Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę
Aktualne oferty pracodawcyPracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę
Aktualne oferty pracodawcyMechanik utrzymania ruchu
"KÖNECKE" sp. z o.o.
- osiedle Przemysłowe 11, SłubiceSłubice, lubuskie
- ogłoszenie wygasło ponad miesiąc temu
- umowa o pracę
- pełny etat
- pracownik fizyczny
- praca stacjonarna
- Praca od zaraz
- Szukamy wielu kandydatówwakaty: 2
- Praca zmianowa:tak, 3 zmiany
- Godziny pracy:elastyczny grafik
- Tryb wypłaty:miesięczna
- System wynagrodzeń:stała podstawa + premia świąteczna + dodatek zmianowy + nadgodziny
"KÖNECKE" sp. z o.o.
osiedle Przemysłowe 11
Słubice
Twój zakres obowiązków
diagnostyka maszyn i usuwanie awarii elektrycznych, mechanicznych
wykonywanie przeglądów okresowych maszyn i urządzeń
utrzymanie ciągłości produkcji
raportowanie wykonanych zadań
Nasze wymagania
posiadasz podstawową wiedzę z zakresu elektryki, elektromechaniki, mechaniki
masz doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku lub interesujesz się elektryką, automatyką, mechaniką,
potrafisz samodzielnie podejmować decyzje, jesteś sumienny i punktualny,
cechujesz się silną motywacją i zaangażowaniem do wykonywanej pracy,
jesteś gotowy podjąć się pracy zmianowej
To oferujemy
Atrakcyjne wynagrodzenie stosowne do posiadanych umiejętności i doświadczenia
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
Szkolenia i kursy doskonalące umiejętności na stanowisku pracy
Pracę w doświadczonym zespole specjalistów
O nas
Könecke Polskja Sp. z o.o. powstała w 2001 roku. Jesteśmy częścią Grupy „zur Mühlen Grouppe” należącą obecnie do jednej z największych firmy mięsnych w Europie – Tönnies Fleisch. Polska filia specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości salami znanej w całym kraju pod marką Könecke. Jesteśmy liderem na Polskim rynku w tym segmencie wędlin dojrzewających, obsługujemy sieci handlowe, dyskonty, rynek hurtowy oraz gastronomiczny. Wysyłamy również wiele asortymentów na export. Wdrożyliśmy najlepsze praktyki technologiczne, aby osiągnąć najwyższy standard w produkcji salami.