Miejsce pracy: ul. Chełmżyńska 249, Warszawa

Klauzula informacyjna Polbruk S.A.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. („RODO”) uprzejmie informujemy, że administratorem Pana/Pani danych osobowych będzie Polbruk S.A. z siedzibą w Gdańsku, przy ul. Nowy Świat 16 C, 80-299 Gdańsk. Pana/Pani dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji (art. 6 ust. 1 lit. a oraz lit. b RODO) i przechowywane do czasu jego zakończenia. Ma Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich sprostowania. Przysługuje Panu/Pani również prawo do usunięcia danych, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Odbiorcami Pana/Pani danych będą podmioty, którym przekazanie Pana/Pani danych będzie konieczne do realizacji celów przetwarzania, w szczególności będą to podmioty świadczące na rzecz administratora usługi IT lub usługi związane z publikacją ogłoszeń o pracę.

Informujemy, że przysługuje Panu/Pani prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Podanie danych osobowych w zakresie określonym w art. 22(1) ust. 1 kodeksu pracy jest obowiązkowe, a konsekwencją ich niepodania jest wykluczenie z udziału w procesie rekrutacji. Podanie danych w pozostałym zakresie jest dobrowolne.

POLBRUK S.A.

Asystent ds. Kontrolingu

POLBRUK S.A.O firmie

POLBRUK S.A.

Chełmżyńska 249

Warszawa

Polbruk S.A. to lider rynku kostki brukowej w Polsce, z 19 zakładami produkcyjnymi oraz silną siecią dystrybucji na terenie całego kraju. Przynależność do irlandzkiej Grupy CRH plc, światowego lidera w produkcji i dystrybucji materiałów budowlanych, motywuje nas do ciągłego, dynamicznego rozwoju.
 
Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Asystent ds. Kontrolingu
Miejsce pracy: ul. Chełmżyńska 249, Warszawa

Główne zadania:

  • Przygotowywanie raportów i analiz na potrzeby Zarządu,
  • Udział w miesięcznym procesie raportowania na potrzeby Grupy,
  • Monitorowanie, kontrola i usprawnianie procesów wewnątrz organizacji.

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe lub studenci ostatnich lat (preferowane kierunki: finanse i rachunkowość, ekonomia, zarządzanie, analityka gospodarcza, kierunki techniczne),
  • Zdolności analityczne,
  • Bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (w szczególności programu MS Excel),
  • Biegła znajomość języka angielskiego (poziom B2 lub wyższy),
  • Dokładność i systematyczność,
  • Otwartość i komunikatywność,
  • Dobra organizacja pracy i zdolność sprawnego działania, również pod presją czasu.

Oferujemy:

  • Zatrudnienie na umowę o pracę w renomowanej firmie o stabilnej pozycji rynkowej,
  • Możliwość osobistego rozwoju i zdobywanie nowego doświadczenia,
  • Wsparcie w uzyskaniu kwalifikacji ACCA, CIMA,
  • Doskonalenie języka angielskiego z pomocą profesjonalnych lektorów,
  • Dofinansowanie zajęć sportowych,
  • Niezbędne narzędzia pracy - laptop oraz telefon służbowy,
  • Dobrą atmosferę pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV za pomocą przycisku "Aplikuj teraz".

 

Firma zastrzega sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Na dokumentach prosimy umieścić klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w przesłanych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych przez Polbruk S.A. z siedzibą w Gdańsku, przy ul. Nowy Świat 16 C, 80-299 Gdańsk w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji.”.

Polbruk S.A. to lider rynku kostki brukowej w Polsce, z 19 zakładami produkcyjnymi oraz silną siecią dystrybucji na terenie całego kraju. Przynależność do irlandzkiej Grupy CRH plc, światowego lidera w produkcji i dystrybucji materiałów budowlanych, motywuje nas do ciągłego, dynamicznego rozwoju.
 
Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Asystent ds. Kontrolingu
Numer ref.: Miejsce pracy: ul. Chełmżyńska 249, Warszawa

Główne zadania:

  • Przygotowywanie raportów i analiz na potrzeby Zarządu,
  • Udział w miesięcznym procesie raportowania na potrzeby Grupy,
  • Monitorowanie, kontrola i usprawnianie procesów wewnątrz organizacji.

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe lub studenci ostatnich lat (preferowane kierunki: finanse i rachunkowość, ekonomia, zarządzanie, analityka gospodarcza, kierunki techniczne),
  • Zdolności analityczne,
  • Bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (w szczególności programu MS Excel),
  • Biegła znajomość języka angielskiego (poziom B2 lub wyższy),
  • Dokładność i systematyczność,
  • Otwartość i komunikatywność,
  • Dobra organizacja pracy i zdolność sprawnego działania, również pod presją czasu.

Oferujemy:

  • Zatrudnienie na umowę o pracę w renomowanej firmie o stabilnej pozycji rynkowej,
  • Możliwość osobistego rozwoju i zdobywanie nowego doświadczenia,
  • Wsparcie w uzyskaniu kwalifikacji ACCA, CIMA,
  • Doskonalenie języka angielskiego z pomocą profesjonalnych lektorów,
  • Dofinansowanie zajęć sportowych,
  • Niezbędne narzędzia pracy - laptop oraz telefon służbowy,
  • Dobrą atmosferę pracy.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV za pomocą przycisku "Aplikuj teraz".

 

Firma zastrzega sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.

Na dokumentach prosimy umieścić klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w przesłanych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych przez Polbruk S.A. z siedzibą w Gdańsku, przy ul. Nowy Świat 16 C, 80-299 Gdańsk w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji.”.

Ogłoszenie archiwalne