Oferta pracy

Klauzula zgody i klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy
dotycząca przetwarzania danych osobowych
 
Treść informacyjna
Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej RODO) informujemy, że:
  • DHL funkcjonuje w ramach kilku podmiotów prawnych, w związku z powyższym administratorem Pani/Pana danych osobowych jest DHL Exel Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., albo DHL Exel Supply Chain Trade (Poland) Sp. z o.o., albo DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., wszystkie z siedzibą 02-146 Warszawa, ul. 17 stycznia 45D;
  • Szczegółowe informacje dotyczące zasad przetwarzania danych można uzyskać od Inspektora Ochrony Danych – pod adresem: [email protected]
  • Administrator przetwarza dane na podstawie zgody, przepisu prawa, dążąc do zawarcia umowy na żądanie kandydata, oraz na podstawie prawnie uzasadnionego interesu polegającego na konieczności doboru odpowiednich kadr (art. 6 ust. 1 lit a,b,c,f RODO) w celach rekrutacyjnych
  • Udzieloną zgodę można w każdym czasie odwołać.
  • Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą do zakończenia prowadzonej rekrutacji nie dłużej jednak niż przez sześć miesięcy od dnia przesłania CV;
  • Za Pani/Pana zgodą w okresie 3 lat od zakończenia procesu rekrutacji dane osobowe będą przetwarzane w kolejnych rekrutacjach prowadzonych przez Administratora;
  • Posiada Pani/Pan prawo do żądania od Administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie;
  • Odbiorcami danych osobowych poza Administratorem są portale z ogłoszeniami o pracę oraz firmy rekrutacyjne, w tym dostęp do danych mają pozostałe podmioty z grupy DHL wymienione we wstępie;
  • Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Urzędu Ochrony Danych Osobowych;
  • Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w przypadkach gdy podstawą ich przetwarzania są przepisy prawa, a w pozostałym zakresie jest dobrowolne jednak niepodanie danych do kontaktu uniemożliwi udział w rekrutacji.
Jeśli wyraża Pan/ Pani  również zgodę na przetwarzanie danych osobowych po zakończeniu procesu rekrutacyjnego na potrzeby przyszłych rekrutacji również, proszę o dołączenie klauzuli następującej treści:
Zgodnie z art.6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach przyszłych rekrutacji DHL Exel Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., DHL Exel Supply Chain Trade (Poland) Sp. z o.o., DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., wszystkie z siedzibą 02-146 Warszawa, ul. 17 stycznia 45D.
 
DHL Supply Chain (Poland)

Business Operational Controller

DHL Supply Chain (Poland)O firmie

  • Warszawa, mazowieckie

  • Ważna jeszcze 19 dni
    do: 03 cze 2021
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Specjalista (Mid / Regular)
top
CHCESZ PRACOWAĆ W NAJWIĘKSZEJ FIRMIE LOGISTYCZNEJ W ŚWIECIE?
Business Operational Controller
Location: Warszawa

Main Accountabilities:

  • A unique finance role effectively combining Business Partnering with Financial Controlling;
  • Prepare analyze and report Site’s performance KPIs;
  • Participate in the yearly budgeting process (CAPEX, OPEX, and performance KPIs);
  • Drive Site’s month-end-close process including forecasting activities;
  • Prepare monthly/quarterly/yearly management reports for clients (both external and internal);
  • Close cooperation with the Top Management of the DHL Supply Chain
  • Ensure correctness of accounting entries (IFRS accounting);
  • Ensure that the company's financial policies and procedures are communicated, applied and enforced.

Requirements:

  • University Degree in Finance, Accountancy, Business or related fields;
  • Minimum 3 years of experience in financial planning, budgeting, financial controlling, financial auditing (Big4 experience is an asset);
  • Solution driven approach to systems and processes; advanced computer literacy (MS Excel). VBA knowledge is an asset;
  • Previous working experience with Oracle E-Business Suite and/or Essbase is an asset;
  • Strong spoken and written Polish and English;
  • Thrive on analytics and detailed investigation - able to coordinate workload;
  • Knowledge of IFRS is an asset;
  • Previous knowledge of the logistics industry is an asset;
  • Demonstrate Passion, Can Do and Right First Time attitude both in personal and work life.

We offer:

  • Work with professionals full of passion and willing to share knowledge
  • A friendly workplace
  • Real opportunities for development
  • Private medical care
  • Co-funded sport card
  • Preferred life insurance conditions
  • Co-funded vacation
  • Christmas vouchers
  • Participation in events supporting the local community

Dołącz do naszego zespołu i pracuj z ludźmi pełnymi pasji!

 

DHL jest czołową globalną marką w branży logistycznej. DHL oferuje szerokie portfolio usług logistycznych, począwszy od krajowej i międzynarodowej dostawy paczek, międzynarodowych przesyłek ekspresowych: lądowych, lotniczych i morskich, po zarządzanie łańcuchem dostaw przemysłowych. DHL zatrudnia ponad 380 000 pracowników. Działa w ponad 220 krajach i regionach na całym świecie, bezpiecznie i rzetelnie łącząc ludzi oraz firmy, umożliwiając globalny przepływ handlu. Wyspecjalizowane rozwiązania dla rozwijających się rynków i branż (w tym handlu elektronicznego, technologii, nauk przyrodniczych i opieki zdrowotnej, energii, motoryzacji i handlu detalicznego), odpowiedzialność korporacyjna i dominacja na rynkach rozwijających się, czynią DHL globalną firmą logistyczną. Na polskim rynku spółka działa od 2002 roku i zatrudnia ponad 5 000 osób zarządzając ponad 30 lokalizacjami.


Jak wygląda praca w DHL Supply Chain? Nasz świat jest pełen wyzwań a my jesteśmy pełni pasji!

Będziesz odgrywać istotną rolę w zapewnianiu naszym klientom usług i rozwiązań wysokiej jakości. Jako naszemu pracownikowi oferujemy Ci fascynujące możliwości rozwoju i wyzwania w różnych działach i na różnych stanowiskach.

CHCESZ PRACOWAĆ W NAJWIĘKSZEJ FIRMIE LOGISTYCZNEJ W ŚWIECIE?
Business Operational Controller

Main Accountabilities:

  • A unique finance role effectively combining Business Partnering with Financial Controlling;
  • Prepare analyze and report Site’s performance KPIs;
  • Participate in the yearly budgeting process (CAPEX, OPEX, and performance KPIs);
  • Drive Site’s month-end-close process including forecasting activities;
  • Prepare monthly/quarterly/yearly management reports for clients (both external and internal);
  • Close cooperation with the Top Management of the DHL Supply Chain
  • Ensure correctness of accounting entries (IFRS accounting);
  • Ensure that the company's financial policies and procedures are communicated, applied and enforced.

Requirements:

  • University Degree in Finance, Accountancy, Business or related fields;
  • Minimum 3 years of experience in financial planning, budgeting, financial controlling, financial auditing (Big4 experience is an asset);
  • Solution driven approach to systems and processes; advanced computer literacy (MS Excel). VBA knowledge is an asset;
  • Previous working experience with Oracle E-Business Suite and/or Essbase is an asset;
  • Strong spoken and written Polish and English;
  • Thrive on analytics and detailed investigation - able to coordinate workload;
  • Knowledge of IFRS is an asset;
  • Previous knowledge of the logistics industry is an asset;
  • Demonstrate Passion, Can Do and Right First Time attitude both in personal and work life.

OFERUJEMY:

  • Stabilne warunki zatrudnienia oraz pracę w międzynarodowym środowisku
  • Umowę o pracę plus miesięczne premie
  • Pakiet świadczeń socjalnych w tym dofinansowanie do wczasów,
  • Wyplata świadczeń świątecznych
  • Benefity: prywatna opieka medyczna
  • Dofinansowanie do karnetów multisport oraz ubezpieczeń na życie
  • Spotkania integracyjne z pracownikami
  • Możliwość zdobywania doświadczeń i rozwoju zawodowego
  • Konkursy uznaniowe
  • Możliwość otrzymania nagród

Jak wygląda praca w DHL Supply Chain? Nasz świat jest pełen wyzwań a my jesteśmy pełni pasji!

Będziesz odgrywać istotną rolę w zapewnianiu naszym klientom usług i rozwiązań wysokiej jakości. Jako naszemu pracownikowi oferujemy Ci fascynujące możliwości rozwoju i wyzwania w różnych działach i na różnych stanowiskach.

Dołącz do naszego zespołu i pracuj z ludźmi pełnymi pasji!

 

DHL jest czołową globalną marką w branży logistycznej. DHL oferuje szerokie portfolio usług logistycznych, począwszy od krajowej i międzynarodowej dostawy paczek, międzynarodowych przesyłek ekspresowych: lądowych, lotniczych i morskich, po zarządzanie łańcuchem dostaw przemysłowych. DHL zatrudnia ponad 380 000 pracowników. Działa w ponad 220 krajach i regionach na całym świecie, bezpiecznie i rzetelnie łącząc ludzi oraz firmy, umożliwiając globalny przepływ handlu. Wyspecjalizowane rozwiązania dla rozwijających się rynków i branż (w tym handlu elektronicznego, technologii, nauk przyrodniczych i opieki zdrowotnej, energii, motoryzacji i handlu detalicznego), odpowiedzialność korporacyjna i dominacja na rynkach rozwijających się, czynią DHL globalną firmą logistyczną. Na polskim rynku spółka działa od 2002 roku i zatrudnia ponad 5 000 osób zarządzając ponad 30 lokalizacjami.


Ogłoszenie archiwalne