Oferta pracy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy
Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.

Manager Restauracji

SEAFOOD STATION RESTAURANT & OYSTER BARO firmie

  • Warszawa

    Warszawa, mazowieckie
  • Ogłoszenie wygasło miesiąc temu
  • umowa o pracę, kontrakt B2B
  • pełny etat
  • menedżer

Twój zakres obowiązków

  • Zarządzanie dużą Restauracją w Warszawie

  • Zapewnienie wysokiej jakości obsługi Gości zgodnej z standardami marki Seafood Station

  • Odpowiedzialność za wyniki finansowe i praca z KPI

  • Realizacja celów finansowych, dążąc jednocześnie do osiągnięcia założonych wskaźników satysfakcji Gości i wskaźników sprzedażowych

  • Kontrola i optymalizacja kosztów w zakresie rentowności

  • Analiza wyników w danych kategoriach kosztowych

  • Budowanie i rozwój podległego zespołu oraz motywowanie pracowników do działania

  • Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu

  • Dbanie o przestrzeganie standardów czystości

  • Szkolenie z technik sprzedażowych podległego zespołu

  • Współpraca z działem marketingu w przygotowaniu akcji promocyjnych oraz reklamowych

  • Wdrażanie standardów HACCP

  • Dbanie o dobrą atmosferę

  • Układanie grafików, planowanie urlopów oraz rekrutacja i szkolenie pracowników

  • Ścisła współpraca z Szefem Kuchni

Nasze wymagania

  • Minimum 5-letnie doświadczenie w samodzielnym zarządzaniu Restauracją lub kilkoma

  • Doświadczenie w prowadzeniu minimum 30 osobowego zespołu

  • Praktyczna znajomość zagadnień ekonomicznych, marketingowych i prawnych związanych z prowadzeniem restauracji

  • Mile widziane doświadczenie z zagranicy

  • Znajomość systemu HACCP oraz międzynarodowych standardów bezpieczeństwa żywności

  • Zaangażowanie i bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu

  • Umiejętność kierowania zespołem i motywowania pracowników

  • Umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów i podejmowania decyzji

  • Umiejętność stworzenia przyjaznej atmosfery, życzliwość i uprzejmość

  • Pozytywna prezencja i konstruktywna komunikacja w relacjach zawodowych

  • Umiejętność działania pod presją czasu

  • Dyspozycyjność – praca zmianowa

  • Język angielski – poziom zaawansowany

To oferujemy

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2B

  • Intensywny rozwój zawodowy i realna możliwość awansu

  • Atrakcyjne wynagrodzenie i system motywacyjny

  • Stabilne warunki zatrudnienia

  • Pracę w firmie z ugruntowaną pozycją na rynku