Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę
Kucharz / Kucharka
GALA sp. z o.o.
Sardynia, Włochy
zagranica- ogłoszenie wygasło ponad miesiąc temu
- umowa zlecenie
- pełny etat
- pracownik fizyczny
- praca stacjonarna
- Szukamy wielu kandydatówwakaty: 14
- rekrutacja zdalna
- Praca zmianowa:nie
- Godziny pracy:elastyczny grafik
- Możliwa praca w godzinach nocnych:nie
- Tryb wypłaty:miesięczna
- System wynagrodzeń:stała podstawa
Twój zakres obowiązków
przygotowywanie potraw na tzw. szwedzki stół
współpraca z szefem kuchni
współpraca z zespołem kucharzy
współpraca z zespołem kelnerskim
kontrola jakości i dbałość o najwyższe standardy przygotowywanych dań
Nasze wymagania
doświadczenie w zawodzie
umiejętność pracy w zespole
dobra organizacja pracy
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
umiejętność porozumienia się w języku angielskim lub włoskim
To oferujemy
ciekawą pracę w malowniczej turystycznej miejscowości
atrakcyjne wynagrodzenie i dobre warunki pracy
pracę w renomowanej sieci hoteli na Sardynii
darmowe zakwaterowanie oraz wyżywienie
darmowy transfer z polski do miejsca pracy
praca od połowy maja do końca września
listę obsługiwanych hoteli na Sardynii znajdziecie Państwo na www.galahotels.pl
O nas
Gala Hotels powstała z myślą o dynamicznie rozwijającej się branży turystycznej i hotelarskiej. Od kilku lat nasz zespół specjalizuje się w zarządzaniu i obsłudze hoteli oraz apartamentów nadmorskich w Polsce i za granicą.
Dbamy o to, aby współpracujące z nami firmy, mogły skupić się na kluczowych obszarach swojej działalności i część zadań związanych z obsługą swoich obiektów powierzyć nam.
Uwzględniając potrzeby naszych klientów i specyfikację obiektów dostosowujemy zakres usług do bieżących wymagań.
Realizujemy kompleksowe usługi w zakresie:
- outsorcingu procesów utrzymania czystości i sprawnego funkcjonowania hoteli;
- zarządzania wynajmem apartamentów wakacyjnych;
- zarządzania wynajmem lokali zakwaterowania pracowniczego;
- obsługi systemów rezerwacyjnych;
- bieżącego utrzymania czystości w zarządzanych przez nas obiektach;
- zapewnieniu odpowiedniej ilości personelu pracowniczego dla hoteli w okresie wysokiego sezonu;
- przeprowadzaniu szkoleń nowych pracowników.