Klauzula informacyjna:

  1. Administratorem danych osobowych kandydatów do pracy jest Hortex Sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa.
  2. Przestrzeganie zasad ochrony danych w Hortex Sp. z o.o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym można skontaktować się poprzez adres email: [email protected]
  3. Dane osobowe przetwarzane będą w następujących celach i w oparciu o następujące podstawy prawne:

Cel przetwarzania danych  Podstawa prawna przetwarzania danych

Prowadzenie postępowania rekrutacyjnego na stanowisko wskazane w ogłoszeniu
- art. 6 ust. 1 lit c) Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (obowiązek prawny)
- art. 6 ust. 1 lit. b) Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (podjęcie działań na żądanie osoby, której dane dotyczą przed zawarciem umowy)
Wykorzystywanie złożonych dokumentów aplikacyjnych na potrzeby przyszłych rekrutacji
- art. 6 ust. 1 lit. a) Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (zgoda osoby, której dane dotyczą)
Udostępnienie danych w celach prowadzenie własnych procesów rekrutacji do wskazanej Spółki z Grupy Hortex.
- art. 6 ust. 1 lit. a) Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (zgoda osoby, której dane dotyczą)

4. Odbiorcami danych osobowych kandydatów do pracy będą podmioty świadczące usługi związane z obsługą procesu rekrutacji, podmioty świadczące usługi niszczenia dokumentów i innych nośników, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa. W przypadku wyrażenia zgody na udostępnienie danych odbiorcą będzie określona Spółka z Grupy Hortex. 

5. Dane osobowe kandydatów do pracy będą przechowywane:

  • do momentu zakończenia procesu rekrutacji na wskazane w ogłoszeniu stanowisko,
  • w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych na potrzeby przyszłych rekrutacji prowadzonych przez Administratora - do momentu wycofania tej zgody, nie dłużej niż rok od momentu wyrażenia zgody,
  • w przypadku udostępnienia danych - do momentu wycofania tej zgody.

Po wskazanym wyżej okresie przez czas, w którym przepisy prawa nakazują przechowanie danych lub przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń.

6. W związku z przetwarzaniem danych osobowych, kandydatom do pracy przysługują następujące prawa:

  • prawo dostępu do treści danych, prawo do sprostowania danych, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania danych, prawo do przenoszenia danych,
  • prawo do wycofania zgody na przetwarzanie danych na potrzeby przyszłych rekrutacji prowadzonych przez Administratora oraz udostępnienie danych do wskazanej Spółki z Grupy Hortex w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Zgodę można wycofać poprzez kontakt pod adresem e-mail: [email protected]
  • prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
7. Podanie danych w zakresie wskazanym w Kodeksie pracy lub w innych ustawach szczegółowych (według wymogów ogłoszenia) jest niezbędne do wzięcia udziału w postępowaniu rekrutacyjnym. Konsekwencją niepodania tych danych może być wykluczenie kandydata do pracy z prowadzonego postępowania rekrutacyjnego. Podanie pozostałych danych ma charakter dobrowolny i nie ma wpływu na możliwość udziału w rekrutacji.
Hortex Sp. z o.o.

Kierownik ds. Kluczowych Klientów

Hortex Sp. z o.o.O firmie

  • Warszawa, mazowieckie

  • Ważna jeszcze 14 dni
    do: 30 lip 2020
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Kierownik / Koordynator

Jesteśmy jedną z najlepiej rozpoznawalnych i obdarzonych największym zaufaniem polskich marek. Mamy pozycję lidera w kategorii mrożonych warzyw i owoców oraz bardzo silną pozycję w kategorii soków, nektarów i napojów niegazowanych w Polsce. O zaufaniu, jakim darzą nas konsumenci świadczy nie tylko nasza wysoka pozycja rynkowa, ale także nasze liczne nagrody, którymi zostaliśmy uhonorowani, np.: Marka Godna Zaufania, Produkt Roku, Perła Polskiej Gospodarki oraz Superbrands. To dzięki wiedzy i doświadczeniu naszych pracowników osiągamy sukcesy.

Hortex Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem, poszukuje kandydatek/tów na stanowisko:

Kierownik ds. Kluczowych Klientów
Lokalizacja: Warszawa

Wybrana osoba będzie odpowiedzialna m.in. za:

  • Obsługę umów handlowych w kanale supermarketów, convenience i stacji benzynowych (wprowadzanie nowych produktów, optymalizację list asortymentowych, ustalanie akcji promocyjnych, itp.)
  • Negocjowanie warunków handlowych
  • Realizację planów sprzedaży
  • Ścisłą współpracę z działami Aktywacji Sprzedaży, Marketingu, Kontrolingu, Działem Zarządzania Przychodami i Rozwoju Sprzedaży oraz innymi Działami przy ustalaniu ofert i warunków handlowych

Kompetencje, których szukamy:

  • Doświadczenia zawodowego na stanowisku KAM/JKAM w obsłudze klientów kanału supermarketów, convenience i stacji benzynowych - min. 3 lata
  • Doświadczenia zawodowego w sprzedaży w obszarze FMCG min. 5 lat
  • Zaangażowania i dynamizmu w działaniu
  • Umiejętności sprawnej analizy danych i ich interpretacji – wysokie zdolności analityczne
  • Kreatywności w poszukiwaniu przewagi rynkowej
  • Wykształcenia wyższego
  • Dobrej znajomości programów MS Office i obsługi baz danych
  • Prawa jazdy kategorii B i gotowości do częstych wyjazdów służbowych
  • Komunikatywnej znajomości języka angielskiego

Oferujemy:

  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w firmie z dużymi tradycjami, która dynamicznie się rozwija
  • Niezbędne narzędzia pracy (samochód służbowy, laptop, telefon)
  • Prywatną opiekę medyczną
  • Pakiet świadczeń socjalnych
  • Wysoki stopień autonomii w ramach swojego stanowiska
  • Nieustający rozwój
  • Pracę w gronie pasjonatów
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Jesteśmy jedną z najlepiej rozpoznawalnych i obdarzonych największym zaufaniem polskich marek. Mamy pozycję lidera w kategorii mrożonych warzyw i owoców oraz bardzo silną pozycję w kategorii soków, nektarów i napojów niegazowanych w Polsce. O zaufaniu, jakim darzą nas konsumenci świadczy nie tylko nasza wysoka pozycja rynkowa, ale także nasze liczne nagrody, którymi zostaliśmy uhonorowani, np.: Marka Godna Zaufania, Produkt Roku, Perła Polskiej Gospodarki oraz Superbrands. To dzięki wiedzy i doświadczeniu naszych pracowników osiągamy sukcesy.

Hortex Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem, poszukuje kandydatek/tów na stanowisko:

Kierownik ds. Kluczowych Klientów
Lokalizacja: Warszawa

Wybrana osoba będzie odpowiedzialna m.in. za:

  • Obsługę umów handlowych w kanale supermarketów, convenience i stacji benzynowych (wprowadzanie nowych produktów, optymalizację list asortymentowych, ustalanie akcji promocyjnych, itp.)
  • Negocjowanie warunków handlowych
  • Realizację planów sprzedaży
  • Ścisłą współpracę z działami Aktywacji Sprzedaży, Marketingu, Kontrolingu, Działem Zarządzania Przychodami i Rozwoju Sprzedaży oraz innymi Działami przy ustalaniu ofert i warunków handlowych

Kompetencje, których szukamy:

  • Doświadczenia zawodowego na stanowisku KAM/JKAM w obsłudze klientów kanału supermarketów, convenience i stacji benzynowych - min. 3 lata
  • Doświadczenia zawodowego w sprzedaży w obszarze FMCG min. 5 lat
  • Zaangażowania i dynamizmu w działaniu
  • Umiejętności sprawnej analizy danych i ich interpretacji – wysokie zdolności analityczne
  • Kreatywności w poszukiwaniu przewagi rynkowej
  • Wykształcenia wyższego
  • Dobrej znajomości programów MS Office i obsługi baz danych
  • Prawa jazdy kategorii B i gotowości do częstych wyjazdów służbowych
  • Komunikatywnej znajomości języka angielskiego

Oferujemy:

  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w firmie z dużymi tradycjami, która dynamicznie się rozwija
  • Niezbędne narzędzia pracy (samochód służbowy, laptop, telefon)
  • Prywatną opiekę medyczną
  • Pakiet świadczeń socjalnych
  • Wysoki stopień autonomii w ramach swojego stanowiska
  • Nieustający rozwój
  • Pracę w gronie pasjonatów
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Ogłoszenie archiwalne