Ta oferta pracy jest nieaktualna od 18 dni. Sprawdź aktualne oferty pracy dla Ciebie

Kierownik Gastronomii Hotelu Hilton

  • Świnoujście, zachodniopomorskie pokaż mapę
  • Kierownik
  • 06.03.2019

    Pracodawca ma prawo zakończyć rekrutację we wcześniejszym terminie.

    Zdrojowa Invest & Hotels to holding dewelopersko-hotelarski prowadzący swoją działalność w najpiękniejszych kurortach. Pionier i lider condo hoteli w Polsce.

    Posiada marki takie jak: Radisson Blu Resort Świnoujście, Hilton Świnoujście Resort & Spa, Marine Hotel*****, Diune Hotel****, Sand Hotel****, Jantar Hotel*** & Spa, Baltic Park Molo Apartaments, Baltic Park Fort, Boulevard Ustronie Morskie & Residence, Cristal Resort Szklarska Poręba, startup VacationClub.

    Grupa zatrudnia ponad 1200 pracowników.

    Obecnie do naszego zespołu poszukujemy kandydatów na stanowisko:

    Kierownik Gastronomii Hotelu Hilton
    Miejsce pracy: Świnoujście

    Zakres odpowiedzialności:

    • zarządzanie działem gastronomii oraz nadzór nad działaniami operacyjnymi z zachowaniem najwyższych standardów,
    • planowanie i nadzorowanie pracy wszystkich działów gastronomicznych w hotelu,
    • realizacja założeń budżetowych,
    • zarządzanie dużym zespołem pracowników,
    • przeprowadzanie szkoleń dla pracowników,
    • zarządzanie zespołem menadżerskim w dziale gastronomicznym,
    • współpraca z działem marketingu w celu promowania działań gastronomicznych.

    Od kandydata oczekujemy:

    • minimum 3-letniego doświadczenia na równorzędnym stanowisku pracy lub doświadczenia w pracy na stanowisku Zastępcy Dyrektora ds. Gastronomii,  
    • praktycznego doświadczenia w zarządzaniu działem gastronomii,
    • silne umiejętności przywódcze oraz zorientowanie na potrzeby klienta,
    • analizowanie trendów gastronomicznych na rynku i wdrażanie ich w hotelu,
    • doświadczenia w opracowywaniu i aktualizacji menu we współpracy z Szefem Kuchni,
    • umiejętności prowadzenia szkoleń i ścieżek rozwoju Pracowników w ramach struktury organizacyjnej hotelu,
    • umiejętności utrzymania doskonałej obsługi klienta i identyfikacji potrzeb klienta,
    • wzorowej organizacji pracy,
    • nadzoru nad prawidłową realizacją zadań działu gastronomicznego zgodnie z przepisami prawa,
    • umiejętności nawiązywania i utrzymywania relacji zawodowych i biznesowych,
    • bardzo dobrej znajomość j. angielskiego, znajomość języka niemieckiego będzie dodatkowym atutem,
    • bardzo dobra znajomość programów Office.

    Oferujemy:

    • atrakcyjne wynagrodzenie oraz pakiet świadczeń dodatkowych
    • interesującą pracę pełną ciekawych zadań oraz wyzwań
    • możliwość implementowania nowych pomysłów oraz rozwiązań usprawniających pracę działu
    • duży stopień samodzielności i odpowiedzialności
    • możliwość rozwoju i poszerzania swoich umiejętności
    • pakiet zniżek na pobyty w hotelach sieci Zdrojowa, Radisson i Hilton na całym świecie