Kierownik Gastronomii

  • Poznań, wielkopolskie
  • Kierownik
  • 15.05.2019
  • Ważna jeszcze 24 dni (do 14.06.2019)

    Pracodawca ma prawo zakończyć rekrutację we wcześniejszym terminie.

    HOTEL EDISON sp. z o.o.

    Best Western Hotel Edison poszukuje kandydatów na stanowisko:

    Kierownik Gastronomii

    Miejsce pracy: Poznań

    Zatrudnienie dotyczy dwóch obiektów: Best Western Hotel Edison oraz 4**** obiektu sieci Best Western w Poznaniu, który wkrótce zostanie otwarty.

    Do głównych zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku należeć będzie:

    • dbałość o najwyższy standard obsługi gości w restauracji oraz pozostałych obiektach
    • kontrola jakości i sposobu serwowania dań, kontrola standardu sali restauracyjnej
    • maksymalizacja zysków, kontrola kosztów
    • rozliczanie i zamykanie zmian
    • rekrutacja, szkolenie, nadzór nad pracą zespołu kelnerskiego - zarządzanie zespołem
    • koordynacja imprez firmowych, przyjęć okolicznościowych, dużych konferencji
    • współpraca z Szefem Kuchni oraz menadżerami obiektów
    • zarządzanie magazynami, współpraca z dostawcami

    Czego oczekujemy:

    • doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku
    • wysokiej kultury osobistej, wyczucia estetycznego
    • pracy z pasją
    • dyspozycyjności (praca w weekendy, godziny nocne), elastyczności, dobrej organizacji pracy, kreatywności
    • znajomości języka angielskiego


    Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Hotel Edison Sp z o.o. z siedzibą w Baranowie zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.
     

    Proszę o zapoznanie się z klauzulą informacyjną, zgodną z art. 13 RODO, klikając w ten link

    http://www.hoteledison.com.pl/dane-kontaktowe/oferty-pracy

    Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz tutaj.