Oferta pracy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy
Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.

Kucharz / Kucharka

USŁUGI HOTELARSKIE I GASTRONOMICZNE S.C."SĘK" ANIKA,JOLANTA POŁOMO firmie

7 0008 000 brutto / mies.
  • Karwia (pow. pucki), pomorskie

  • Ogłoszenie wygasło miesiąc temu
  • Rekrutacja zdalna
  • Umowa o pracę
  • Dodatkowa/tymczasowa
  • Specjalista

Ośrodek Wypoczynkowy Sęk to obiekt hotelarsko-gastronomiczny zdolny gościć w domkach letniskowych jednocześnie do 170 gości. Doskonała lokalizacja w nadmorskiej miejscowości Karwia, rodzinna atmosfera oraz pakiet ciekawych atrakcji sprawiły, że to miejsce cieszy się zaufaniem gości już od wielu lat.

Prowadzimy działalność sezonową.

www.owsek.pl

Kucharz / Kucharka

Poszukujemy samodzielnego szefa kuchni do pracy w jadalni ośrodka wypoczynkowego. Poszukujemy osoby z doświadczeniem w żywieniu zbiorowym, gotowością do pracy sezonowej w małym zespole (5 osób) w dobrze wyposażonej kuchni.

Do obowiązków szefa/szefowej kuchni będzie należało:

  • przygotowywanie posiłków
  • przygotowanie menu w systemie 8-10 dni
  • zarządzanie, organizowanie pracy podległego personelu
  • efektywne wykorzystanie czasu pracy
  • znajomość przepisów BHP, HACCP
  • organizacja śniadań (stół szwedzki) i obiadokolacji (talerzykowana)
  • przygotowanie posiłków na grilla/ognisko

Wymagania:

  • doświadczenie w pracy w kuchni hotelowej na stanowisku szefa kuchni
  • bardzo dobra znajomość kuchni polskiej, sezonowości w kuchni
  • wykształcenie gastronomiczne
  • zaświadczenie sanepid
  • siła fizyczna, sprawność
  • dyspozycyjność od 25.05 do 15.09 + obecność na szkoleniu 11-13.05 (do uzgodnienia)
  • gotowość do pracy w zwiększonym reżimie sanitarnym
  • dbałość o produkty, oszczędność, zasady zero waste
  • wysoka kultura osobista
  • umiejętność samodzielnego przygotowywania i obsługi stanowisk pracy – planowanie produkcji oraz zachowanie czystości, organizacja czasu
  • promesa zatrudnienia

Oferujemy:

  • umowę
  • zakwaterowanie / wyżywienie
  • stabilną pracę (w przypadku zamknięcia hoteli/gastronomii w okresie wakacyjnym oferujemy tzw. postojowe)
  • premia na koniec całego okresu zatrudnienia
  • możliwość współpracy na kolejne lata
  • samodzielną organizację czasu pracy w oparciu o wyżywienie gości HB

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub przesłania zgłoszenia za pośrednictwem przycisku aplikowania.

Ogłoszenie archiwalne