KLAUZULA INFORMACYJNA

  • W przypadku wysłania aplikacji wyrażają Państwo zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez spółkę Bujalski Sp. z o.o. (ul. Spółdzielcza 23, 11-001 Dywity) w celu wzięcia udziału w postępowaniu rekrutacyjnym dotyczącym wybranego przez Państwa stanowiska.
  • Podanie danych osobowych jest niezbędne do rozpatrzenia Państwa aplikacji. Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych na potrzeby rozpatrzenia Państwa aplikacji jest zgoda.
  • Dostęp do Państwa danych osobowych będą mieć pracownicy spółki Bujalski Sp. z o.o. odpowiedzialni za rekrutację;
  • Państwa dane osobowe zostaną usunięte w ciągu 30 dni od zakończeniu postępowania rekrutacyjnego.
  • Przysługuje Państwo prawo do:
    • żądania dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia, a także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz do przeniesienia danych;
    • cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych w dowolnym momencie poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres [email protected] (wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem);
    • wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych dotyczącej przetwarzania przez nas Państwa danych osobowych.
  • W celu uzyskania dodatkowych informacji dotyczących przetwarzania przez nas danych osobowych mogą Państwo skontaktować się za pomocą adresu e-mail [email protected]
  • Państwa dane nie będą wykorzystywane do profilowania, ani podejmowania zautomatyzowanych decyzji. Oznacza to, że spółka Bujalski Sp. z o.o. nie wykorzystuje systemów informatycznych, które przetwarzałaby Państwa dane osobowe i samodzielnie je analizowały w celu rozpatrzenia Państwa aplikacji w ramach postępowania rekrutacyjnego lub podejmowałyby decyzje o przyjęciu Państwa do pracy.
Bujalski Sp. z o.o.

Mechanik - Elektryk

Bujalski Sp. z o.o.O firmie

Bujalski Sp. z o.o.

Spółdzielcza 23

Dywity (pow. olsztyński)

Mechanik - Elektryk
Jeśli posiadasz wiedzę techniczną, nie boisz się wyzwań i chciałbyś pracować w międzynarodowym środowisku, 
Zatrudnij się u nas!
Miejsce pracy: Dywity (pow. olsztyński)

Czego oczekujemy:

  • Wykształcenia technicznego (mechanik, elektryk, automatyk lub pokrewne)
  • Uprawnienia SEP do naprawy sprzętu do 1kV
  • Uprawnienia SEP do pomiarów elektrycznych do 1 kV
  • Brak przeciwwskazań do pracy na wysokości pow. 3m
  • Umiejętność czytania dokumentacji technicznej
  • Prawo jazdy kategorii B

Twoje obowiązki:

  • Wykonywanie prewencyjnych prac przy remontach, naprawach maszyn, usuwanie bieżących awarii
  • Zapewnienie ciągłości produkcyjnej maszyn oraz urządzeń produkcyjnych
  • Prowadzenie dziennika napraw
  • Modernizacja istniejących linii produkcyjnych

Na co możesz liczyć:

  • Prywatna opieka medyczna, pomoc socjalna i ubezpieczenie na życie
  • „Wczasy pod gruszą”
  • Karty sportowe i bilety na wydarzenia kulturalne
  • Niskooprocentowane pożyczki
Skontaktuj się z nami!

Jesteśmy liderem w zakresie produkcji i remontów zbiorników, konstrukcji i szeroko pojętych
wyrobów ze stali kwasoodpornej dla przemysłu spożywczego, kosmetycznego
i farmaceutycznego na całym świecie.

Aplikuj na stanowisko wypełniając formularz dostępny na naszej stronie www.bujalski.com.pl/kariera
Jeśli posiadasz wiedzę techniczną, nie boisz się wyzwań i chciałbyś pracować w międzynarodowym środowisku, 
Zatrudnij się u nas!
Mechanik - Elektryk

Na co możesz liczyć:

  • Prywatna opieka medyczna, pomoc socjalna i ubezpieczenie na życie
  • „Wczasy pod gruszą”
  • Karty sportowe i bilety na wydarzenia kulturalne
  • Niskooprocentowane pożyczki

Czego oczekujemy:

  • Wykształcenia technicznego (mechanik, elektryk, automatyk lub pokrewne)
  • Uprawnienia SEP do naprawy sprzętu do 1kV
  • Uprawnienia SEP do pomiarów elektrycznych do 1 kV
  • Brak przeciwwskazań do pracy na wysokości pow. 3m
  • Umiejętność czytania dokumentacji technicznej
  • Prawo jazdy kategorii B

Twoje obowiązki:

  • Wykonywanie prewencyjnych prac przy remontach, naprawach maszyn, usuwanie bieżących awarii
  • Zapewnienie ciągłości produkcyjnej maszyn oraz urządzeń produkcyjnych
  • Prowadzenie dziennika napraw
  • Modernizacja istniejących linii produkcyjnych
Skontaktuj się z nami!

Jesteśmy liderem w zakresie produkcji i remontów zbiorników, konstrukcji i szeroko pojętych
wyrobów ze stali kwasoodpornej dla przemysłu spożywczego, kosmetycznego
i farmaceutycznego na całym świecie.

Aplikuj na stanowisko wypełniając formularz dostępny na naszej stronie www.bujalski.com.pl/kariera

Ogłoszenie archiwalne