Manager Restauracji

Holiday Park & Resort Sp. z o.o. Sp.k.O firmie

  • Poznań, wielkopolskie

  • Ważna jeszcze 16 dni
    15 Marzec 2020
  • Umowa o pracę, Kontrakt B2B
  • Pełny etat
  • Kierownik

Holiday Park & Resort to unikatowa na polskim wybrzeżu sieć obiektów rekreacyjno-wypoczynkowych położonych kilka kroków od morza, w których komfort i relaks łączą się w jedność. Jesteśmy prężnie rozwijającą się spółką z kapitałem polskim, która w ciągu zaledwie czterech lat działalności stała się liderem w swojej branży. Prowadzimy obecnie 6 resortów, jesteśmy także w trakcie budowy aparthotlu, w który do dyspozycji gości oddamy 222 luksusowo wyposażonych apartamentów o powierzchniach 25-52m2. Każdego wakacyjnego dnia w naszych resortach odpoczywa ponad 6 tysięcy gości. Odnotowaliśmy fenomenalny wynik sprzedażowy - wartość sprzedanych rezerwacji na sezon 2020 to ponad 11 mln zł - wszystkie przedpłacone w 100%. Dodatkowo, w naszych resortach działają restauracje, bistra i kawiarnie, w związku z rozwojem sieci poszukujemy osoby na stanowisko Managera Restauracji, która będzie zarządzać pracą jednej z naszych restauracji zlokalizowanej nadmorskich resortach.

Manager Restauracji
Miejsce pracy: Ustronie Morskie lub Pobierowo lub Mielno lub Rowy
Miejsce pracy: Poznań

Zadania:

  • Organizacja pracy w restauracji, spotkania z zespołem, omawianie zadań i ustalanie grafików
  • Rekrutacja i szkolenie pracowników, wdrażanie i egzekwowanie standardów obsługi klienta
  • Dbanie o zadowolenie gości
  • Minimalizowanie kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami restauracji przy jednoczesnej dbałości o wysoką jakość oferowanych usług
  • Ścisła współpraca z działem zakupów i kontroli kosztów gastronomii
  • Prowadzenie odpowiednich raportów sprzedażowych i kosztowych oraz dokumentacji rozliczeniowej.

Wymagania:

  • doświadczenie w zarządzaniu restauracją
  • efektywne zarządzanie czasem i ustalanie priorytetów
  • umiejętność motywowania pracowników, delegowania i egzekwowania zadań
  • zdolności analityczne i umiejętność wyciągania wniosków
  • znajomości podstawowych zagadnień kosztowych – w tym rozliczania i raportowania
  • kreatywność, zdolności organizacyjne i proaktywna postawa
  • mile widziana znajomość języka angielskiego lub niemieckiego.

Oferujemy:

  • możliwość darmowego wypoczynku w Holiday Park&Resort wraz z rodziną
  • intensywna praca w sezonie letnim - długie wakacje jesienią i zimą
  • samochód służbowy także do celów prywatnych
  • zatrudnienie w oparciu o elastyczne formy (umowa o pracę lub B2B)
  • karta sportowa
  • pakiet medyczny
  • wyjazdy integracyjne
  • ubezpieczenie na życie

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Holiday Park & Resort to unikatowa na polskim wybrzeżu sieć obiektów rekreacyjno-wypoczynkowych położonych kilka kroków od morza, w których komfort i relaks łączą się w jedność. Jesteśmy prężnie rozwijającą się spółką z kapitałem polskim, która w ciągu zaledwie czterech lat działalności stała się liderem w swojej branży. Prowadzimy obecnie 6 resortów, jesteśmy także w trakcie budowy aparthotlu, w który do dyspozycji gości oddamy 222 luksusowo wyposażonych apartamentów o powierzchniach 25-52m2. Każdego wakacyjnego dnia w naszych resortach odpoczywa ponad 6 tysięcy gości. Odnotowaliśmy fenomenalny wynik sprzedażowy - wartość sprzedanych rezerwacji na sezon 2020 to ponad 11 mln zł - wszystkie przedpłacone w 100%. Dodatkowo, w naszych resortach działają restauracje, bistra i kawiarnie, w związku z rozwojem sieci poszukujemy osoby na stanowisko Managera Restauracji, która będzie zarządzać pracą jednej z naszych restauracji zlokalizowanej nadmorskich resortach.

Manager Restauracji
Miejsce pracy: Ustronie Morskie lub Pobierowo lub Mielno lub Rowy

Zadania:

  • Organizacja pracy w restauracji, spotkania z zespołem, omawianie zadań i ustalanie grafików
  • Rekrutacja i szkolenie pracowników, wdrażanie i egzekwowanie standardów obsługi klienta
  • Dbanie o zadowolenie gości
  • Minimalizowanie kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami restauracji przy jednoczesnej dbałości o wysoką jakość oferowanych usług
  • Ścisła współpraca z działem zakupów i kontroli kosztów gastronomii
  • Prowadzenie odpowiednich raportów sprzedażowych i kosztowych oraz dokumentacji rozliczeniowej.

Wymagania:

  • doświadczenie w zarządzaniu restauracją
  • efektywne zarządzanie czasem i ustalanie priorytetów
  • umiejętność motywowania pracowników, delegowania i egzekwowania zadań
  • zdolności analityczne i umiejętność wyciągania wniosków
  • znajomości podstawowych zagadnień kosztowych – w tym rozliczania i raportowania
  • kreatywność, zdolności organizacyjne i proaktywna postawa
  • mile widziana znajomość języka angielskiego lub niemieckiego.

Oferujemy:

  • możliwość darmowego wypoczynku w Holiday Park&Resort wraz z rodziną
  • intensywna praca w sezonie letnim - długie wakacje jesienią i zimą
  • samochód służbowy także do celów prywatnych
  • zatrudnienie w oparciu o elastyczne formy (umowa o pracę lub B2B)
  • karta sportowa
  • pakiet medyczny
  • wyjazdy integracyjne
  • ubezpieczenie na życie

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Ogłoszenie archiwalne