Oferta pracy

Realizując obowiązek informacyjny wynikający z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) – dalej „RODO”, niniejszym informujemy: Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Mecalux Sp. z o.o. z siedzibą w Gliwicach, przy ul. Wyczółkowskiego 125, 44-109 Gliwice („Administrator”), e- mail: [email protected] Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą:Ma Pani/Pan prawo żądania: dostępu do danych osobowych, otrzymania ich kopii, sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu. w zakresie wskazanym w przepisach prawa pracy - w celu przeprowadzenia obecnego procesu rekrutacji (art. 6 ust. 1 lit. b RODO), inne dane - na podstawie zgody, która może zostać odwołana w każdym czasie(art. 6 ust. 1 lit. a RODO). Ma Pani/Pan prawo żądania: dostępu do danych osobowych, otrzymania ich kopii, sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu. Przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego właściwego dla ochrony danych osobowych, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Administrator będzie przetwarzał Pani/Pana dane osobowe w kolejnych procesach rekrutacyjnych, jeżeli wyrazi Pani/Pan na to zgodę (art. 6 ust. 1 lit. a RODO), która może zostać odwołana w dowolnym czasie. W przypadku wyrażenia zgody prosimy o umieszczenie dodatkowej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Mecalux Sp. z o.o. z siedzibą w Gliwicach, przy ulicy Wyczółkowskiego 125, 44-109 Gliwice, moich danych osobowych zawartych w CV/liście motywacyjnym na potrzeby przyszłych rekrutacji prowadzonych przez Mecalux Sp. z o.o. Może Pani/Pan w każdym momencie cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Cofnięcie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych mogą być podmioty dostarczające i utrzymujące infrastrukturę teleinformatyczną, podmioty z grupy kapitałowej Mecalux: https://www.mecalux.pl/firma/grupa-na-rynku-swiatowym, https://www.mecalux.es/empresa/el-grupo-en-el-mundo, podmioty współpracujące z Administratorem w zakresie procesu rekrutacji, podmioty świadczące usługę niszczenia dokumentów, tłumaczenia, usługi ochroniarskie, podmioty świadczące usługi pocztowe, kurierskie, usługi prawne, księgowe, podatkowe, audytowe, bankowe, firmy szkoleniowe. Odbiorcami Pani/a danych osobowych mogą być podmioty, które uprawnione są do ich otrzymania na podstawie przepisów prawa. Pani/Pana dane osobowe zgromadzone w obecnym procesie rekrutacyjnym będą przechowywane do zakończenia procesu rekrutacji, następnie zostaną niezwłocznie usunięte, chyba że ich przechowywanie będzie uzasadnione przez dłuższy okres czasu - wtedy nie dłużej niż przez 4 miesiące od zakończenia rekrutacji. W zakresie w jakim udzielono zgody na przyszłe rekrutacje – do czasu wycofania zgody bądź zgłoszenia sprzeciwu, przy czym przez okres nie dłuższy niż 9 miesięcy od zakończenia rekrutacji. Podanie danych osobowych w zakresie wynikającym z Kodeksu pracy jest niezbędne, aby uczestniczyć w postępowaniu rekrutacyjnym. Podanie innych danych jest dobrowolne.
Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.

Konserwator Urządzeń Transportu Bliskiego

Mecalux Sp. z o.o.O firmie

Mecalux Sp. z o.o.

Leona Wyczółkowskiego 125

Gliwice

Twój zakres obowiązków

  • Prowadzenie przeglądów i napraw suwnic, wciągników, wciągarek i żurawi warsztatowych,

  • Zamawianie i zarządzanie gospodarką magazynową,

  • Prowadzenie dziennika konserwacji,

  • Przygotowanie urządzeń do przeglądów okresowych i doraźnych UDT.

Nasze wymagania

  • Masz uprawnienia UDT do obsługi i konserwacji suwnic, wciągników, wciągarek i żurawi warsztatowych,

  • Masz uprawnienia elektryczne G-1E (dodatkowym atutem będą uprawnienia kontrolno-pomiarowe),

  • Masz uprawnienia UDT do obsługi podestu ruchomego,

  • Chcesz pracować w międzynarodowym koncernie produkcyjnym z 50 letnim doświadczeniem na rynku systemów składowania.

  • Masz wykształcenie zawodowe techniczne.

To oferujemy

  • Pracę w międzynarodowej firmie o globalnym zasięgu działania,

  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,

  • Możliwość rozwoju kompetencji zawodowych i uzyskania dodatkowych uprawnień,

  • Fundusz socjalny,

  • Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego.

Mecalux Sp. z o.o.

Mecalux to międzynarodowa firma produkująca zaawansowane technologicznie systemy magazynowe. Na całym świecie posiadamy 11 centrów produkcyjnych, a w Gliwicach znajduje się największe z nich. Klienci na całym świecie są zainteresowani produkowanymi przez nas systemami magazynowymi, dlatego powiększamy nasz zespół ekspertów.

Przewiń do profilu firmy
Tak się u nas pracuje
Tak się u nas pracuje

DOŁĄCZ DO NASZEGO ZESPOŁU!

Jeżeli chcesz dołączyć do grona osób, które wyposażają magazyny w Polsce, Europie i na świecie w nowoczesne systemy składowania, a może chcesz wykorzystać w nowym miejscu posiadane już doświadczenie na podobnym stanowisku - wyślij nam swoje CV za pomocą przycisku Aplikuj lub na adres pocztowy: Mecalux Sp. z o.o. ul. Wyczółkowskiego 125, 44-109 Gliwice.

Skontaktujemy się z wybranymi Kandydatami.