NAPRZÓD SP. Z O. O.

Kierownik ds. gastronomii - Technolog żywienia

NAPRZÓD SP. Z O. O.O firmie

  • Olsztyn, warmińsko-mazurskie

  • Ważna jeszcze miesiąc
    13 Luty 2020
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Kierownik
top

W związku z rozwojem poszukujemy do naszego zespołu osoby na stanowisko:

Kierownik ds. gastronomii - Technolog żywienia
Miejsce pracy: Olsztyn

Do obowiązków nowo zatrudnionej osoby będzie należało:

  • zarządzanie personelem
  • zapewnienie odpowiedniej jakości usług żywienia zgodnych z zawartymi umowami
  • prowadzenie dokumentacji księgowej i magazynowej. raportów kasowych, wystawianie faktur
  • nadzorowanie stanu sanitarnego pomieszczeń i urządzeń
  • odpowiedzialność za produkcję, przechowywanie i ekspedycję produktów
  • organizowanie uroczystości, spotkań biznesowych, imprez rodzinnych
  • odpowiedzialność za bezwzględne przestrzeganie reżimu higieniczno-sanitarnego
  • nadzorowania gospodarki odpadami powstałymi w wyniku prowadzonej działalności

Od kandydata oczekujemy:

  • co najmniej 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii
  • wykształcenie średnie kierunkowe (preferowana dietetyka, technologia żywności lub pokrewne)
  • praktycznej wiedzy z zakresu żywienia zbiorowego (podstawy dietetyki, produkcja i jakość posiłków)
  • dobrej znajomości obsługi komputera i sprzętów biurowych
  • znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO
  • znajomość przepisów prawa pracy oraz procesów kadrowych
  • dyspozycyjności
  • umiejętności zarządzania czasem pracy (własnej i podwładnych)
  • systematyczności i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań
  • umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem
  • kreatywności, umiejętności organizacyjnych
  • posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych

Oferujemy:

  • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • samodzielność i wsparcie przełożonego
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
  • stabilne warunki pracy
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
bottom

W związku z rozwojem poszukujemy do naszego zespołu osoby na stanowisko:

Kierownik ds. gastronomii - Technolog żywienia

Do obowiązków nowo zatrudnionej osoby będzie należało:

  • zarządzanie personelem
  • zapewnienie odpowiedniej jakości usług żywienia zgodnych z zawartymi umowami
  • prowadzenie dokumentacji księgowej i magazynowej. raportów kasowych, wystawianie faktur
  • nadzorowanie stanu sanitarnego pomieszczeń i urządzeń
  • odpowiedzialność za produkcję, przechowywanie i ekspedycję produktów
  • organizowanie uroczystości, spotkań biznesowych, imprez rodzinnych
  • odpowiedzialność za bezwzględne przestrzeganie reżimu higieniczno-sanitarnego
  • nadzorowania gospodarki odpadami powstałymi w wyniku prowadzonej działalności

Od kandydata oczekujemy:

  • co najmniej 2 lata doświadczenia na stanowisku kierowniczym w gastronomii
  • wykształcenie średnie kierunkowe (preferowana dietetyka, technologia żywności lub pokrewne)
  • praktycznej wiedzy z zakresu żywienia zbiorowego (podstawy dietetyki, produkcja i jakość posiłków)
  • dobrej znajomości obsługi komputera i sprzętów biurowych
  • znajomość przepisów sanitarnych HCCAP/ISO
  • znajomość przepisów prawa pracy oraz procesów kadrowych
  • dyspozycyjności
  • umiejętności zarządzania czasem pracy (własnej i podwładnych)
  • systematyczności i dokładności w zakresie planowania i realizacji zadań
  • umiejętności budowania i utrzymywania relacji z klientem
  • kreatywności, umiejętności organizacyjnych
  • posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych

Oferujemy:

  • pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • samodzielność i wsparcie przełożonego
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • miłą atmosferę i nowoczesną kulturę pracy
  • stabilne warunki pracy
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy