dofinansowanie zajęć sportowych
Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę
Aktualne oferty pracodawcyPracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę
Aktualne oferty pracodawcyElektryk
Cargill Poland Sp. z o.o.
- Gierłatowo 21, Gierłatowo (pow. wrzesiński)Gierłatowo (pow. wrzesiński), wielkopolskie
- ogłoszenie wygasło 20 dni temu
- umowa o pracę
- pełny etat
- pracownik fizyczny
- Praca od zaraz
- pracodawca nie wymaga CV
Cargill Poland Sp. z o.o.
21
Gierłatowo (pow. wrzesiński)
Twój zakres obowiązków
praca wykonywana na terenach ferm drobiu -konserwacja, naprawy, przeglądy urządzeń elektrycznych
praca fizyczna wykonywana wewnątrz i na zewnątrz budynków wykonywana w systemie trzy zmianowym
Nasze wymagania
Doświadczenie zawodowe na stanowisku Elektryk,
Uprawnienia SEP 1kV,
Umiejętność posługiwania się dokumentacją techniczną (schematy elektryczne, rysunki),
Umiejętność analizy i interpretacji schematów elektrycznych i rysunku technicznego,
Umiejętność przeprowadzania przeglądów, remontów i konserwacji typowych urządzeń i maszyn elektrycznych,
Znajomość obsługi elektronarzędzi, przyrządów pomiarowych parametrów urządzeń i instalacji energetycznych,
Gotowość do pracy w systemie 3-zmianowym.
To oferujemy
Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
Atrakcyjne wynagrodzenie oraz dodatki premiowe
Benefity: ubezpieczenie na życie i od nieszczęśliwych wypadków, program emerytalny, świadczenia socjalne, opiekę medyczną
Pracę w profesjonalnym zespole w przyjaznej atmosferze -Wysoką kulturę higieny i bezpieczeństwa w pracy
Benefity
prywatna opieka medyczna
ubezpieczenie na życie
program emerytalny
Cargill Poland Sp. z o.o.
Chcesz budować lepszą, bardziej zrównoważoną przyszłość i rozwijać karierę? Dołącz do globalnego zespołu firmy Cargill liczącego 155 000 pracowników z zaangażowaniem stosujących bezpieczne, odpowiedzialne i zrównoważone sposoby żywienia świata. Jest to stanowisko w biznesie Food Ingredients and Bio-Industrial firmy Cargill, który zajmuje się przewidywaniem trendów w zakresie smaku, odżywiania i bezpieczeństwa, aby wprowadzać innowacje i dostarczać rozwiązania producentom, detalistom i firmom gastronomicznych.