Ta oferta pracy jest nieaktualna od 319 dni. Sprawdź aktualne oferty pracy dla Ciebie

Koordynator Operacyjny Restauracji

  • Wrocław, dolnośląskie pokaż mapę
  • Kierownik
  • 05.05.2017

    Pracodawca ma prawo zakończyć rekrutację we wcześniejszym terminie.

    CAMPO to nowa wrocławska restauracja typu casual dinning. Nasz lokal mieści się w budynku OVO, nieopodal galerii Dominikańskiej.  

    Jeśli lubisz pracę w restauracji, jesteś gastronomicznym pasjonatem, który nie boi się wyzwań
    i pragnie stale się rozwijać, masz doświadczenie i chcesz z nami tworzyć nową jakość wrocławskiej gastronomii, zapraszamy do CAMPO. Poszukujemy osób na stanowisko: 

    Koordynator Operacyjny Restauracji
    Miejsce pracy: Wrocław

    Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:

    • koordynowanie działalnością restauracji,
    • prawidłowe i efektywne planowanie pracy podległego zespołu,
    • rozliczanie czasu pracy pracowników,
    • kontrolę dokumentacji kadrowej,
    • współpracę z biurem rachunkowym,
    • negocjacje z kontrahentami,
    • uiszczenia opłat za faktury gotówkowe,
    • zamawianie tekstyliów, wyposażenia restauracji, materiałów biurowych itp.,
    • ewidencję kluczy i kodów alarmowych,
    • przeprowadzanie remanentu alkoholu, napoi itp.,
    • jakość obsługi klientów i wysoki standard usług,
    • dbanie o rozwój restauracji i jej renomę na rynku,
    • nadzorowanie poziomu stanu magazynowego i realizacje budżetowe,
    • organizację imprez w restauracji,
    • kontakty z klientami w ramach organizacji imprez okolicznościowych i firmowych, w tym przygotowanie ofert i negocjacje ceny,
    • kontakty z dostawcami, obsługę maila służbowego, optymalizację kosztów zakupu,
    • promocję i reklamę restauracji,
    • przestrzeganie przepisów sanepidu, bhp i ppoż.

    Od kandydatów oczekujemy:

    • minimum 2-letniego doświadczenia na stanowisku operacyjnym lub kierowniczym,
    • doświadczenia w zarządzaniu personelem oraz budowaniu dobrych relacji zarówno z pracownikami, jak i klientami,
    • wysokich zdolności organizacyjnych i komunikacyjnych,
    • bardzo dobrej organizacji pracy,
    • analitycznego myślenia,
    • analizy sytuacji i rozwiązywania problemów,
    • entuzjazmu i zaangażowania w dążeniu do podnoszenia najwyższych standardów obsługi klienta,
    • szybkiego podejmowania decyzji,
    • kreatywności i elastyczności,
    • wysokiej kultury osobistej,
    • dobrej znajomości języka angielskiego.

    Wybranej osobie oferujemy stabilne warunki pracy, atrakcyjne wynagrodzenie, ciekawą pracę w młodym i ambitnym zespole oraz ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji.

    Prosimy o wysyłanie CV z dopiskiem KOORDYNATOR OPERACYJNY RESTAURACJI za pomocą przycisku Aplikuj.

    W CV prosimy o zamieszczenie klauzuli:

    "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U. 2016 poz. 922)."