KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), informuję, iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest IBCS Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Nowym Sączu przy ul. Piłsudskiego 46 , 33-300 Nowy Sącz, KRS 0000030677, NIP 734-26-20-761, numerze REGON 491899419.
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia, na podstawie Pani/Pana dobrowolnej zgody.
  3. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do czasu zakończenia procesu rekrutacji na stanowisko. W przypadku wybrania Pana/Pani kandydatury i zawarcia umowy o pracę, dojdzie do dalszego przechowywania dokumentacji związanej ze stosunkiem pracy i akt osobowych, ustalonym zgodnie z odrębnymi przepisami.
  4. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem. Oświadczenie o cofnięciu zgody na przetwarzanie danych osobowych wymaga jego złożenia w formie pisemnej lub elektronicznej na adres mailowy [email protected]
  5. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy Rozporządzenia.
IBCS Poland Sp. z o.o.

Konsultant Techniczny - Kontroler Jakości

IBCS Poland Sp. z o.o. O firmie

  • Aleje Piłsudskiego 46, 33-300 Nowy Sącz, Polska

    Nowy Sącz, małopolskie
  • Ważna jeszcze 11 dni
    2 Luty 2020
  • Pełny etat
  • Specjalista
IBCS Poland jest dostawcą rozwiązań optymalizujących procesy logistyczne w obszarze łańcucha dostaw. Nasi specjaliści tworzą – jeden z największych w Polsce – ośrodek kompetencyjny w obszarze logistyki magazynowania i informatycznych rozwiązań mobilnych, oferujący skuteczny poziom doradztwa.
 
Do pracy w IBCS Poland w Nowym Sączu poszukujemy osoby na stanowisko:
Konsultant Techniczny - Kontroler Jakości

Zadania:

  • Przygotowywanie i konfigurowanie środowiska testowego,
  • Przygotowanie i tworzenie specyfikacji testów,
  • Wykonywanie testów, analizę i raportowanie wyników,
  • Tworzenie i udoskonalanie aplikacji testujących, automatyzacje testów
  • Udzielanie pomocy technicznej klientom i podwykonawcom w ramach Help desk,
  • Podejmowanie działań ukierunkowanych na poprawę jakości ofertowanych i wykonywanych projektów oraz utrzymanie wiedzy o aktualnych rozwiązaniach technicznych,
  • Sporządzanie specyfikacji technicznych, kosztorysowanie oraz prowadzenie dokumentacji związanej z infrastrukturą techniczną oferowanych urządzeń,
  • Współpracę z zespołem wdrożeniowym w zakresie projektów i budowy infrastruktury technicznej
  • Tworzenie kosztorysów oraz dokumentacji projektowej i powykonawczej
  • Doskonalenie organizacji i metod pracy i optymalizację doboru technologii i kosztów.

Oczekujemy:

  • Wykształcenia wyższego o profilu telekomunikacyjnym, radiokomunikacyjnym, elektronicznym lub pokrewnym,
  • Minimum 2 letnie doświadczenie w branży elektronicznej,
  • Konfigurowanie urządzeń z systemem operacyjnym Windows, WindowsCE oraz PocketPC
  • Znajomości języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację i zrozumienie dokumentacji technicznej,
  • Chęci przyswojenia/doskonalenia technik i metodologii testowania oprogramowania,
  • Umiejętności szybkiego przyswajania wiedzy i rozwiązywania złożonych problemów,
  • Gotowość do wyjazdów wdrożeniowych i konsultacyjno-technicznych u klienta,
  • Inicjatywy, odpowiedzialności i umiejętności pracy zespołowej,
  • Doświadczenie w konfiguracji i zarządzaniu elementami sieci WLAN/LAN
  • Prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

  • Atrakcyjną pracę w strukturach nowoczesnej firmy,
  • Wynagrodzenie ściśle powiązane z osiąganymi wynikami,
  • Aspółpracę z doświadczonymi specjalistami i możliwość korzystania z ich wiedzy i doświadczenia,
  • Możliwość rozwoju i szkoleń zawodowych,
  • Laptop, telefon komórkowy,
  • Dostępność samochodów służbowych,
  • Możliwość korzystania z karty Benefit MultiSport,
  • Ubezpieczenie na życie na preferencyjnych warunkach.
CV należy kierować za pomocą przycisku Aplikuj,
w terminie do 02.02.2020 wpisując w temacie: Konsultant Techniczny - Kontroler Jakości.
Warunkiem koniecznym rozpatrzenia CV jest umieszczenie w nim poniższej klauzuli. Brak poniższego zapisu w CV, jest równoznaczny z brakiem akceptacji na przetwarzanie danych osobowych, co wiąże się z wycofaniem CV z procesu rekrutacji.
 
Zastrzegamy sobie prawo kontaktu jedynie z wybranymi osobami.
 
„Na podstawie art. 7 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Administratora, którym jest IBCS Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Nowym Sączu przy ul. Piłsudskiego 46 , 33-300 Nowy Sącz, KRS 0000030677, NIP 734-26-20-761, numerze REGON 491899419, moich danych osobowych w zakresie ujętym w CV, w celu przeprowadzenia procedury rekrutacji na stanowisko: Konsultant Techniczny - Kontroler Jakości.
 
Powyższa zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt. 11 w/w Rozporządzenia.”
 
Pełna informacja odnośnie przetwarzania przez IBCS Poland danych osobowych w procesie rekrutacji dostępna jest poniżej.
IBCS Poland jest dostawcą rozwiązań optymalizujących procesy logistyczne w obszarze łańcucha dostaw. Nasi specjaliści tworzą – jeden z największych w Polsce – ośrodek kompetencyjny w obszarze logistyki magazynowania i informatycznych rozwiązań mobilnych, oferujący skuteczny poziom doradztwa.
 
Do pracy w IBCS Poland w Nowym Sączu poszukujemy osoby na stanowisko:
Konsultant Techniczny - Kontroler Jakości

Zadania:

  • Przygotowywanie i konfigurowanie środowiska testowego,
  • Przygotowanie i tworzenie specyfikacji testów,
  • Wykonywanie testów, analizę i raportowanie wyników,
  • Tworzenie i udoskonalanie aplikacji testujących, automatyzacje testów
  • Udzielanie pomocy technicznej klientom i podwykonawcom w ramach Help desk,
  • Podejmowanie działań ukierunkowanych na poprawę jakości ofertowanych i wykonywanych projektów oraz utrzymanie wiedzy o aktualnych rozwiązaniach technicznych,
  • Sporządzanie specyfikacji technicznych, kosztorysowanie oraz prowadzenie dokumentacji związanej z infrastrukturą techniczną oferowanych urządzeń,
  • Współpracę z zespołem wdrożeniowym w zakresie projektów i budowy infrastruktury technicznej
  • Tworzenie kosztorysów oraz dokumentacji projektowej i powykonawczej
  • Doskonalenie organizacji i metod pracy i optymalizację doboru technologii i kosztów.

Oczekujemy:

  • Wykształcenia wyższego o profilu telekomunikacyjnym, radiokomunikacyjnym, elektronicznym lub pokrewnym,
  • Minimum 2 letnie doświadczenie w branży elektronicznej,
  • Konfigurowanie urządzeń z systemem operacyjnym Windows, WindowsCE oraz PocketPC
  • Znajomości języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację i zrozumienie dokumentacji technicznej,
  • Chęci przyswojenia/doskonalenia technik i metodologii testowania oprogramowania,
  • Umiejętności szybkiego przyswajania wiedzy i rozwiązywania złożonych problemów,
  • Gotowość do wyjazdów wdrożeniowych i konsultacyjno-technicznych u klienta,
  • Inicjatywy, odpowiedzialności i umiejętności pracy zespołowej,
  • Doświadczenie w konfiguracji i zarządzaniu elementami sieci WLAN/LAN
  • Prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

  • Atrakcyjną pracę w strukturach nowoczesnej firmy,
  • Wynagrodzenie ściśle powiązane z osiąganymi wynikami,
  • Aspółpracę z doświadczonymi specjalistami i możliwość korzystania z ich wiedzy i doświadczenia,
  • Możliwość rozwoju i szkoleń zawodowych,
  • Laptop, telefon komórkowy,
  • Dostępność samochodów służbowych,
  • Możliwość korzystania z karty Benefit MultiSport,
  • Ubezpieczenie na życie na preferencyjnych warunkach.
CV należy kierować za pomocą przycisku Aplikuj,
w terminie do 02.02.2020 wpisując w temacie: Konsultant Techniczny - Kontroler Jakości.
Warunkiem koniecznym rozpatrzenia CV jest umieszczenie w nim poniższej klauzuli. Brak poniższego zapisu w CV, jest równoznaczny z brakiem akceptacji na przetwarzanie danych osobowych, co wiąże się z wycofaniem CV z procesu rekrutacji.
 
Zastrzegamy sobie prawo kontaktu jedynie z wybranymi osobami.
 
„Na podstawie art. 7 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Administratora, którym jest IBCS Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Nowym Sączu przy ul. Piłsudskiego 46 , 33-300 Nowy Sącz, KRS 0000030677, NIP 734-26-20-761, numerze REGON 491899419, moich danych osobowych w zakresie ujętym w CV, w celu przeprowadzenia procedury rekrutacji na stanowisko: Konsultant Techniczny - Kontroler Jakości.
 
Powyższa zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt. 11 w/w Rozporządzenia.”
 
Pełna informacja odnośnie przetwarzania przez IBCS Poland danych osobowych w procesie rekrutacji dostępna jest poniżej.

Ogłoszenie archiwalne