kierownik ds. gastronomii i hotelarstwa

Randstad Polska Sp. z o.o.O firmie

  • Krynica-Zdrój, małopolskie

  • Ważna jeszcze miesiąc
    15 Luty 2020
  • Kierownik

Do znanego hotelu w Krynicy- Zdroju poszukujemy osoby na stanowisko kierownika ds. gastronomii i hotelarstwa.

Jeśli lubisz pracę z ludźmi, dobrze czujesz się w zarządzaniu podległym zespołem i planowaniu, znana jest Ci branża HoReCa aplikuj!

kierownik ds. gastronomii i hotelarstwa
Nr ref.: /235/01/2020/MB/48756
Krynica-Zdrój
oferujemy
  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjne wynagrodzenie podstawa+ premia motywacyjna uzależniona od wyników sprzedaży
  • ubezpieczenie na życie,
  • karta Rodzinna na usługi świadczone przez firmę
zadania
  • organizacja pracy w hotelu i restauracji hotelowej oraz punktach gastronomicznych
  • maksymalizacja przychodów we wszystkich punktach gastronomicznych,
  • kontrola zamówień,
  • kontakty z kontrahentami, dostawcami i podwykonawcami
  • proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań,
  • kontrola kosztów,
  • raportowanie
  • zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości,
  • dbanie o pozytywny wizerunek restauracji i hotelu
oczekujemy
  • dwuletnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym
  • znajomość branży HoReCa,
  • umiejętność zarządzania zespołem,
  • umiejętność pracy pod presją czasu,
  • umiejętność zarządzania czasem pracy- tworzenie grafików
  • gotowość do wyjazdów służbowych
  • dyspozycyjność.
Agencja zatrudnienia – nr wpisu 47

Do znanego hotelu w Krynicy- Zdroju poszukujemy osoby na stanowisko kierownika ds. gastronomii i hotelarstwa.

Jeśli lubisz pracę z ludźmi, dobrze czujesz się w zarządzaniu podległym zespołem i planowaniu, znana jest Ci branża HoReCa aplikuj!

kierownik ds. gastronomii i hotelarstwaNumer ref.: /235/01/2020/MB/48756
zadania
  • organizacja pracy w hotelu i restauracji hotelowej oraz punktach gastronomicznych
  • maksymalizacja przychodów we wszystkich punktach gastronomicznych,
  • kontrola zamówień,
  • kontakty z kontrahentami, dostawcami i podwykonawcami
  • proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań,
  • kontrola kosztów,
  • raportowanie
  • zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości,
  • dbanie o pozytywny wizerunek restauracji i hotelu
oczekujemy
  • dwuletnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym
  • znajomość branży HoReCa,
  • umiejętność zarządzania zespołem,
  • umiejętność pracy pod presją czasu,
  • umiejętność zarządzania czasem pracy- tworzenie grafików
  • gotowość do wyjazdów służbowych
  • dyspozycyjność.
oferujemy
  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjne wynagrodzenie podstawa+ premia motywacyjna uzależniona od wyników sprzedaży
  • ubezpieczenie na życie,
  • karta Rodzinna na usługi świadczone przez firmę
Agencja zatrudnienia – nr wpisu 47

Ogłoszenie archiwalne