reklama

Praca manager restauracji, pomorskie

Mamy dla Ciebie 14 ofert

Aplikacja Pracuj.pl

Przeglądaj oferty wygodniej

Pobierz
    • Sopot
    Przygotowanie dań zgodnie z recepturami i instrukcjami, Dbałość o jakość przygotowywanych potraw, Współtworzenie nowych receptur, Przestrzeganie standardów hotelowych i jakościowych przygotowywanych potraw, Przestrzeganie zasad higieny, dobrej...
    opublikowana: 21 lutego 2020
    • Sopot
    Obsługa Gości podczas śniadań, Organizowanie i koordynowanie prac serwisu gastronomicznego, Szkolenie zespołu, Przestrzeganie standardów hotelowych i jakościowych przygotowywanych potraw w Restauracji Śniadaniowej, ...
    opublikowana: 21 lutego 2020
    • Sopot
    Prowadzenie i koordynowanie zmian w restauracji oraz części bankietowej, Szkolenie pracowników, tworzenie grafików, Koordynowanie pracy zespołu w restauracji, Przestrzeganie standardów hotelowych i jakościowych, ...
    opublikowana: 21 lutego 2020
    • Słupsk
    Jeżeli: Posiadasz działalność gospodarczą lub jesteś gotowy ją założyć Chcesz stworzyć swój zespół i nim kierować Jesteś gotów na rozwijanie swoich kompetencji w zakresie zarządzania i sprzedaży Lubisz ludzi i rozmowy przy kawie ...
    opublikowana: 21 lutego 2020
    • Słupsk
    Twoje zadania: Prowadzenie zmian w restauracji Analiza wyników oraz wybranych kategorii kosztowych Zapewnianie Gościom 100% satysfakcji Wzajemna pomoc i współpraca w zespole, troska o dobrą atmosferę ...
    opublikowana: 20 lutego 2020
    • pomorskie
    Oczekujemy: Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii, Mile widziane doświadczenie – gastronomia zamknięta, żywienie zbiorowe, Dobrej znajomości MS Office, Wykształcenia minimum średniego, Dobrej organizacja pracy,...
    opublikowana: 19 lutego 2020
    • Gdańsk, Gdynia, Słupsk
    Franczyzowa kawiarnia Columbus to samodzielne przedsiębiorstwo - zarządzane przez Partnera. Jako franczyzodawca dysponujemy sprawdzonym przepisem na biznes, który skutecznie działa w 23 lokalizacjach (kawiarnie) oraz 31 placówkach (stacje paliw...
    opublikowana: 18 lutego 2020
    • Gdańsk
    Zakres obowiązków: Zarządzanie i nadzór nad funkcjonowaniem działu gastronomii w hotelu. Maksymalizacja przychodów gastronomii. Optymalizacja kosztów funkcjonowania: zakupy surowców, koszty pracy, analiza opłacalności imprez gastronomicznych....
    opublikowana: 15 lutego 2020
    • Gdańsk
    Charakterystyka stanowiska: prowadzenie i koordynowanie zmian w restauracji oraz części bankietowej, nadzorowanie pracy podległych pracowników zgodnie ze standardami sieci, szkolenie pracowników z zakresu profesjonalnej obsługi Gości, bieżąca...
    opublikowana: 14 lutego 2020
    • Rowy (pow. słupski)
    Zadania: Organizacja pracy w restauracji, spotkania z zespołem, omawianie zadań i ustalanie grafików Rekrutacja i szkolenie pracowników, wdrażanie i egzekwowanie standardów obsługi klienta Dbanie o zadowolenie gości Minimalizowanie kosztów...
    opublikowana: 14 lutego 2020
reklama