Oferta pracy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy
Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.

Manager Operacyjny Obiektu - Manager Restauracji

Pałac Rozalin & Restauracja OficynaO firmie

  • Pałacowa 27
    Rozalin (pow. pruszkowski), mazowieckie
  • Ogłoszenie wygasło miesiąc temu
  • Umowa o pracę, Kontrakt B2B
  • Pełny etat
  • Kierownik

Pałac Rozalin & Restauracja Oficyna

Pałacowa 27

Rozalin (pow. pruszkowski)

Pałac Rozalin to unikatowa lokalizacja eventowa znajdująca się zaledwie 30 minut od centrum Warszawy. Specjalizujemy się w organizacji bankietów na najwyższym poziomie, jak również spotkań biznesowych. Pałac Rozalin to ponad 26 hektarów pięknego parku z perełką zabytkowym i kameralnym Pałacem oraz infrastrukturą eventową. Na terenie obiektu dodatkowo znajduje się butikowy hotel - Parkowa Sypialnia oraz Restauracja Oficyna.

www.palacrozalin.pl

https://www.facebook.com/palacrozalin/

https://www.facebook.com/restauracjaoficyna/

https://www.instagram.com/palacrozalin/

Manager Operacyjny Obiektu - Manager Restauracji

Szukamy ambasadora gościnności w naszym obiekcie. Managera, który nie tylko poprowadzi Restaurację, zrekrutuje zespół, ale i nie będzie się bał brania udziału w serwisie oraz kontakcie bezpośrednim z gośćmi!

Do zakresu obowiązków należałyby następujące elementy:

  • analiza otoczenia rynkowego celem stworzenia planu ponownego otwarcia oraz rozwoju Restauracji Oficyna 
  • wcielenie w życie zaakceptowanego wspólnie z manager zarządzającym planu oraz nadzorze nad jego realizacją na każdym z etapów
  • rekrutacja oraz przeszkolenie zespołu restauracji przy zachowaniu najwyższego standardu jakości serwisu 
  • przygotowywanie kosztorysów, symulacji, raportów, zestawień , statystyk
  • zarządzanie kosztami restauracji oraz optymalizacja kosztów całego obiektu
  • działanie operacyjnym na miejscu w Restauracji

Szukamy osoby z minimum 3 letnim doświadczeniem w prowadzeniu Restauracji na podobnym poziomie, oraz doświadczeniem operacyjnym w gastronomii.

Szukamy osoby z otwartą głową ponieważ jesteśmy relatywnie młodym zespołem, który tworzy nową jakość na rynku i któremu nie obce jest codzienne śledzenie trendów kulinarnych

Szukamy pasjonaty jedzenia, osoby, która lubi ludzi, ale przede wszystkim ma też umysł analityczny, a tabelki są jej nie straszne ponieważ podstawą dobrego funkcjonowania jest dobry plan.

Wymagamy:

  • minimum 5-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku
  • minimum 2-letniego doświadczenie w Obiekcie / Restauracji podobnego standardu
  • płynnej znajomości języka angielskiego
  • kultury osobistej i manier na wysokim poziomie
  • umiejętności stworzenia pozytywnego i zmotywowanego zespołu, a także mu liderowania

Oferujemy:

  • Pracę w nietuzinkowym otoczeniu natury i prywatnym wyjątkowym obiekcie
  • Elastyczne podejście do warunków zatrudnienia
  • Dużą swobodę kreacji i możliwość wdrażania własnych pomysłów
  • Możliwość stworzenia własnego zespołu
  • Współpracę z młodym, kreatywnym zespołem w innych działach
  • Atrakcyjne wynagrodzenie

Ogłoszenie archiwalne