Oferta pracy

Klikając w przycisk „Aplikuj”, „Aplikuj teraz” lub w inny sposób wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do Sempre Pizza Sp. z o.o. Sp. Komandytowa z siedzibą w Gdańsku przy ul. Targ Rybny 11/u1 (Pracodawca, Administrator danych), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę/Administratora danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.

Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz 
Sempre Pizza & Vino

Manager Restauracji

Sempre Pizza & VinoO firmie

  • Gdańsk, pomorskie

  • Ważna jeszcze 2 miesiące
    do: 15 mar 2021
  • Umowa zlecenie
  • Pełny etat
  • Kierownik

Sempre Pizza & Vino

Sempre Pizza&Vino powstało nad polskim morzem w 2010 roku z miłości do Włoch i włoskiej kuchni - pełnej prostoty, autentycznych smaków, tradycyjnych receptur oraz starannie wyselekcjonowanych, świeżych produktów najwyższej jakości.

Grono zadowolonych klientów, zarówno lokalnych jak i przyjezdnych, z roku na rok powiększało się, dlatego Sempre działa obecnie już w sześciu (a już niebawem siedmiu) prestiżowych, malowniczych lokalizacjach w Trójmieście, stając się tym samym najjaśniejszą włoską gwiazdą na mapie trójmiejskiej gastronomii.

Po więcej informacji zapraszamy na naszą stronę internetową:

www.semprepizza.pl

Manager Restauracji

Miejsce pracy: Gdańsk

Poszukujemy managera restauracji Sempre Pizza&Vino w Sopocie i w Gdańsku, do którego zakresu obowiązków będzie należało m.in.:

  • Odpowiedzialność za sprawne i efektywne funkcjonowanie restauracji,
  • Zarządzanie zespołem pracowników, rekrutacja oraz tworzenie grafików,
  • Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych i składanie zamówień,
  • Nadzór nad estetyką lokalu oraz przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP,
  • Kontrola standardów i jakości świadczonych usług,
  • Dbanie o dobry wizerunek, miłą atmosferę, relacje z Gośćmi,
  • Rozliczenie finansowe lokalu,
  • Raportowanie dzienne/miesięczne do zarządu firmy,
  • Prowadzenie dokumentacji związanej z funkcjonowaniem lokalu.

Poszukujemy osoby, która:

  • cechuje się wysokim zaangażowaniem oraz uczciwością,
  • umiejętnie organizuje pracę własną oraz zespołu,
  • posługuje się j. angielskim na poziomie komunikatywnym,
  • jest dyspozycyjna w tygodniu oraz w weekendy,
  • posiada doświadczenie na stanowisku kierowniczym w restauracji.

Ze swojej strony zapewniamy:

  • pracę w młodym zespole,
  • szkolenie wprowadzające oraz bieżące wsparcie w napotykanych problemach,
  • możliwość rozwoju,
  • narzędzia niezbędne do pracy takie jak: telefon, laptop.
  • pracę w prężnie rozwijającej się sieci restauracji w Trójmieście.


Sempre Pizza&Vino powstało nad polskim morzem w 2010 roku z miłości do Włoch i włoskiej kuchni - pełnej prostoty, autentycznych smaków, tradycyjnych receptur oraz starannie wyselekcjonowanych, świeżych produktów najwyższej jakości.

Grono zadowolonych klientów, zarówno lokalnych jak i przyjezdnych, z roku na rok powiększało się, dlatego Sempre działa obecnie już w sześciu (a już niebawem siedmiu) prestiżowych, malowniczych lokalizacjach w Trójmieście, stając się tym samym najjaśniejszą włoską gwiazdą na mapie trójmiejskiej gastronomii.

Po więcej informacji zapraszamy na naszą stronę internetową:

www.semprepizza.pl

Manager Restauracji

Poszukujemy managera restauracji Sempre Pizza&Vino w Sopocie i w Gdańsku, do którego zakresu obowiązków będzie należało m.in.:

  • Odpowiedzialność za sprawne i efektywne funkcjonowanie restauracji,
  • Zarządzanie zespołem pracowników, rekrutacja oraz tworzenie grafików,
  • Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych i składanie zamówień,
  • Nadzór nad estetyką lokalu oraz przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP,
  • Kontrola standardów i jakości świadczonych usług,
  • Dbanie o dobry wizerunek, miłą atmosferę, relacje z Gośćmi,
  • Rozliczenie finansowe lokalu,
  • Raportowanie dzienne/miesięczne do zarządu firmy,
  • Prowadzenie dokumentacji związanej z funkcjonowaniem lokalu.

Poszukujemy osoby, która:

  • cechuje się wysokim zaangażowaniem oraz uczciwością,
  • umiejętnie organizuje pracę własną oraz zespołu,
  • posługuje się j. angielskim na poziomie komunikatywnym,
  • jest dyspozycyjna w tygodniu oraz w weekendy,
  • posiada doświadczenie na stanowisku kierowniczym w restauracji.

Ze swojej strony zapewniamy:

  • pracę w młodym zespole,
  • szkolenie wprowadzające oraz bieżące wsparcie w napotykanych problemach,
  • możliwość rozwoju,
  • narzędzia niezbędne do pracy takie jak: telefon, laptop.
  • pracę w prężnie rozwijającej się sieci restauracji w Trójmieście.

Ogłoszenie archiwalne