Niestety, nie wspieramy Twojej przeglądarki
Start
Szukaj
Strefa ofert
Konto
Menu
Główne zadania realizowane w Regionie południowym (Śląsk, Małopolska, Podkarpacie):
Sprzedaż:
Zarządzanie i nadzór nad budżetem sprzedażowym.
Kontrola food cost - operacje.
Kontrola receptur (zgodność z produktem) - operacje.
Analiza food cost - Audyt w danym punkcie.
Grafiki dostaw i logistyka wyposażenia.
Zarządzanie Operacyjne:
Zarządzanie Zespołami w Punktach gastronomicznych.
Zarządzanie Lokalami w przypisanych Regionach.
Bieżące rozwiązywanie problemów jakościowych.
Menu:
Realizacja produkcji gastronomicznej zgodnej z ustalonym menu.
Stworzenie koszyków obrotu danego produktu (paczki produktowe) - ustalenie globalnego food cost przy współpracy z Kierownikiem ds. Handlu i Jakości.
Weryfikacja receptur przy współpracy z Kierownikiem ds. Handlu i Jakości.
Jesteśmy dumni z tego, że Baltona nieprzerwanie od ponad 75 lat jest obecna na rynku Duty Free. Za nasz największy sukces uznajemy umiejętność dostosowania się do zmiennych warunków biznesowych poprzez rozwój obecnych i nowych obszarów działalności, zarówno w Polsce jak i zagranicą. Współpraca z najlepszymi markami, dbałość o jakość i szeroki asortyment produktów gwarantują budowanie zaufania wśród naszych klientów.
Do naszego Zespołu F&B poszukujemy Kierownika Regionalnego na Południową część Polski - głównie teren Śląska.
Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę
Aktualne oferty pracodawcyPracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę
Aktualne oferty pracodawcyKierownik Regionalny - Region południowy - Gastronomia, śląskie