reklama

Praca kierownik ds. restauracji i bankietów, Polska

Mamy dla Ciebie 5 ofert
    • Osiecznica (pow. bolesławiecki), Bolesławiec
    Od kandydata oczekujemy: Minimum 5-letniego doświadczenie zawodowe na stanowisku samodzielnego kucharza, preferowane w gastronomii hotelowej: konferencje, bankiety, imprezy okolicznościowe, restauracja a’la carte Kreatywności, odpowiedzialności,...
    opublikowana: 22 marca 2019
    • Cichowo (pow. kościański)
    Poszukiwana osoba na stanowisku Kierownik Gastronomii będzie odpowiedzialna za: zarządzanie restauracją i zaopatrzeniem organizacja pracy personelu kuchni i serwisu, rekrutacja i szkolenie pracowników dbanie o miłą atmosferę organizowanie...
    opublikowana: 20 marca 2019
    • Kraków
    zwiększenie przychodów ze sprzedaży oferty gastronomicznej (obłożenie restauracji, imprezy okolicznościowe, bankiety) odpowiedzialność za prowadzenie działań marketingowych i promocyjnych aktywne pozyskiwanie klientów przygotowywanie ofert,...
    opublikowana: 15 marca 2019
    • Krynica-Zdrój
    OPIS STANOWISKA: Koordynowanie i nadzorowanie funkcjonowania działu gastronomii (w tym przygotowywanie grafików); Dbałość o zachowanie najwyższych standardów w bezpośredniej obsłudze gości hotelowych; Nadzór nad organizacją bankietów i...
    opublikowana: 8 marca 2019
    • Warszawa
    Manadżer restauracji to osoba, która będzie odpowiedzialna za: zarządzanie restauracją oraz personelem zarządzanie sprzedażą i kosztami dbanie o miłą atmosferę dbanie o wystrój, klimat i estetykę restauracji organizowanie wszelkiego rodzaju...
    opublikowana: 25 lutego 2019
reklama