reklama

Praca koordynator gastronomii

Mamy dla Ciebie 142 ofert
    • 3 lokalizacji
    Zastępca Kierownika Restauracji jest odpowiedzialny za budowanie zespołu, rekrutację, szkolenie i docenianie pracowników. Kierując zespołem wprowadza pozytywną atmosferę pracy i motywuje pracowników, tak aby osiągali jak najlepsze wyniki, a każdy...
    opublikowana: 20 sierpnia 2019
    • 3 lokalizacji
    Kierownik zmiany jest odpowiedzialny za wizerunek restauracji i zapewnienie najwyższych standardów obsługi Gościa poprzez doskonałe prowadzenie zmiany. Kierując zespołem wprowadza pozytywną atmosferę na zmianie, motywuje i docenia pracowników,...
    opublikowana: 20 sierpnia 2019
    • Warszawa
    Opis stanowiska: Obsługa gości, zarządzanie personelem, rozliczenia, szkolenia... ...
    opublikowana: 20 sierpnia 2019
    • 3 lokalizacji
    Chcemy Ci powierzyć: wspieranie kierownika w zarządzaniu restauracją współodpowiedzialność za realizację założeń budżetowych współodpowiedzialność za rozliczenia finansowe i stany magazynowe prowadzenie dokumentacji restauracji budowanie...
    opublikowana: 20 sierpnia 2019
    • Zawiercie
    Zadania: Ustalanie i nadzorowanie harmonogramu prac projektowych; Koordynowanie prac zespołu projektowego; Nadzorowanie planowania, opracowywania i prowadzenia procesów technologicznych; Kontrolowanie poprawności przebiegu produkcji z obszaru...
    opublikowana: 20 sierpnia 2019
    • Warszawa
    W związku z nieustannym rozwojem naszych usług poszukujemy osoby, która dołączy do naszego zespołu i będzie odpowiedzialna za samodzielne zarządzanie restauracją , nadzór nad pracą podległego zespołu, organizację akcji marketingowych,...
    opublikowana: 20 sierpnia 2019
    • Warszawa
    Opis stanowiska: dbanie o standard obsługi klienta, umiejętność nawiązywania kontaktu i budowania relacji zarządzanie personelem kawiarni, w tym wsparcie w rekrutacji, grafik, umiejętność wyznaczania celów, szkolenie i coachowanie pracowników,...
    opublikowana: 20 sierpnia 2019
    • 2 lokalizacji
    Chcemy Ci powierzyć: zarządzanie restauracją oraz podległym zespołem odpowiedzialność za realizację założeń budżetowych kontrolę i optymalizację kosztów prowadzenie dokumentacji restauracji budowanie partnerskich relacji z Klientem szkolenie i...
    opublikowana: 20 sierpnia 2019
    • Opole
    Zakres obowiązków: Bieżące zarządzanie restauracją i personelem. Odpowiadanie na potrzeby Gości, ustalanie menu – organizacja wesel i imprez okolicznościowych. Koordynowanie pracy podległych zespołów: kierownicy sal, kelnerzy, kucharze, serwis...
    opublikowana: 20 sierpnia 2019
    • Szczawno-Zdrój
    Do podstawowych obowiązków pomocy kuchennej należą m. in.: przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w...
    opublikowana: 20 sierpnia 2019
reklama