Dyrektor ds. Rozwoju Gastronomii dla Grupy Hotelowej

  • dolnośląskie
  • Dyrektor/Prezes
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • 16.08.2019
  • Ważna jeszcze 28 dni (do 15.09.2019)

    Pracodawca ma prawo zakończyć rekrutację we wcześniejszym terminie.

    Górskie-resorty.pl sp. z o.o.

    Górskie Resorty to grupa 7 komfortowych obiektów, oferujących ponad 1700 pokoi i apartamentów w standardzie 4 i 5 gwiazdek w Szklarskiej Porębie, Karpaczu, Łomnicy i Wiśle. Nasze motto brzmi  „Więcej niż hotele”, dlatego dbamy o każdy aspekt wypoczynku, nie tylko o samo zakwaterowanie. Z naszego bogatego doświadczenia wynika, że kluczem do sukcesu są pracownicy, dlatego oferujemy im duże możliwości rozwoju i pracę w przyjaznej atmosferze.

    Aktualnie poszukujemy osoby na stanowisko:

    Dyrektor ds. Rozwoju Gastronomii dla Grupy Hotelowej

    Miejsce pracy: Dolny Śląsk

    Jeśli chcesz odpowiadać za:

    • Stworzenie i realizację strategii rozwoju gastronomii dla Grupy Hotelowej
    • Efektywne zarządzanie całą gastronomią (dbałość zarówno o wysoką jakość oferty gastronomicznej jak i świadczonych przez hotele usług gastronomicznych)
    • Ustalenie, zapewnienie wdrożenia i egzekwowania standardów jakości i zasad świadczonego serwisu w gastronomii
    • Optymalizację kosztową podległych działów gastronomii
    • Stworzenie planu działań promujących usługi gastronomiczne dla grupy hoteli przy współpracy z działem marketingu i sprzedaży (wpływanie na sprzedaż)
    • Współudział w rekrutacji pracowników gastronomii a także stworzenie i wdrożenie programu szkoleń  
    • Koordynację i nadzór pracy punktów gastronomicznych w grupie hoteli w celu zapewnienia wykonywania założonych działań budżetowych
    • Kontrolę i nadzór nad gospodarką magazynową oraz zakupową (gastronomia)
    • Ustalenie zakresu raportów oraz kluczowych wskaźników efektywności działów gastronomii i ich monitorowanie (FC, BC)
    • Dzielenia się dobrymi praktykami w grupie hoteli.

    A przy tym spełniasz poniższe wymagania:

    • Posiadasz wyższe wykształcenie,  minimum 6 lat doświadczenia na stanowisku F&B Managera w branży hotelowej (doświadczenie w sieci hotelowej mile widziane)
    • Pasjonujesz się gastronomią (znasz aktualne trendy i potrafisz budować na nich)
    • Posiadasz predyspozycje przywódcze, organizacyjne i potrafisz wyznaczać jasne priorytety działań
    • Nie jest Ci obca znajomość standardów profesjonalnego serwisu i procedur w gastronomii
    • Praca z liczbami, analiza i wyciąganie wniosków są Twoją mocną stroną 
    • Posiadasz umiejętności trenerskie (prowadzenie warsztatów, szkoleń)
    • Potrafisz sprawnie posługiwać pakietem MS Office

    My zaoferujemy Tobie:

    • Ciekawą i pełną wyzwań pracę w prężnie rozwijającej się Grupie Hoteli
    • Możliwość wdrażania własnych pomysłów
    • Szerokie możliwości rozwoju w ramach grupy
    • Dogodne formy zatrudnienia 
    • Możliwość zakwaterowania (preferencyjne warunki)
    • Pracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa.

    Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.


    Prosimy o zamieszczenie w cv klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).