Oferta pracy

Kucharz

BE DIET CATERINGO firmie

  • Warszawa, mazowieckie

  • Ważna 1 dzień
  • Pełny etat
  • Pracownik fizyczny

BE DIET CATERING

Produkcja cateringowa.

Firma cateringu dietetycznego poszukuje kucharza.

Praca na pełny etat.

Kucharz

Miejsce pracy: Warszawa

Opis stanowiska:

Poszukujemy osoby na stanowisko kucharza w firmie cateringu dietetycznego.

Do zadań będzie należało:

  • Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z recepturami
  • Dbałość o jakość i estetykę podawanych potraw
  • Racjonalne gospodarowanie towarem
  • Utrzymanie właściwego stanu higieniczno – sanitarnego pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego i zaplecza
  • Zapewnienie sprawnej organizacji funkcjonowania kuchni

Od kandydata oczekujemy:

  • Doświadczenia w kuchni cateringowej, bankietowej, hotelarskiej
  • Minimum cztery lata doświadczenia na podobnym stanowisku
  • Umiejętności pracy w zespole
  • Gotowości do pracy zmianowej i weekendowej
  • Punktualności, zaangażowania, rzetelności
  • Samodzielności, inicjatywy, zmysłu estetycznego
  • Książeczki do celów sanitarno - epidemiologicznych

Oferujemy:

  • Możliwość rozwoju zawodowego i wdrażania własnych pomysłów
  • Darmowy parking
  • Praca w przyjaznej atmosferze
  • Stawka od 15 do 20 zł za godzinę.
  • Stawka uzależniona od umiejętności.
  • Gwarantowane minimum 170 godzin miesięcznie.

Lokalizacja pracy: Warszawa Wawer - Wał Miedzeszyński

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.


Produkcja cateringowa.

Firma cateringu dietetycznego poszukuje kucharza.

Praca na pełny etat.

Kucharz

Opis stanowiska:

Poszukujemy osoby na stanowisko kucharza w firmie cateringu dietetycznego.

Do zadań będzie należało:

  • Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z recepturami
  • Dbałość o jakość i estetykę podawanych potraw
  • Racjonalne gospodarowanie towarem
  • Utrzymanie właściwego stanu higieniczno – sanitarnego pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego i zaplecza
  • Zapewnienie sprawnej organizacji funkcjonowania kuchni

Od kandydata oczekujemy:

  • Doświadczenia w kuchni cateringowej, bankietowej, hotelarskiej
  • Minimum cztery lata doświadczenia na podobnym stanowisku
  • Umiejętności pracy w zespole
  • Gotowości do pracy zmianowej i weekendowej
  • Punktualności, zaangażowania, rzetelności
  • Samodzielności, inicjatywy, zmysłu estetycznego
  • Książeczki do celów sanitarno - epidemiologicznych

Oferujemy:

  • Możliwość rozwoju zawodowego i wdrażania własnych pomysłów
  • Darmowy parking
  • Praca w przyjaznej atmosferze
  • Stawka od 15 do 20 zł za godzinę.
  • Stawka uzależniona od umiejętności.
  • Gwarantowane minimum 170 godzin miesięcznie.

Lokalizacja pracy: Warszawa Wawer - Wał Miedzeszyński

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Ogłoszenie archiwalne