KLW/MP/1119

Obowiązek informacyjny:

Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz 

Kierownik Logistyki

Bergman Engineering Sp. z o.o.O firmie

  • Gdańsk, pomorskie

  • Ważna jeszcze 6 dni
    1 Marzec 2020
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Kierownik

Bergman Engineering należy do technologicznych przedsiębiorstw rozwojowych i rekrutacyjnych, działających na  terenie Europy. Skupia swoje kompetencje w przemyśle motoryzacyjnym, lotniczym i energetycznym. We wszystkich obszarach swojego działania Bergman Engineering koncentruje się na jednym priorytecie – oferowaniu swoim Klientom usług najwyższej jakości.

Obecnie dla naszego klienta – firmy z branży metalowej – poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierownik Logistyki

Miejsce pracy: Gdańsk
Nr ref.: KLW/MP/1119

Zadania:

  • Odpowiedzialność za łańcuch dostaw (dostawcy, logistyka wewnętrzna i transport), procesy zakupowe oraz magazyny
  • Planowanie i zarządzanie na poziomie strategicznym
  • Efektywne wdrażanie, monitoring i doskonalenie procesów i procedur
  • Zarządzanie przepływem informacji i materiału w procesach logistycznych
  • Nadzorowanie procesu selekcji i współpracy z dostawcami
  • Optymalizowanie procesów z naciskiem na terminy realizacji, jakość, elastyczność i koszty funkcjonowania przedsiębiorstwa

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe
  • 5-letnie doświadczenie w zarządzaniu Działem Logistyki zdobyte w firmach produkcyjnych
  • Doświadczenie w zarządzaniu zakupami, logistyką produkcji oraz magazynami
  • Doświadczenie we współpracy na arenie międzynarodowej (dostawcy i/lub klienci)
  • Znajomość zagadnień Lean, quick response manufacturing i/lub Industry 4.0.
  • Komunikatywna znajomość języka angielskiego
  • Komunikatywność, umiejętność zarządzania i motywowaniu zespołu
  • Proaktywność, , umiejętność rozwiązywania problemów


Nasz klient oferuje:

  • Stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę (2-letnia pierwsza umowa, kolejna na czas nieokreślony)
  • Atrakcyjne wynagrodzenie wraz z systemem premiowym
  • Pakiet benefitów (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, karta sportowa, świąteczne świadczenia pieniężne)
  • Możliwości rozwoju zawodowego na samodzielnym stanowisku
  • Pracę w międzynarodowym środowisku
  • Interesującą  pracę w firmie nastawionej na innowacje i nowoczesne technologie


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Bergman Engineering należy do technologicznych przedsiębiorstw rozwojowych i rekrutacyjnych, działających na  terenie Europy. Skupia swoje kompetencje w przemyśle motoryzacyjnym, lotniczym i energetycznym. We wszystkich obszarach swojego działania Bergman Engineering koncentruje się na jednym priorytecie – oferowaniu swoim Klientom usług najwyższej jakości.

Obecnie dla naszego klienta – firmy z branży metalowej – poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierownik Logistyki

Numer ref.: KLW/MP/1119

Zadania:

  • Odpowiedzialność za łańcuch dostaw (dostawcy, logistyka wewnętrzna i transport), procesy zakupowe oraz magazyny
  • Planowanie i zarządzanie na poziomie strategicznym
  • Efektywne wdrażanie, monitoring i doskonalenie procesów i procedur
  • Zarządzanie przepływem informacji i materiału w procesach logistycznych
  • Nadzorowanie procesu selekcji i współpracy z dostawcami
  • Optymalizowanie procesów z naciskiem na terminy realizacji, jakość, elastyczność i koszty funkcjonowania przedsiębiorstwa

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe
  • 5-letnie doświadczenie w zarządzaniu Działem Logistyki zdobyte w firmach produkcyjnych
  • Doświadczenie w zarządzaniu zakupami, logistyką produkcji oraz magazynami
  • Doświadczenie we współpracy na arenie międzynarodowej (dostawcy i/lub klienci)
  • Znajomość zagadnień Lean, quick response manufacturing i/lub Industry 4.0.
  • Komunikatywna znajomość języka angielskiego
  • Komunikatywność, umiejętność zarządzania i motywowaniu zespołu
  • Proaktywność, , umiejętność rozwiązywania problemów


Nasz klient oferuje:

  • Stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę (2-letnia pierwsza umowa, kolejna na czas nieokreślony)
  • Atrakcyjne wynagrodzenie wraz z systemem premiowym
  • Pakiet benefitów (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, karta sportowa, świąteczne świadczenia pieniężne)
  • Możliwości rozwoju zawodowego na samodzielnym stanowisku
  • Pracę w międzynarodowym środowisku
  • Interesującą  pracę w firmie nastawionej na innowacje i nowoczesne technologie


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami.

Ogłoszenie archiwalne