Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy
Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.

Manager zmianowy restauracji

PIANKA ANDRZEJ ŁEPKOWSKI sp.j.

6 0008 000 brutto / mies.
  • Warszawa

    Warszawa, mazowieckie
  • ogłoszenie wygasło 2 miesiące temu
  • umowa o pracę
  • pełny etat
  • menedżer
  • praca stacjonarna

Twój zakres obowiązków

  • zarządzanie bieżącą działalnością i kosztami restauracji,

  • prawidłowe i efektywne planowanie pracy podległego zespołu,

  • jakość obsługi klientów i wysoki standard usług,

  • dbanie o rozwój restauracji i jej renomę na rynku,

  • dbanie o wyniki sprzedaży i wysokość przychodów restauracji,

  • nadzorowanie poziomu stanu magazynowego i realizacje budżetowe,

  • organizację imprez w restauracji,

  • kontakty z klientami w ramach organizacji imprez okolicznościowych i firmowych, w tym przygotowanie ofert i negocjacje ceny,

  • kontakty z dostawcami, optymalizację kosztów zakupu,

  • współpracę z księgowością, kadrami i działem marketingu

  • przestrzeganie przepisów sanepidu i bhp

  • zamawianie materiałów reklamowych i eksploatacyjnych do restauracji,

  • obsługa i zamawianie serwisów w restauracji,

  • inne czynności zlecone przez właścicieli restauracji.

Nasze wymagania

  • minimum 2-letniego doświadczenia na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej,

  • doświadczenia w zarządzaniu personelem oraz budowaniu dobrych relacji zarówno z pracownikami, jak i klientami,

  • doświadczenia w zakresie organizacji przyjęć i cateringu,

  • dobrej znajomości zagadnień gastronomicznych, w tym marketingu

  • wysokich zdolności organizacyjnych i komunikacyjnych,

  • bardzo dobrej organizacji pracy,

  • analitycznego myślenia,

  • analizy sytuacji i rozwiązywania problemów,

  • entuzjazmu i zaangażowania w dążeniu do podnoszenia najwyższych standardów obsługi klienta,

  • szybkiego podejmowania decyzji,

  • kreatywności i elastyczności,

  • wysokiej kultury osobistej,

  • dobrej znajomości języka angielskiego,

  • znajomości procedur i przepisów bhp

  • aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej.

To oferujemy

  • Wynagrodzenie adekwatne do posiadanej wiedzy i umiejętności

  • Umowę o pracę

  • Stawka 6000-8000 tyś. netto

O nas

Pianka z Tanka to najlepsza całodobowa restauracja w Warszawie, która powstała z miłości do świeżego piwa, dobrego jedzenia, a także spędzania czasu z bliskimi.

W menu znajdzie się zarówno dobrze wszystkim znane polskie potrawy takie jak tatar wołowy czy smażona kaszanka, ale również dania inspirowane kuchniami całego świata – od włoskich makaronów i owoców morza, aż po wyśmienite steki i burgery.

Poszukujemy pracownika na stanowisko manager zmianowy restauracji. Praca w systemie 2/2.