Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Dune Services sp. z o.o. ul. Dworcowa 29, 76-031 Mscice.

Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz 

Manager Restauracji

DUNE SERVICES sp. z o.o.O firmie

  • Pionierów 18
    Mielno (pow. koszaliński), zachodniopomorskie
  • Ważna jeszcze 21 dni
    do: 29 kwi 2020
  • Pracodawca nie wymaga CV
  • Umowa o pracę, Kontrakt B2B
  • Pełny etat
  • Kierownik

DUNE SERVICES sp. z o.o.

Pionierów 18

Mielno (pow. koszaliński)

DUNE SERVICES sp. z o.o.

W związku z coraz większym rozwojem, planowanym otwarciem nowych restauracji i rozszerzeniem naszych usług poszukujemy osoby na stanowisko Manager.

Manager Restauracji

Miejsce pracy: Mielno (pow. koszaliński)


Zakres obowiązków i odpowiedzialności:

  • odpowiedzialność za osiągnięcie planowanego wyniku finansowego oraz kluczowych wskaźników efektywności restauracji
  • podnoszenie jakości serwisu, pielęgnowanie kultury firmy skoncentrowanej na wyjątkowej obsłudze klienta
  • utrzymanie optymalnego poziomu kosztów pracy poprzez odpowiednie planowanie, analizę i kontrolę czasu pracy, ustalanie grafików podległego personelu
  • odpowiedzialność za koordynację finansową, zapasów i dostaw, prowadzenie inwentaryzacji i kontrola stanów magazynowych
  • wdrożenie standardów firmy w zarządzanym lokalu i utrzymywanie ich na wysokim poziomie, dbanie o czystość w lokalu, zapewnienie zgodności procedur z zasadami HACCP
  • zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów
  • dbałość o doskonałą obsługę klienta i wysoki poziom satysfakcji, budowanie długoterminowych relacji z klientami
  • sprzedaż i organizowanie przyjęć okolicznościowych
  • promocja i kreowanie pozytywnego wizerunku miejsca, prowadzenie aktywnych działań w social media (Facebook, Instagram)
  • tworzenie przyjaznej atmosfery pracy,

Poszukiwane kompetencje:

  • doświadczenie menedżerskie na analogicznym stanowisku, min 2 lata, umiejętności kierowania zespołem
  • dyspozycyjność, ukierunkowanie na doskonałą obsługę Klienta oraz realizację założonych planów,
  • wyjątkowy poziom pozytywnej energii, entuzjazm i kreatywność, zaangażowanie i lojalność wobec firmy, odporność na stres
  • komunikatywność i łatwość nawiązywania dobrych relacji,
  • umiejętność rozwiązywania problemów,
  • bardzo dobra organizacja pracy, umiejętność pracy pod presją czasu oraz samodzielność,
  • dobra znajomość języka angielskiego
  • komunikatywna znajomość niemieckiego będzie atutem
  • znajomość polskiego prawa pracy,
  • dobra znajomość MS Office, a zwłaszcza Excela oraz systemów operacyjnych (GIP)

Oferujemy:

  • atrakcyjne wynagrodzenie, premia od wyników finansowych
  • stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę lub innej formy zatrudnienia
  • rozwój w stabilnej firmie z kapitałem norweskim,
  • możliwość rozwoju osobistego, uczestniczenia w dalszym budowaniu firmy, otwarciach nowych outletow gastronomicznych
  • pracę w młodym zespole i doskonałej atmosferze.


W związku z coraz większym rozwojem, planowanym otwarciem nowych restauracji i rozszerzeniem naszych usług poszukujemy osoby na stanowisko Manager.

Manager Restauracji


Zakres obowiązków i odpowiedzialności:

  • odpowiedzialność za osiągnięcie planowanego wyniku finansowego oraz kluczowych wskaźników efektywności restauracji
  • podnoszenie jakości serwisu, pielęgnowanie kultury firmy skoncentrowanej na wyjątkowej obsłudze klienta
  • utrzymanie optymalnego poziomu kosztów pracy poprzez odpowiednie planowanie, analizę i kontrolę czasu pracy, ustalanie grafików podległego personelu
  • odpowiedzialność za koordynację finansową, zapasów i dostaw, prowadzenie inwentaryzacji i kontrola stanów magazynowych
  • wdrożenie standardów firmy w zarządzanym lokalu i utrzymywanie ich na wysokim poziomie, dbanie o czystość w lokalu, zapewnienie zgodności procedur z zasadami HACCP
  • zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów
  • dbałość o doskonałą obsługę klienta i wysoki poziom satysfakcji, budowanie długoterminowych relacji z klientami
  • sprzedaż i organizowanie przyjęć okolicznościowych
  • promocja i kreowanie pozytywnego wizerunku miejsca, prowadzenie aktywnych działań w social media (Facebook, Instagram)
  • tworzenie przyjaznej atmosfery pracy,

Poszukiwane kompetencje:

  • doświadczenie menedżerskie na analogicznym stanowisku, min 2 lata, umiejętności kierowania zespołem
  • dyspozycyjność, ukierunkowanie na doskonałą obsługę Klienta oraz realizację założonych planów,
  • wyjątkowy poziom pozytywnej energii, entuzjazm i kreatywność, zaangażowanie i lojalność wobec firmy, odporność na stres
  • komunikatywność i łatwość nawiązywania dobrych relacji,
  • umiejętność rozwiązywania problemów,
  • bardzo dobra organizacja pracy, umiejętność pracy pod presją czasu oraz samodzielność,
  • dobra znajomość języka angielskiego
  • komunikatywna znajomość niemieckiego będzie atutem
  • znajomość polskiego prawa pracy,
  • dobra znajomość MS Office, a zwłaszcza Excela oraz systemów operacyjnych (GIP)

Oferujemy:

  • atrakcyjne wynagrodzenie, premia od wyników finansowych
  • stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę lub innej formy zatrudnienia
  • rozwój w stabilnej firmie z kapitałem norweskim,
  • możliwość rozwoju osobistego, uczestniczenia w dalszym budowaniu firmy, otwarciach nowych outletow gastronomicznych
  • pracę w młodym zespole i doskonałej atmosferze.

Ogłoszenie archiwalne