Oferta pracy

Klauzula zgody i klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy
dotycząca przetwarzania danych osobowych
 
Treść informacyjna
Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej RODO) informujemy, że:
  • DHL funkcjonuje w ramach kilku podmiotów prawnych, w związku z powyższym administratorem Pani/Pana danych osobowych jest DHL Exel Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., albo DHL Exel Supply Chain Trade (Poland) Sp. z o.o., albo DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., wszystkie z siedzibą 02-146 Warszawa, ul. 17 stycznia 45D;
  • Szczegółowe informacje dotyczące zasad przetwarzania danych można uzyskać od Inspektora Ochrony Danych – pod adresem: [email protected]
  • Administrator przetwarza dane na podstawie zgody, przepisu prawa, dążąc do zawarcia umowy na żądanie kandydata, oraz na podstawie prawnie uzasadnionego interesu polegającego na konieczności doboru odpowiednich kadr (art. 6 ust. 1 lit a,b,c,f RODO) w celach rekrutacyjnych
  • Udzieloną zgodę można w każdym czasie odwołać.
  • Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą do zakończenia prowadzonej rekrutacji nie dłużej jednak niż przez sześć miesięcy od dnia przesłania CV;
  • Za Pani/Pana zgodą w okresie 3 lat od zakończenia procesu rekrutacji dane osobowe będą przetwarzane w kolejnych rekrutacjach prowadzonych przez Administratora;
  • Posiada Pani/Pan prawo do żądania od Administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie;
  • Odbiorcami danych osobowych poza Administratorem są portale z ogłoszeniami o pracę oraz firmy rekrutacyjne, w tym dostęp do danych mają pozostałe podmioty z grupy DHL wymienione we wstępie;
  • Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Urzędu Ochrony Danych Osobowych;
  • Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w przypadkach gdy podstawą ich przetwarzania są przepisy prawa, a w pozostałym zakresie jest dobrowolne jednak niepodanie danych do kontaktu uniemożliwi udział w rekrutacji.
Jeśli wyraża Pan/ Pani  również zgodę na przetwarzanie danych osobowych po zakończeniu procesu rekrutacyjnego na potrzeby przyszłych rekrutacji również, proszę o dołączenie klauzuli następującej treści:
Zgodnie z art.6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach przyszłych rekrutacji DHL Exel Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., DHL Exel Supply Chain Trade (Poland) Sp. z o.o., DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., wszystkie z siedzibą 02-146 Warszawa, ul. 17 stycznia 45D.
 
DHL Supply Chain (Poland)

Inbound - Outbound Coordinator

DHL Supply Chain (Poland)O firmie

  • Łódź, łódzkie

  • Ważna jeszcze 23 dni
    do: 14 paź 2020
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Kierownik / Koordynator
top
CHCESZ PRACOWAĆ W NAJWIĘKSZEJ FIRMIE LOGISTYCZNEJ W ŚWIECIE?
Obecnie poszukujemy osób na stanowisko:
Inbound - Outbound Coordinator
Miejsce pracy: Łódź

Zakres zadań na stanowisku:

  • Ścisła współpraca z Koordynatorami Projektów oraz Specjalistami ds. Obsługi Klienta w zakresie poprawnej realizacji procesów magazynowych                                                     
  • Bieżące kontakty z Klientami i dostawcami                                                                  
  • Nadzór nad terminową i zgodną z dokumentami oraz KPI realizacją procesów magazynowych
  • Archiwizowanie dokumentów potwierdzających prawidłową realizację procesów magazynowych
  • Obsługa procesów w systemach IT oraz narzędziach wspomagających zarządzanie magazynem                                                                                                                    
  • Weryfikacja dokumentów związanych z procesami magazynowymi: przyjęcia z dokumentami od dostawcy- kontrola ilościowo-jakościowa, kontrola stanów magazynowych / inwentaryzacji
  • Raportowanie z zakresu ciągłości wszystkich procesów operacyjnych i administracyjnych
  • Wykonywanie dodatkowych obowiązków powierzonych przez przełożonych
  • Przestrzeganie i nadzorowanie wymagań jakościowych klienta                                     

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe związane z logistyką                                                                                  
  • Bardzo dobra znajomość procesów logistycznych
  • Znajomość pakietu MS OFFICE (Word, Excel, Powerpoint)
  • Doświadczenie w kontaktach z klientami                                                                     
  • Doświadczenie na stanowisku związanym z jakością                                                    
  • Umiejętność rozwiązywania problemów                                                                       
  • Umiejętność dobrej organizacji pracy                                                              
  • Umiejętność dostosowania się do procedur i przepisów BHP oraz p.poż.
  • Mile widziana komunikatywna znajomość j. angielskiego

Oferujemy

  • Praca z profesjonalistami pełnymi pasji i chętnymi do dzielenia się wiedzą
  • Przyjazne miejsce pracy
  • Realne możliwości rozwoju zawodowego
  • Opieka medyczna
  • Dofinansowanie karty sportowej
  • Preferencyjne warunki ubezpieczenia na życie
  • Wczasy pod gruszą
  • Bony świąteczne
  • Udział w wydarzeniach wspierających lokalną społeczność

Dołącz do naszego zespołu i pracuj z ludźmi pełnymi pasji!

 

DHL Supply Chain to wiodący na świecie dostawca logistyki kontraktowej. Na polskim rynku spółka działa od 2002 roku, zatrudniając ponad 3 000 osób. Firma zarządza ponad 20 lokalizacjami o łącznej powierzchni ponad 500 tys. m2.

Jak wygląda praca w DHL Supply Chain? Nasz świat jest pełen wyzwań a my jesteśmy pełni pasji!

Będziesz odgrywać istotną rolę w zapewnianiu naszym klientom usług i rozwiązań wysokiej jakości. Jako naszemu pracownikowi oferujemy Ci fascynujące możliwości rozwoju i wyzwania w różnych działach i na różnych stanowiskach.
CHCESZ PRACOWAĆ W NAJWIĘKSZEJ FIRMIE LOGISTYCZNEJ W ŚWIECIE?
Inbound - Outbound Coordinator

Zakres zadań na stanowisku:

  • Ścisła współpraca z Koordynatorami Projektów oraz Specjalistami ds. Obsługi Klienta w zakresie poprawnej realizacji procesów magazynowych                                                     
  • Bieżące kontakty z Klientami i dostawcami                                                                  
  • Nadzór nad terminową i zgodną z dokumentami oraz KPI realizacją procesów magazynowych
  • Archiwizowanie dokumentów potwierdzających prawidłową realizację procesów magazynowych
  • Obsługa procesów w systemach IT oraz narzędziach wspomagających zarządzanie magazynem                                                                                                                    
  • Weryfikacja dokumentów związanych z procesami magazynowymi: przyjęcia z dokumentami od dostawcy- kontrola ilościowo-jakościowa, kontrola stanów magazynowych / inwentaryzacji
  • Raportowanie z zakresu ciągłości wszystkich procesów operacyjnych i administracyjnych
  • Wykonywanie dodatkowych obowiązków powierzonych przez przełożonych
  • Przestrzeganie i nadzorowanie wymagań jakościowych klienta                                     

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe związane z logistyką                                                                                  
  • Bardzo dobra znajomość procesów logistycznych
  • Znajomość pakietu MS OFFICE (Word, Excel, Powerpoint)
  • Doświadczenie w kontaktach z klientami                                                                     
  • Doświadczenie na stanowisku związanym z jakością                                                    
  • Umiejętność rozwiązywania problemów                                                                       
  • Umiejętność dobrej organizacji pracy                                                              
  • Umiejętność dostosowania się do procedur i przepisów BHP oraz p.poż.
  • Mile widziana komunikatywna znajomość j. angielskiego

OFERUJEMY:

  • Stabilne warunki zatrudnienia oraz pracę w międzynarodowym środowisku
  • Umowę o pracę plus miesięczne premie
  • Pakiet świadczeń socjalnych w tym dofinansowanie do wczasów,
  • Wyplata świadczeń świątecznych
  • Benefity: prywatna opieka medyczna
  • Dofinansowanie do karnetów multisport oraz ubezpieczeń na życie
  • Spotkania integracyjne z pracownikami
  • Możliwość zdobywania doświadczeń i rozwoju zawodowego
  • Konkursy uznaniowe
  • Możliwość otrzymania nagród
Jak wygląda praca w DHL Supply Chain? Nasz świat jest pełen wyzwań a my jesteśmy pełni pasji!

Będziesz odgrywać istotną rolę w zapewnianiu naszym klientom usług i rozwiązań wysokiej jakości. Jako naszemu pracownikowi oferujemy Ci fascynujące możliwości rozwoju i wyzwania w różnych działach i na różnych stanowiskach.

Dołącz do naszego zespołu i pracuj z ludźmi pełnymi pasji!

 

DHL Supply Chain to wiodący na świecie dostawca logistyki kontraktowej. Na polskim rynku spółka działa od 2002 roku, zatrudniając ponad 3 000 osób. Firma zarządza ponad 20 lokalizacjami o łącznej powierzchni ponad 500 tys. m2.

Ogłoszenie archiwalne