z największych dystrybutorów farmaceutycznych w Polsce, łączący doświadczenie i najlepsze tradycje polskiego biznesu z nowoczesnym sposobem zarządzania.

Atutem naszej firmy są wysoko wykwalifikowani eksperci ściśle współpracujący na każdym stanowisku pracy. Jeśli cenisz sobie profesjonalizm, chcesz wyznaczać nowe kierunki rozwoju, lubisz podejmować nowe wyzwania i chcesz uczestniczyć w naszym sukcesie, a do każdego zadania podchodzisz indywidualnie…

Dołącz do grupy fachowców, którzy zmieniają oblicze biznesu 
- zostań współtwórcą sukcesu Grupy Kapitałowej FARMACOL.

Obecnie poszukujemy kandydata na stanowisko:
Administrator systemów
Miejsce pracy: Katowice

Obowiązki:

  • Konfiguracja i utrzymanie urządzeń sieciowych wraz z systemem UTM,
  • Obsługa zgłoszeń użytkowników w obszarze szeroko pojętych sieci komputerowych,
  • Bieżący monitoring urządzeń sieciowych i systemów wspierających,
  • Przygotowywanie materiałów do tworzenia i rozwoju systemu monitoringu w obszarze sieci,
  • Przygotowywanie i realizacja wdrożeń rozwoju sieci komputerowych,
  • Udział w przetargach, rekomendowanie i przygotowywanie wymagań w obszarze sieci.

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe,
  • Doświadczenie w utrzymaniu sieci komputerowych klasy enterprise,
  • Praktyczna znajomość zagadnień dotyczących sieci komputerowych:
    • LAN, SAN, WAN,
    • autoryzacji i autentykacji w sieciach,
    • rozwiązania klasy UTM,
    • VoIP,
    • VPN,
    • SD WAN,
  • Silna motywacja do pracy i pozyskiwania nowej wiedzy technicznej,
  • Wysoka komunikatywność i umiejętność pracy z użytkownikiem i współpracownikami,
  • Sumienność i odpowiedzialność w wykonywaniu zadań,
  • Mile widziane certyfikaty potwierdzające umiejętności sieciowe.

Oferujemy:

  • Ciekawe wyzwania zawodowe, udział w ambitnych projektach,
  • Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
  • Pakiet benefitów: ubezpieczenie na życie, pakiet medyczny, pakiet sportowy.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Firma zastrzega sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

GK FARMACOL to jeden z największych dystrybutorów farmaceutycznych w Polsce, łączący doświadczenie i najlepsze tradycje polskiego biznesu z nowoczesnym sposobem zarządzania.

Atutem naszej firmy są wysoko wykwalifikowani eksperci ściśle współpracujący na każdym stanowisku pracy. Jeśli cenisz sobie profesjonalizm, chcesz wyznaczać nowe kierunki rozwoju, lubisz podejmować nowe wyzwania i chcesz uczestniczyć w naszym sukcesie, a do każdego zadania podchodzisz indywidualnie…

Dołącz do grupy fachowców, którzy zmieniają oblicze biznesu 
- zostań współtwórcą sukcesu Grupy Kapitałowej FARMACOL.

Obecnie poszukujemy kandydata na stanowisko:
Administrator systemów

Obowiązki:

  • Konfiguracja i utrzymanie urządzeń sieciowych wraz z systemem UTM,
  • Obsługa zgłoszeń użytkowników w obszarze szeroko pojętych sieci komputerowych,
  • Bieżący monitoring urządzeń sieciowych i systemów wspierających,
  • Przygotowywanie materiałów do tworzenia i rozwoju systemu monitoringu w obszarze sieci,
  • Przygotowywanie i realizacja wdrożeń rozwoju sieci komputerowych,
  • Udział w przetargach, rekomendowanie i przygotowywanie wymagań w obszarze sieci.

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe,
  • Doświadczenie w utrzymaniu sieci komputerowych klasy enterprise,
  • Praktyczna znajomość zagadnień dotyczących sieci komputerowych:
    • LAN, SAN, WAN,
    • autoryzacji i autentykacji w sieciach,
    • rozwiązania klasy UTM,
    • VoIP,
    • VPN,
    • SD WAN,
  • Silna motywacja do pracy i pozyskiwania nowej wiedzy technicznej,
  • Wysoka komunikatywność i umiejętność pracy z użytkownikiem i współpracownikami,
  • Sumienność i odpowiedzialność w wykonywaniu zadań,
  • Mile widziane certyfikaty potwierdzające umiejętności sieciowe.

Oferujemy:

  • Ciekawe wyzwania zawodowe, udział w ambitnych projektach,
  • Pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
  • Pakiet benefitów: ubezpieczenie na życie, pakiet medyczny, pakiet sportowy.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Firma zastrzega sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.

Ogłoszenie archiwalne