OBOWIĄZEK INFORMACYJNY SEP PEETERS POLSKA SP. Z O.O.

  • Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych informujemy, iż : Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Sep Peeters Polska Sp. z o.o. z siedzibą w 45-065 Opole, ul. Reymonta 21/1, wpisana do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 1211.
  • Pani/Pana dane osobowe, wizerunek przetwarzane będą na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego w celu świadczenia usług rekrutacyjnych oraz w celu marketingu usług własnych i mogą być udostępniane partnerom administratora danych.
  • Podanie przeze Pani/Pana danych osobowych jest świadome i dobrowolne a Państwa zgoda na ich przetwarzanie jest dobrowolna.
  • Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawianiu lub usunięcia. Informujemy, że Państwa zgoda może zostać cofnięta w dowolnym momencie przez wysłanie wiadomości e-mail na adres naszego ABI/IOD [email protected] spod adresu, którego zgoda dotyczy.
  • Pragniemy poinformować, że administrator danych osobowych ma prawo usunąć Pani/Pana dane bez Państwa uprzedniej zgody.
  • Mają Państwo także prawo do wniesienia skargi przez wysłanie wiadomości e-mail na adres naszego ABI/IOD [email protected] spod adresu, którego zgoda dotyczy.
  • Jeżeli chcecie Państwo brać udział w procesie rekrutacji oraz przyszłych procesach rekrutacji prosimy abyście w CV i pozostałych formularzach niezbędnych do realizacji procesie rekrutacji umieścili i zaznaczyli odpowiednie zgody abyśmy zachowali Pani/Pana CV w naszej bazie i dzięki tej zgodzie będziemy mogli się z Państwem kontaktować drogą telefoniczną, mailową, po przez aplikację P4F w związku z prowadzona rekrutacją oraz prezentacją ofert pracy.
  • Zgoda jest niezbędna do kontaktu z Państwem.
Sep Peeters Polska Sp. z o.o.

Cieśla - stolarz

Sep Peeters Polska Sp. z o.o.O firmie

Rekrutacja zdalna

Rekrutacja zdalna

To wyróżnienie ofert oznacza, że cały proces rekrutacyjny jest prowadzony zdalnie. Dowiedz się więcej
Rekrutacja zdalna
  • Holandia region Oudewater, Holandia

  • Ważna jeszcze 19 dni
    do: 30 lip 2020
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Pracownik fizyczny
Sep Peeters Polska Sp. z o.o. nr. cer. 1211. Jesteśmy wiarygodnym partnerem . Zajmujemy się rekrutacją pracowników i kierujemy ich do prac na terenie Holandii. Oferujemy zatrudnienie w branży: logistycznej, budowlanej, przemysł, produkcja, ogrodnictwo.
 
Do pracy w Holandii region Oudewater poszukujemy osoby na stanowisko:
Cieśla/ stolarz
Miejsce pracy: Holandia region Oudewater

Obowiązki:

  • firma zajmuje się wykonywaniem konstrukcji wieńcowych, więźby dachowej, konstrukcji szkieletowych, stolarka budowlana € 14,00 brutto
  • inne prace stolarsko-ciesielskie
  • właściwa i terminowa realizacja zadań
  • lub pomocnicy przy budowie szkieletu kontenera mieszkalnego- budownictwo systemowe stawka brutto od € 10,38 brutto

Wymagania:

  • doświadczenie na w/w stanowisku
  • znajomość rysunku technicznego
  • obsługa maszyn i narzędzi stolarskich
  • umiejętność organizacji własnej pracy
  • komunikatywna znajomość j. angielskiego lub j. holenderskiego
  • prawo jazdy kat. B/ mile widziane

Oferujemy:

  • umowę o pracę
  • wynagrodzenie na podstawie kodeksu pracy CAO
  • wypłaty tygodniowe na konto
  • wypłacane dodatki urlopowe i wakacyjne
  • opieka polskich koordynatorów
  • odpłatne ubezpieczenie
  • zapewniamy odpłatne mieszkanie (pokoje 2 osobowe) wyposażone w AGD,TV, Wi Fi
  • transport do pracy w NL: auto firmowe lub transport do pracy

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie aplikacji lub kontakt z biurem.


Uprzejmie informujemy, ze skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Zgoda na udział w procesie rekrutacji oraz kontakt.

W aplikacji prosimy umieścić następującą klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zm.)."
Sep Peeters Polska Sp. z o.o. nr. cer. 1211. Jesteśmy wiarygodnym partnerem . Zajmujemy się rekrutacją pracowników i kierujemy ich do prac na terenie Holandii. Oferujemy zatrudnienie w branży: logistycznej, budowlanej, przemysł, produkcja, ogrodnictwo.
 
Do pracy w Holandii region Oudewater poszukujemy osoby na stanowisko:
Cieśla/ stolarz

Obowiązki:

  • firma zajmuje się wykonywaniem konstrukcji wieńcowych, więźby dachowej, konstrukcji szkieletowych, stolarka budowlana € 14,00 brutto
  • inne prace stolarsko-ciesielskie
  • właściwa i terminowa realizacja zadań
  • lub pomocnicy przy budowie szkieletu kontenera mieszkalnego- budownictwo systemowe stawka brutto od € 10,38 brutto

Wymagania:

  • doświadczenie na w/w stanowisku
  • znajomość rysunku technicznego
  • obsługa maszyn i narzędzi stolarskich
  • umiejętność organizacji własnej pracy
  • komunikatywna znajomość j. angielskiego lub j. holenderskiego
  • prawo jazdy kat. B/ mile widziane

Oferujemy:

  • umowę o pracę
  • wynagrodzenie na podstawie kodeksu pracy CAO
  • wypłaty tygodniowe na konto
  • wypłacane dodatki urlopowe i wakacyjne
  • opieka polskich koordynatorów
  • odpłatne ubezpieczenie
  • zapewniamy odpłatne mieszkanie (pokoje 2 osobowe) wyposażone w AGD,TV, Wi Fi
  • transport do pracy w NL: auto firmowe lub transport do pracy

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie aplikacji lub kontakt z biurem.

Zgoda na udział w procesie rekrutacji oraz kontakt.

W aplikacji prosimy umieścić następującą klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zm.)."


Uprzejmie informujemy, ze skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Ogłoszenie archiwalne