Manager Bistro Groole

GROOLE sp. z o.o.O firmie

GROOLE sp. z o.o.

Jana i Jędrzeja Śniadeckich 8

Warszawa

9 lat temu uznaliśmy, że życie na ziemniaku jest możliwe i otworzyliśmy Bistro Groole. Pieczemy doskonałe ziemniaki ze zdrowymi nadzieniami, bez glutenu, bez sztucznych dodatków. Wierzymy, że groole to nasz lokalny super food! Poznaj nas zaglądając na fb.groole i insta/groole.pl

Manager Bistro Groole

Manager w Bistro Groole zajmuje się:

  • Zarządzaniem, budowaniem i motywowaniem zespołu (rekrutacja, szkolenie, sporządzanie grafiku, rozmowy motywacyjne)
  • Realizacją planu sprzedażowego
  • Realizacją planu marketingowego
  • Dbaniem o najwyższy standard obsługi gości i tworzeniem gościnnej atmosfery w bistro
  • Operacyjnym zarządzaniem lokalem (przestrzeganie standardów, zarządzenie budżetem, obliczanie food costu, zarządzanie magazynem, kontakty z dostawcami, negocjowanie cen, prowadzenie dokumentacji pracowniczej, obsługa POS, rozwiązywanie sytuacji kryzysowych)

Wymagania:

  • znajomość mechanizmów pracy w gastronomii
  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem (mile widziane doświadczenie  w gastronomii na podobnym stanowisku)
  • znajomość Excel na potrzeby gastronomii
  • prawo jazdy kategorii B 
  • angielski minimum poziom B1
  • komunikatywność
  • samodzielność w rozwiązywaniu problemów
  • wytrzymałość psychiczna
  • poczucie estetyki i wyczucie smaku
  • dyspozycyjność i elastyczność
  • zaangażowanie
  • sympatia do ziemniaka

Oferujemy:

  • pracę w zespole, który opiera się na szacunku i otwartości na drugiego człowieka
  • pracę z istniejącym od 9 lat konceptem gastronomicznym bazującym na jakości produktu, sprawnej obsłudze i gościnnej atmosferze
  • program wdrożenia na stanowisko pracy i późniejsze szkolenia  
  • lokalizacja w centrum Warszawy i przyjazne godziny pracy

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy