Aplikując akceptujesz poniższą Klauzulę informacyjną

  

 

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO informuję, iż:

  1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Euvic sp. z o.o. z siedzibą w Gliwicach (44-100) ul. Przewozowa 32,
  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO, na podstawie Pani/Pana dobrowolnej zgody;
  3. odbiorcą Pani/Pana danych osobowych jest Euvic sp. z o.o., podmioty wchodzące w skład grupy kapitałowej Euvic oraz klienci Euvic sp. z o.o. lub innych podmiotów wchodzących w skład grupy kapitałowej Euvic sp. z o.o.
  4. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres uzasadniony wykorzystaniem tych danych w procesach rekrutacyjnych podjętych zarówno przed złożeniem zgody jak i w okresie późniejszym.
  5. posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem. Oświadczenie o cofnięciu zgody na przetwarzanie danych osobowych wymaga jego złożenia w formie pisemnej lub elektronicznej na adres mailowy [email protected]
  6. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  7. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne dla celów związanych z przeprowadzeniem procesu rekrutacji zarówno przed złożeniem zgody jak i w okresie późniejszym.

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych

Na podstawie art. 7 ust. 1 RODO oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora, którym jest Euvic sp. z o.o. z siedzibą w Gliwicach (44-100) ul. Przewozowa, a także inne podmioty wchodzące w skład grupy kapitałowej Euvic, moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji w (i) Euvic sp. z o.o. lub (ii) podmiotach wchodzących w skład grupy kapitałowej Euvic oraz przekazywanie ich w celach informacyjnych podmiotom biorącym udział w procesie rekrutacji, w tym do państw trzecich.

Przedmiotowa zgoda dotyczy procesów rekrutacji podjętych zarówno przed złożeniem niniejszej zgody jak i w okresie późniejszym.

Niniejsza zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt 11 RODO.

Zostałem/am poinformowany, iż niniejsza zgoda może być wycofana w każdym momencie.

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

EUVIC Sp. z o.o

Koordynator projektów IT

EUVIC Sp. z o.oO firmie

EUVIC Sp. z o.o

Przewozowa 32

Gliwice

Koordynator projektów IT

Dlaczego Euvic?

Już od kilkunastu lat działamy w obszarze usług informatycznych.
 
Grupa Technologiczna Euvic skupia firmy informatyczne z całej Polski i zatrudnia ponad 2000 specjalistów. Pracujemy w 15 siedzibach w Polsce i w 3 poza granicami kraju. Euvic to kilkaset różnorodnych projektów realizowanych w teamach od kilku do kilkudziesięciu osób.
 
Wykorzystujemy technologie takie jak Java, .Net, JS, AWS, AZURE. Nasze projekty to zarówno rozwiązania desktopowe, jak również systemy webowe, czy aplikacje mobilne.
 
Do współpracy zapraszamy osobę elastyczną i otwartą na współpracę z innymi zespołami w ramach grupy firm.
 

Czas na konkrety:

Miejsce pracy: Gliwice

Idealny/a kandydat/ka będzie spełniać poniższe wymagania:

  • doświadczenie w prowadzeniu projektów rekrutacyjnych (mile widziane doświadczenie w projektach z branży IT)
  • doświadczenie w zakresie  koordynowania i sprzedaży usług (outsourcing)
  • doświadczenie w budowaniu i utrzymywaniu relacji biznesowych z klientem – warunek konieczny
  • doświadczenie w obszarze miękkiego HR – mile widziane
  • zaawansowana znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie (obsługa klientów i kandydatów anglojęzycznych)
  • umiejętność pracy w zespole
  • łatwość w nawiązywaniu kontaktów

 

Do Twoich obowiązków należeć będzie:

  • przeprowadzanie pełnego procesu rekrutacji
  • obsługa klienta zewnętrznego i wewnętrznego w zakresie dostarczania specjalistów i usług IT
  • wdrożenie i adaptacja nowych pracowników, koordynacja szkoleń, wsparcie managerów w obszarze ZZL
  • koordynacja ciągłości pracy specjalistów IT
  • bieżące wsparcie pracowników
  • kształtowanie pozytywnego wizerunku firmy w ramach HR Marketingu oraz EB
  • działanie na styku HR i biznesu
  • współpraca z innymi działami firmy

 

Oferujemy:

  • benefity do wyboru (m.in. Kartę MultiSport, pakiet medyczny, firmowy kabriolet)
  • elastyczny czas pracy
  • dużą swobodę w działaniu
  • realny wpływ na kształt procesów organizacyjnych
  • najlepszą kawę w mieście 😊

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

 

Interesują Cię dodatkowe szczegóły o tym jak na co dzień pracujemy zajrzyj na www.euvic.pl

  • Lokalizacja
    Gliwice
  • Liczba wakatów
    1
  • Doświadczenie
    minimum 3 lata
  • Rodzaj umowy
    UoP, B2B
  • Wymiar etatu
    pełny etat
  • Wynagrodzenie
    do uzgodnienia
  • Benefity
    Pakiet medyczny, pakiet sportowy, kabriolety, apartamenty
  • Work life balance
    Praca & chill
  • Szkolenia
    Dopasowane do twoich potrzeb

Dlaczego Euvic?

Już od kilkunastu lat działamy w obszarze usług informatycznych.
 
Grupa Technologiczna Euvic skupia firmy informatyczne z całej Polski i zatrudnia ponad 2000 specjalistów. Pracujemy w 15 siedzibach w Polsce i w 3 poza granicami kraju. Euvic to kilkaset różnorodnych projektów realizowanych w teamach od kilku do kilkudziesięciu osób.
 
Wykorzystujemy technologie takie jak Java, .Net, JS, AWS, AZURE. Nasze projekty to zarówno rozwiązania desktopowe, jak również systemy webowe, czy aplikacje mobilne.
 
Do współpracy zapraszamy osobę elastyczną i otwartą na współpracę z innymi zespołami w ramach grupy firm.
 

Czas na konkrety:

Koordynator projektów IT

Idealny/a kandydat/ka będzie spełniać poniższe wymagania:

  • doświadczenie w prowadzeniu projektów rekrutacyjnych (mile widziane doświadczenie w projektach z branży IT)
  • doświadczenie w zakresie  koordynowania i sprzedaży usług (outsourcing)
  • doświadczenie w budowaniu i utrzymywaniu relacji biznesowych z klientem – warunek konieczny
  • doświadczenie w obszarze miękkiego HR – mile widziane
  • zaawansowana znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie (obsługa klientów i kandydatów anglojęzycznych)
  • umiejętność pracy w zespole
  • łatwość w nawiązywaniu kontaktów

 

Do Twoich obowiązków należeć będzie:

  • przeprowadzanie pełnego procesu rekrutacji
  • obsługa klienta zewnętrznego i wewnętrznego w zakresie dostarczania specjalistów i usług IT
  • wdrożenie i adaptacja nowych pracowników, koordynacja szkoleń, wsparcie managerów w obszarze ZZL
  • koordynacja ciągłości pracy specjalistów IT
  • bieżące wsparcie pracowników
  • kształtowanie pozytywnego wizerunku firmy w ramach HR Marketingu oraz EB
  • działanie na styku HR i biznesu
  • współpraca z innymi działami firmy

 

Oferujemy:

  • benefity do wyboru (m.in. Kartę MultiSport, pakiet medyczny, firmowy kabriolet)
  • elastyczny czas pracy
  • dużą swobodę w działaniu
  • realny wpływ na kształt procesów organizacyjnych
  • najlepszą kawę w mieście 😊

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

 

Interesują Cię dodatkowe szczegóły o tym jak na co dzień pracujemy zajrzyj na www.euvic.pl

  • Lokalizacja
    Gliwice
  • Liczba wakatów
    1
  • Doświadczenie
    minimum 3 lata
  • Rodzaj umowy
    UoP, B2B
  • Wymiar etatu
    pełny etat
  • Wynagrodzenie
    do uzgodnienia
  • Benefity
    Pakiet medyczny, pakiet sportowy, kabriolety, apartamenty
  • Work life balance
    Praca & chill
  • Szkolenia
    Dopasowane do twoich potrzeb

Ogłoszenie archiwalne