Klauzula informacyjna

Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest Smart Solutions Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Opolska 110, 31 - 323 Kraków, KRS: 0000793528, będący agencją zatrudnienia o numerze w rejestrze KRAZ 22394.

Osoby, których dane dotyczą mogą skontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: krakow[at]smartsr.pl lub pisemnie na adres wskazany powyżej.

Dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu realizacji procesu rekrutacyjnego.

Podstawą prawną przetwarzania danych jest zgoda osoby, której dane dotyczą. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, ale konieczne aby osoba wzięła udział w procesie rekrutacji. Zgoda może być odwołana w każdym czasie. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

Odbiorcami danych będą osoby odpowiedzialne za rekrutację, potencjalni pracodawcy na terenie Polski oraz Wielkiej Brytanii.

Dane przechowywane będą przez okres niezbędny do przeprowadzenia procesu rekrutacji. Jeśli osoba, której dane dotyczą wyraziła zgodę na przetwarzanie danych osobowych  w celu realizacji przyszłych procesów rekrutacyjnych, jej dane będą przetwarzane przez okres 12 miesięcy od dnia udzielenia zgody.

Dane osobowe mogą być przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym w formie profilowania, w celu dopasowania profilu kandydata (jego predyspozycji zawodowych i/lub doświadczenia zawodowego) do ofert pracy dostępnych u Administratora. Zautomatyzowane przetwarzanie danych i profilowanie nie wywoła negatywnych skutków po stronie osoby, której dane dotyczą.

Osoba, której dane dotyczą ma prawo do: dostępu do treści swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, przenoszenia danych, cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie, wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym w Polsce jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

C#.Net Developer

Smart Solutions Polska Sp. z o.o.O firmie

Rekrutacja zdalna

Rekrutacja zdalna

To wyróżnienie ofert oznacza, że cały proces rekrutacyjny jest prowadzony zdalnie. Dowiedz się więcej
Rekrutacja zdalna
  • małopolskie

  • Ważna jeszcze 2 dni
    do: 5 sie 2020
  • Pełny etat, Część etatu
  • Specjalista (Mid / Regular)

Smart Solutions Recruitment is one of the UK’s fastest growing independent recruitment companies and earned us a place in the Wales Fast Growth 50 list for the last three years.

One of our direct clients is looking to hire:

C#.Net Developer

Locations: malopolskie, mazowieckie, slaskie

 

Responsibilities:

  • Design, development and testing of new features in the applications
  • Responsible for regular communication with others involved in the development process
  • Implement, test, and bug-fix functionality
  • Responsibility for design and implementation of software projects using C# 
  • Participate as a team member in fully agile Scrum deliveries
  • Provide support to end users
  • Design, build, and maintain efficient and reliable C# code

Requirements:

  • C# Programming Language
  • C#.Net hands-on development experience 6+ years
  • Experience in .NET core
  • Experience with HTML, JavaScript and web development frameworks (AngularJS, Bootstrap, jQuery)
  • Proven experience with software design and OOD methodologies

What we offer:

  • Competitive salary (150 pln netto+VAT/h)
  • Remote, full/half-time position
  • Work in an international environment
  • Health Insurance
  • Life Insurance

Prosimy o zawarcie w CV (lub w  innych dokumentach aplikacyjnych lub w wiadomości kierowanej do nas) klauzuli o następującej treści: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w przesłanych dokumentach aplikacyjnych, przez Smart Solutions Polska Sp. z o.o. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z rozporządzeniem  Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (tzw. RODO). Zgoda jest dobrowolna i może być w każdej chwili wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

Jeśli chcesz aby Twoja kandydatura była brana pod uwagę przy przyszłych rekrutacjach, prosimy ponadto o zawarcie dodatkowej klauzuli o następującej treści: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w przesłanych dokumentach aplikacyjnych przez Smart Solutions Polska Sp. z o.o. w celu realizacji przyszłych procesów rekrutacyjnych zgodnie z rozporządzeniem  Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (tzw. RODO). Zgoda jest dobrowolna i może być w każdej chwili wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

Smart Solutions Recruitment is one of the UK’s fastest growing independent recruitment companies and earned us a place in the Wales Fast Growth 50 list for the last three years.

One of our direct clients is looking to hire:

C#.Net Developer

Locations: malopolskie, mazowieckie, slaskie

 

Responsibilities:

  • Design, development and testing of new features in the applications
  • Responsible for regular communication with others involved in the development process
  • Implement, test, and bug-fix functionality
  • Responsibility for design and implementation of software projects using C# 
  • Participate as a team member in fully agile Scrum deliveries
  • Provide support to end users
  • Design, build, and maintain efficient and reliable C# code

Requirements:

  • C# Programming Language
  • C#.Net hands-on development experience 6+ years
  • Experience in .NET core
  • Experience with HTML, JavaScript and web development frameworks (AngularJS, Bootstrap, jQuery)
  • Proven experience with software design and OOD methodologies

What we offer:

  • Competitive salary (150 pln netto+VAT/h)
  • Remote, full/half-time position
  • Work in an international environment
  • Health Insurance
  • Life Insurance

Prosimy o zawarcie w CV (lub w  innych dokumentach aplikacyjnych lub w wiadomości kierowanej do nas) klauzuli o następującej treści: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w przesłanych dokumentach aplikacyjnych, przez Smart Solutions Polska Sp. z o.o. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z rozporządzeniem  Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (tzw. RODO). Zgoda jest dobrowolna i może być w każdej chwili wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

Jeśli chcesz aby Twoja kandydatura była brana pod uwagę przy przyszłych rekrutacjach, prosimy ponadto o zawarcie dodatkowej klauzuli o następującej treści: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w przesłanych dokumentach aplikacyjnych przez Smart Solutions Polska Sp. z o.o. w celu realizacji przyszłych procesów rekrutacyjnych zgodnie z rozporządzeniem  Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (tzw. RODO). Zgoda jest dobrowolna i może być w każdej chwili wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

Ogłoszenie archiwalne