Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

132576

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Cukiernik / Piekarz / Technik technologii żywności w Centrum Badań i Rozwoju

Mondelēz International w Polsce

  • Wrocław, dolnośląskie

  • ogłoszenie wygasło rok temu
  • Umowa o pracę
  • Specjalista (Mid / Regular)
Mondelez International jest wiodącą firmą w branży spożywczej i światowym producentem przekąsek. Działamy w 160 krajach, zatrudniając ponad 90 000 osób. Zapewne znasz większość naszych marek, takich jak Milka, Oreo, Delicje, Prince Polo, belVita, Halls, czy Lubisie. Kluczem do naszego sukcesu są wspaniali ludzie i kultowe marki. Dołącz do nas i wspólnie wyznaczajmy globalne trendy, poprzez oferowanie odpowiedniej przekąski na odpowiednią chwilę wyprodukowanej w odpowiedni sposób.

Na polskim rynku rozwijamy się od 1992 roku, jest nas już ponad 4600 osób. Pracujemy w wielu lokalizacjach: biurze w Warszawie, siłach sprzedaży oraz 7 zakładach produkcyjnych w: Skarbimierzu, Bielanach Wrocławskich, Jarosławiu, Płońsku, Cieszynie i Jankowicach, jak również w globalnym Centrum Badań i Rozwoju we Wrocławiu.

Chcesz posmakować wyjątkowych możliwości w Mondelez? Wgryź się w poniższą ofertę!
Cukiernik / Piekarz / Technik technologii żywności w Centrum Badań i RozwojuNumer ref.: 132576
Działaj najlepiej jak potrafisz w Mondelez International?
Dołącz do nas i wesprzyj nas w realizacji naszej misji, której celem jest kształtowanie przyszłości branży przekąsek na całym świecie. Działaj z dumą.
Współpracujesz z lokalnym zespołem RDQ w celu przeprowadzania eksperymentów i prób w Centrum Badań i Rozwoju we Wrocławiu

Jak będzie wyglądać Twoja rola?
Obsługa i utrzymanie w należytym stanie maszyn i urządzeń w zakładzie pilotażowym.
Przygotowanie instrukcji obsługi dla wyposażenia i przyrządów w zakładzie pilotażowym.
Organizacja szkoleń dla mniej doświadczonych pracowników działu Badań i Rozwoju z obsługi urządzeń i innych działań w obrębie zakładu pilotażowego.
Organizowanie i przeprowadzenie prób pilotażowych zgodnie z zasadami GMP (Dobra Praktyka  Produkcyjna) oraz HACCP (Analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli).
Zapewnienie bezpiecznej pracy oraz działania maszyn i urządzeń w zakładzie pilotażowym poprzez stosowanie i aktywne wspieranie polityki BHP i Ochrony Środowiska w obszarze.
Samodzielne przygotowanie różnych prototypów produktowych we współpracy z technologami.
Analizowanie wyników prób pilotażowych oraz eksperymentów, przygotowanie raportów oraz innej niezbędną dokumentacji technicznej.
Bycie osobą kontaktową z ramienia zakładu pilotażowego dla pracowników działu Badań i Rozwoju z różnych lokalizacji.
Czy ta rola jest dla Ciebie?
Docenimy Twoją motywację do rozwoju kariery oraz doświadczenie i wiedzę w następującym zakresie:
  • Praca w zespołach i indywidualnie
  • Proaktywne rozpoznawanie problemów i pomoc w tworzeniu i wdrażaniu rozwiązań
  • Stosowanie wiedzy technicznej dotyczącej urządzeń i składników w celu wsparcia działań zakładu pilotażowego
  • Dokładne rejestrowanie i zgłaszanie danych i wyników działań
  • Doświadczenie w obsłudze/konserwacji urządzeń znajdujących się na wyposażeniu laboratorium i/lub fabryki jest zdecydowaną zaletą
  • Doświadczenie w branży produkcji żywności będzie wyraźną zaletą
Aby odnieść sukces na tym stanowisku powinieneś:
  • Mieć zdolności manualne jak również cechować się pasją do rozwijania umiejętności cukierniczych także w zakresie ręcznego przygotowania prototypów produktowych.
  • Posiadać bardzo dobre umiejętności organizacyjne.
  • Mieć umiejętność skutecznego komunikowania się i współpracy w środowisku międzynarodowym oraz budowania silnych relacji z różnymi działami.
  • osiadać umiejętność samodzielnej pracy oraz samodzielnego rozwiązywania problemów.
Wymagania:
  • Wykształcenie średnie techniczne w dziedzinie technologii żywności lub pokrewnej.
  • Praktyka związana z produkcją żywności (cukiernik, piekarz, operator maszyn lub podobne).
  • 1-2 lata doświadczenia w branży spożywczej zapewniające minimalne zrozumienie procesów związanych z produkcją żywności (preferowane).
  • Umiejętność porozumiewania się w języku angielskim w stopniu co najmniej podstawowym.
Wymogi dotyczące podróży:
Gotowość do odbywania podróży służbowych w Europie (około 5% czasu pracy).

Poczęstuj się! Twoje benefity:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Atrakcyjny system premiowy
  • Prywatna
    opieka medyczna
  • Ubezpieczenie na życie
  • MultiSport
  • Pracowniczy Program Emerytalny
  • Możliwości rozwoju i zdobycia uprawnień
  • Przyjazne środowisko pracy
  • Nagrody jubileuszowe za staż pracy
  • Okolicznościowe paczki z produktami firmy
Więc jeśli chcesz wspólnie z nami wyznaczać globalne trendy w kategorii przekąsek, od możliwości idealnej kariery dzieli Cię jedno kliknięcie!
Wrocław

Ogłoszenie archiwalne