OBOWIĄZEK INFORMACYJNY SEP PEETERS POLSKA SP. Z O.O.

  • Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych informujemy, iż : Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Sep Peeters Polska Sp. z o.o. z siedzibą w 45-065 Opole, ul. Reymonta 21/1, wpisana do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 1211.
  • Pani/Pana dane osobowe, wizerunek przetwarzane będą na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego w celu świadczenia usług rekrutacyjnych oraz w celu marketingu usług własnych i mogą być udostępniane partnerom administratora danych.
  • Podanie przeze Pani/Pana danych osobowych jest świadome i dobrowolne a Państwa zgoda na ich przetwarzanie jest dobrowolna.
  • Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawianiu lub usunięcia. Informujemy, że Państwa zgoda może zostać cofnięta w dowolnym momencie przez wysłanie wiadomości e-mail na adres naszego ABI/IOD [email protected] spod adresu, którego zgoda dotyczy.
  • Pragniemy poinformować, że administrator danych osobowych ma prawo usunąć Pani/Pana dane bez Państwa uprzedniej zgody.
  • Mają Państwo także prawo do wniesienia skargi przez wysłanie wiadomości e-mail na adres naszego ABI/IOD [email protected] spod adresu, którego zgoda dotyczy.
  • Jeżeli chcecie Państwo brać udział w procesie rekrutacji oraz przyszłych procesach rekrutacji prosimy abyście w CV i pozostałych formularzach niezbędnych do realizacji procesie rekrutacji umieścili i zaznaczyli odpowiednie zgody abyśmy zachowali Pani/Pana CV w naszej bazie i dzięki tej zgodzie będziemy mogli się z Państwem kontaktować drogą telefoniczną, mailową, po przez aplikację P4F w związku z prowadzona rekrutacją oraz prezentacją ofert pracy.
  • Zgoda jest niezbędna do kontaktu z Państwem.
Sep Peeters Polska Sp. z o.o.

Komisjoner - order picker na wózkach EPT

Sep Peeters Polska Sp. z o.o.O firmie

  • Holandia

  • Ważna jeszcze 18 dni
    do: 31 lip 2020
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Pracownik fizyczny

Sep Peeters Polska Sp. z o.o. nr. cer. 1211. Jesteśmy wiarygodnym partnerem . Zajmujemy się rekrutacją pracowników i kierujemy ich do prac na terenie Holandii. Oferujemy zatrudnienie w branży: logistycznej, budowlanej, przemysł, produkcja, ogrodnictwo. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony www.seppeeters.pl lub na https://www.facebook.pl/seppeeters

Komisjoner - order picker na wózkach EPT

Obowiązki:

  • przygotowywanie zamówień Order picker/ system słuchawkowy komisjonowanie artykułów i karmy dla zwierząt domowych i ptactwa
  • stawka brutto € 10,50, praca w systemie 2 zmiany + dodatki 25 % i 50%
  • możliwość pracy w parze

Wymagania:

  • motywacja, dobra organizacja pracy
  • mile widziane osoby z doświadczeniem na wózkach EPT lub do przyuczenia, kurs 2 dniowy + rozmowa z pracodawcą.
  • komunikatywna znajomość j. angielskiego min. B2
  • prawo jazdy kat. B/ dodatkowym atutem
  • gotowość do podjęcia pracy od zaraz

Oferujemy: 

  • umowę o pracę
  • wynagrodzenie na podstawie kodeksu pracy CAO
  • wypłaty tygodniowe na konto
  • wypłacane dodatki urlopowe i wakacyjne
  • opieka polskich koordynatorów
  • odpłatne ubezpieczenie
  • zapewniamy odpłatne mieszkanie (pokoje 2 osobowe) wyposażone w AGD,TV, Wi Fi
  • transport do pracy w NL: rower

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie aplikacji lub kontakt z biurem.


Uprzejmie informujemy, ze skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Zgoda na udział w procesie rekrutacji oraz kontakt.

W aplikacji prosimy umieścić następującą klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zm.)."

Sep Peeters Polska Sp. z o.o. nr. cer. 1211. Jesteśmy wiarygodnym partnerem . Zajmujemy się rekrutacją pracowników i kierujemy ich do prac na terenie Holandii. Oferujemy zatrudnienie w branży: logistycznej, budowlanej, przemysł, produkcja, ogrodnictwo. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony www.seppeeters.pl lub na https://www.facebook.pl/seppeeters

Komisjoner - order picker na wózkach EPT

Obowiązki:

  • przygotowywanie zamówień Order picker/ system słuchawkowy komisjonowanie artykułów i karmy dla zwierząt domowych i ptactwa
  • stawka brutto € 10,50, praca w systemie 2 zmiany + dodatki 25 % i 50%
  • możliwość pracy w parze

Wymagania:

  • motywacja, dobra organizacja pracy
  • mile widziane osoby z doświadczeniem na wózkach EPT lub do przyuczenia, kurs 2 dniowy + rozmowa z pracodawcą.
  • komunikatywna znajomość j. angielskiego min. B2
  • prawo jazdy kat. B/ dodatkowym atutem
  • gotowość do podjęcia pracy od zaraz

Oferujemy: 

  • umowę o pracę
  • wynagrodzenie na podstawie kodeksu pracy CAO
  • wypłaty tygodniowe na konto
  • wypłacane dodatki urlopowe i wakacyjne
  • opieka polskich koordynatorów
  • odpłatne ubezpieczenie
  • zapewniamy odpłatne mieszkanie (pokoje 2 osobowe) wyposażone w AGD,TV, Wi Fi
  • transport do pracy w NL: rower

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie aplikacji lub kontakt z biurem.

Zgoda na udział w procesie rekrutacji oraz kontakt.

W aplikacji prosimy umieścić następującą klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133, poz. 883 ze zm.)."


Uprzejmie informujemy, ze skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Ogłoszenie archiwalne