Dyrektor Finansowy

Bobby Burger Sp. z o.o.O firmie

6000–8000 złbrutto / mies.
  • Warszawa

    mazowieckie
  • Ogłoszenie wygasło 4 lat temu
  • Dyrektor/Prezes

Bobby Burger Sp. z o.o.

Historia

Każda historia wielkich tego świata zaczyna się niepozornie. Wielu zaczynało swoje historie w garażach, my rozpoczęliśmy swoją drogę w food trucku. W 2012 roku dwóch znajomych, zainspirowanych amerykańską kulturą miejską, postanowiło stworzyć coś nowego. Nowy trend stojący w opozycji do niezdrowego jedzenia dla młodych ludzi przemierzających wieczorami ulice Warszawy, w poszukiwaniu miejsca, w którym dobrze można spędzić czas. Dlatego pierwszy samochód Bobby’ego był wszędzie tam, gdzie coś się działo i dawał ludziom dodatkową porcję przyjemności. Szybko zdobyta popularność sprawiła, że załoga została podwojona, a pod marką liter BB po Warszawie zaczęła krążyć też przyczepa gastronomiczna, zwana „Dużym Bobbym”. .

Wkrótce po tym nadszedł czas na zakończenie „partyzanckiej” działalności Bobby’ego i początek stabilizacji wraz z rozpoczęciem współpracy z PKP Powiśle – nasze hamburgery pierwszy raz trafiły pod dach. Docenili nas również krytycy, nominując do nagrody „Warszawska Pyza”. Od tej chwili wszystko zaczęło się toczyć jeszcze szybciej.

W dniu 23 marca 2013 roku, otworzyliśmy pierwszy własny lokalu przy ulicy Żurawiej w Warszawie. Dla BB rozpoczęła się nowa era. Kolejnym krokiem było stworzenie systemu franczyzowego i otwarcie pierwszego lokalu prowadzonego przez niezależnych inwestorów przy Emilii Plater. Od tego czasu Bobby rośnie jak nasze bułki na drożdżach.

Na początku 2014 roku przekroczyliśmy rogatki Warszawy i odcisnęliśmy swój ślad na mapie kulinarnej Krakowa, zaś kilka miesięcy później dotarliśmy aż nad morze do Gdańska oraz przycumowaliśmy nad Brdą w Bydgoszczy. Z okazji drugich urodzin sieci do stajni Bobby’ego dołączył największy w Polsce foodtruck. Niedługo później zaadoptowaliśmy jedyne w Polsce orangutany i zdecydowaliśmy się na rozszerzenie naszej oferty menu o śniadania i nowe burgery.

Dziś Bobby Burger to rozpoznawalna, dojrzała marka, którą charakteryzuje jakość i otwarcie na potrzeby klienta. Pod której szyldem aktualnie działa 30 restauracji w całej Polsce. 

Misja

Bobby Burger powstał z potrzeby stworzenia miejsca, które złamie monopol budek z kebabami czy stacji benzynowych na nocne posiłki dla młodych ludzi. Nie chcemy więcej niezdrowego jedzenia, które pochodzi z wątpliwego źródła, spożywanego na schodach przy dworcach. Jesteśmy alternatywną, pionierami kultury slow food.

Dajemy przyjemność i budujemy klimat, który tworzy z naszych lokali coś więcej niż miejsce, w którym szybko można zjeść. Chcemy być niepokorni, dynamiczni, otwarci- tak jak kultura miejska, z której wyrastamy. Chcemy aby burgery wróciły do korzeni- stały się potrawą dla każdego, na którą wszystkich stać. Tworzymy coś nowego

Dyrektor Finansowy

Miejsce pracy: Warszawa
Region: mazowieckie
Wynagrodzenie: 6 - 8 tys. zł

Zakres Obowiązków:

  • Tworzenie budżetów na poziomie centrali jak i również w lokalach własnościowych
  • Analityka danych finansowych
  • Tworzenie comiesięcznych i co rocznych raportów finansowych
  • Kierowanie zespołem- obecnie 2 osoby
  • Kontakt z zewnętrzną firmą księgową
  • Kontrola wierzytelności
  • Kontrola zadłużenia
  • Dostosowanie obecnej strategii finansowej firmy
  • Controlling na poziomie centrali, we współpracy z działem operacji w lokalach własnościowych
  • Optymalizacja podatkowa
  • Odpowiedzialność za płynność finansową
  • Optymalizacja obecnych kosztów (centrali i lokali własnościowych)
  • Opiniowanie nowych projektów inwestycyjnych
  • Kontakt z bankiem
  • Stała współpraca z działem Administracji, Operacji jak i również Marketingu

Godziny Pracy

Standardowo od 10-18 od Poniedziałku do Piątku, jednak liczy się dla nas wykonanie wcześniej wspólnie ustalonych zadań a nie ilość spędzonych godzin w biurze.

  • Doświadczenie w pracy na stanowisku z podobnym zakresem obowiązków przez min. 2 lata
  • Mile widziana historia pracy w firmach oferujących usługi gastronomiczne
  • Wykształcenie wyższe związane z charakterem stanowiska pracy lub techniczne
  • Biegła znajomości języka Angielskiego
  • Umiejętność kierowania zespołem
  • Łatwość w nawiązywaniu nowych kontaktów
  • Młodość ducha
  • Pozytywne nastawienie
  • Możliwość pracy w bardzo dynamicznie się rozwijającej organizacji
  • Współtworzenie jednej z najszybciej rozwijających się sieci gastronomicznych w Polsce
  • Potrzebne narzędzia pracy: laptop, telefon itp. 
  • Możliwość stworzenie od podstaw swojego działu
  • Długą i stabilną współpracę z możliwością rozwoju wraz z firmą
  • Pracę w oparciu o umowę o współpracy (docelowo wymagamy założenia jednoosobowej działalności gospodarczej)

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Bobby Burger Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)”.

Informujemy, że Administratorem danych jest Bobby Burger Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy al. Jerozolimskich 185. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.


Historia

Każda historia wielkich tego świata zaczyna się niepozornie. Wielu zaczynało swoje historie w garażach, my rozpoczęliśmy swoją drogę w food trucku. W 2012 roku dwóch znajomych, zainspirowanych amerykańską kulturą miejską, postanowiło stworzyć coś nowego. Nowy trend stojący w opozycji do niezdrowego jedzenia dla młodych ludzi przemierzających wieczorami ulice Warszawy, w poszukiwaniu miejsca, w którym dobrze można spędzić czas. Dlatego pierwszy samochód Bobby’ego był wszędzie tam, gdzie coś się działo i dawał ludziom dodatkową porcję przyjemności. Szybko zdobyta popularność sprawiła, że załoga została podwojona, a pod marką liter BB po Warszawie zaczęła krążyć też przyczepa gastronomiczna, zwana „Dużym Bobbym”. .

Wkrótce po tym nadszedł czas na zakończenie „partyzanckiej” działalności Bobby’ego i początek stabilizacji wraz z rozpoczęciem współpracy z PKP Powiśle – nasze hamburgery pierwszy raz trafiły pod dach. Docenili nas również krytycy, nominując do nagrody „Warszawska Pyza”. Od tej chwili wszystko zaczęło się toczyć jeszcze szybciej.

W dniu 23 marca 2013 roku, otworzyliśmy pierwszy własny lokalu przy ulicy Żurawiej w Warszawie. Dla BB rozpoczęła się nowa era. Kolejnym krokiem było stworzenie systemu franczyzowego i otwarcie pierwszego lokalu prowadzonego przez niezależnych inwestorów przy Emilii Plater. Od tego czasu Bobby rośnie jak nasze bułki na drożdżach.

Na początku 2014 roku przekroczyliśmy rogatki Warszawy i odcisnęliśmy swój ślad na mapie kulinarnej Krakowa, zaś kilka miesięcy później dotarliśmy aż nad morze do Gdańska oraz przycumowaliśmy nad Brdą w Bydgoszczy. Z okazji drugich urodzin sieci do stajni Bobby’ego dołączył największy w Polsce foodtruck. Niedługo później zaadoptowaliśmy jedyne w Polsce orangutany i zdecydowaliśmy się na rozszerzenie naszej oferty menu o śniadania i nowe burgery.

Dziś Bobby Burger to rozpoznawalna, dojrzała marka, którą charakteryzuje jakość i otwarcie na potrzeby klienta. Pod której szyldem aktualnie działa 30 restauracji w całej Polsce. 

Misja

Bobby Burger powstał z potrzeby stworzenia miejsca, które złamie monopol budek z kebabami czy stacji benzynowych na nocne posiłki dla młodych ludzi. Nie chcemy więcej niezdrowego jedzenia, które pochodzi z wątpliwego źródła, spożywanego na schodach przy dworcach. Jesteśmy alternatywną, pionierami kultury slow food.

Dajemy przyjemność i budujemy klimat, który tworzy z naszych lokali coś więcej niż miejsce, w którym szybko można zjeść. Chcemy być niepokorni, dynamiczni, otwarci- tak jak kultura miejska, z której wyrastamy. Chcemy aby burgery wróciły do korzeni- stały się potrawą dla każdego, na którą wszystkich stać. Tworzymy coś nowego

Dyrektor Finansowy

Zakres Obowiązków:

  • Tworzenie budżetów na poziomie centrali jak i również w lokalach własnościowych
  • Analityka danych finansowych
  • Tworzenie comiesięcznych i co rocznych raportów finansowych
  • Kierowanie zespołem- obecnie 2 osoby
  • Kontakt z zewnętrzną firmą księgową
  • Kontrola wierzytelności
  • Kontrola zadłużenia
  • Dostosowanie obecnej strategii finansowej firmy
  • Controlling na poziomie centrali, we współpracy z działem operacji w lokalach własnościowych
  • Optymalizacja podatkowa
  • Odpowiedzialność za płynność finansową
  • Optymalizacja obecnych kosztów (centrali i lokali własnościowych)
  • Opiniowanie nowych projektów inwestycyjnych
  • Kontakt z bankiem
  • Stała współpraca z działem Administracji, Operacji jak i również Marketingu

Godziny Pracy

Standardowo od 10-18 od Poniedziałku do Piątku, jednak liczy się dla nas wykonanie wcześniej wspólnie ustalonych zadań a nie ilość spędzonych godzin w biurze.

  • Doświadczenie w pracy na stanowisku z podobnym zakresem obowiązków przez min. 2 lata
  • Mile widziana historia pracy w firmach oferujących usługi gastronomiczne
  • Wykształcenie wyższe związane z charakterem stanowiska pracy lub techniczne
  • Biegła znajomości języka Angielskiego
  • Umiejętność kierowania zespołem
  • Łatwość w nawiązywaniu nowych kontaktów
  • Młodość ducha
  • Pozytywne nastawienie
  • Możliwość pracy w bardzo dynamicznie się rozwijającej organizacji
  • Współtworzenie jednej z najszybciej rozwijających się sieci gastronomicznych w Polsce
  • Potrzebne narzędzia pracy: laptop, telefon itp. 
  • Możliwość stworzenie od podstaw swojego działu
  • Długą i stabilną współpracę z możliwością rozwoju wraz z firmą
  • Pracę w oparciu o umowę o współpracy (docelowo wymagamy założenia jednoosobowej działalności gospodarczej)

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Bobby Burger Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)”.
Informujemy, że Administratorem danych jest Bobby Burger Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy al. Jerozolimskich 185. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy