Oferta pracy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy
Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.

Kierownik ds. Jakości

Green Factory Sp. z o.o.O firmie

Green Factory Sp. z o.o.

48

Zdunowo (pow. płoński)

Twój zakres obowiązków

  • współtworzenie, wdrażanie i nadzór nad systemami zapewnienia jakości zakładu produkcyjnego oraz realizacja zadań wynikających z założeń strategicznych zarzadzania jakością w firmie

  • efektywne wdrażanie standardów jakości oraz bezpieczeństwa żywnościowego w ujęciu łańcucha cyklu życia produktu „od pola do stołu”

  • moderowanie zmian służących eliminacji stwierdzonych problemów, wprowadzaniu działań korygujących

  • procesowe podejście do zagadnień operacyjnych z nastawieniem na ciągłe doskonalenie

  • zarządzanie procesem audytu wewnętrznego i zewnętrznego dotyczącego zakładu produkcyjnego

  • prowadzenie oraz organizacja szkoleń zgodnie z przyjętym harmonogramem oraz procedurą szkoleń

  • współuczestnictwo we wdrażaniu nowych technologii

  • śledzenie i adaptacja zmian wynikających z przepisów prawa mających znaczenie w jakościowym zarządzaniu operacyjnym

  • zarządzanie dostawcami oraz dostawami surowców, materiałów, usług serwisowych w ramach standardów jakości i procedur przyjętych w organizacji

  • ustanawianie oraz obsługa relacji z klientami i konsumentami

  • efektywne zarządzanie podległym zespołem z nastawieniem na rozwój poszczególnych pracowników

  • tworzenie i nadzorowanie budżetu działu

Nasze wymagania

  • wykształcenie wyższe technologia żywności lub pokrewne

  • minimum 5 lat doświadczenia na stanowisku kierowniczym związanym z zarzadzaniem jakością w zakładzie przemysłu spożywczego, prowadząc podległy zespół pracowników

  • komunikatywna znajomość j. angielskiego w mowie i piśmie

  • zdolność podejmowania szybkich i trafnych decyzji oraz umiejętność ich komunikowania

  • wiedza z zakresu technologii żywności, metodyki badań laboratoryjnych,

  • praktyczna znajomość systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności (GHP, GMP, HACCP, IFS/BRC, SQMS),

  • znajomość przepisów prawnych dotyczących żywności, opakowań do kontaktu z żywnością oraz wody pitnej

To oferujemy

  • stabilne warunki zatrudnienia w ramach umowy o pracę

  • wynagrodzenie adekwatne do realizowanych zadań wraz z pakietem socjalnym (ubezpieczenie na życie, karta medyczna oraz dofinansowanie siłowni)

  • system premiowy

  • merytoryczne wsparcie w procesie adaptacji

  • przyjazną atmosferę pracy

  • możliwość zdobycia doświadczenia

  • Benefity

  • dofinansowanie zajęć sportowych

  • prywatna opieka medyczna

  • dofinansowanie nauki języków

  • ubezpieczenie na życie

  • zniżki na firmowe produkty i usługi