Kierownik Zakładu przetwórstwa rybnego – Technolog

FAIR FISH sp. z o.o.O firmie

4500-5500 zł brutto / mies.
  • Lubsza (pow. brzeski), opolskie

  • Ogłoszenie wygasło 17 dni temu
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Kierownik

FAIR FISH sp. z o.o.

Fair Fish jest młodą przetwórnią działającą od dwóch lat. Specjalizujemy się głównie w przetwórstwie ryb słodkowodnych. Realizujemy dostawy do większości sieci handlowych w kraju jak również za granicą.

Kierownik Zakładu przetwórstwa rybnego – Technolog

Miejsce pracy: Lubsza (pow. brzeski)

Zadania:

  • kontrola jakości surowców i produktów gotowych,
  • nadzór nad procesem produkcyjnym,
  • opracowywanie i przygotowywanie próbnych produktów,
  • kontrolowanie obszarów produkcyjnych w zakresie HACCP, IFS
  • nadzór i prowadzenie dokumentacji,
  • przeprowadzanie kalkulacji i analiz na potrzeby nowych procesów technologicznych,
  • standaryzowanie parametrów technologicznych oraz optymalizowanie procesów produkcyjnych wyrobów, kontrola wydajności.

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe, mile widziane kierunki o profilu (technologia przetwórstwa ryb, technologia żywności, bądź pokrewne),
  • mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • umiejętność zarządzania zespołem,
  • znajomość standardów jakościowych HACCP, IFS,
  • otwartość na wyzwania oraz umiejętność szybkiego reagowania i poszukiwania niestandardowych rozwiązań,
  • komunikatywność, samodzielność w działaniu, dyspozycyjność,
  • umiejętność analitycznego myślenia,
  • kreatywność w tworzeniu rozwiązań technologicznych,
  • inicjatywa w działaniu, umiejętności organizacyjne,
  • znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym, mile widziana znajomość języka niemieckiego. Znajomość innego języka obcego będzie dodatkowym atutem

Oferujemy:

  • pracę na samodzielnym stanowisku,
  • możliwość współpracy z młodym zespołem,
  • elastyczne godziny pracy,
  • umowę o pracę oraz premie uzależnione od wyników,
  • dostęp do szkoleń i współpracy z jednostkami naukowymi.
  • kontroli jakości oraz rozwoju produktów,
  • możliwość zakwaterowania.


Fair Fish jest młodą przetwórnią działającą od dwóch lat. Specjalizujemy się głównie w przetwórstwie ryb słodkowodnych. Realizujemy dostawy do większości sieci handlowych w kraju jak również za granicą.

Kierownik Zakładu przetwórstwa rybnego – Technolog

Zadania:

  • kontrola jakości surowców i produktów gotowych,
  • nadzór nad procesem produkcyjnym,
  • opracowywanie i przygotowywanie próbnych produktów,
  • kontrolowanie obszarów produkcyjnych w zakresie HACCP, IFS
  • nadzór i prowadzenie dokumentacji,
  • przeprowadzanie kalkulacji i analiz na potrzeby nowych procesów technologicznych,
  • standaryzowanie parametrów technologicznych oraz optymalizowanie procesów produkcyjnych wyrobów, kontrola wydajności.

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe, mile widziane kierunki o profilu (technologia przetwórstwa ryb, technologia żywności, bądź pokrewne),
  • mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • umiejętność zarządzania zespołem,
  • znajomość standardów jakościowych HACCP, IFS,
  • otwartość na wyzwania oraz umiejętność szybkiego reagowania i poszukiwania niestandardowych rozwiązań,
  • komunikatywność, samodzielność w działaniu, dyspozycyjność,
  • umiejętność analitycznego myślenia,
  • kreatywność w tworzeniu rozwiązań technologicznych,
  • inicjatywa w działaniu, umiejętności organizacyjne,
  • znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym, mile widziana znajomość języka niemieckiego. Znajomość innego języka obcego będzie dodatkowym atutem

Oferujemy:

  • pracę na samodzielnym stanowisku,
  • możliwość współpracy z młodym zespołem,
  • elastyczne godziny pracy,
  • umowę o pracę oraz premie uzależnione od wyników,
  • dostęp do szkoleń i współpracy z jednostkami naukowymi.
  • kontroli jakości oraz rozwoju produktów,
  • możliwość zakwaterowania.

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy