Klauzula Informacyjna: 

Twoje dane osobowe przetwarzamy wyłącznie na potrzeby procesu rekrutacyjnego Bombardier Transportation (ZWUS) Polska Sp. z o.o. (ul. Modelarska 12, 40-142 Katowice, NIP 6340130561).

Pragniemy Cię poinformować, jakie dane zbieramy i dlaczego oraz jak ich używamy w procesach rekrutacji.

Trzy główne rodzaje danych, które gromadzimy to dane kontaktowedane dotyczące przebiegu kariery i wcześniejszego zatrudnieniaoraz posiadanych uprawnień/umiejętności. Dostęp do Twoich danych mają jedynie upoważnieni pracownicy/współpracownicy Bombardier Transportation (ZWUS) Polska Sp. z o.o., w szczególności są to pracownicy Działu Zasobów Ludzkich oraz Kierownik Działu, do którego aplikujesz. 

Podanie danych jest dobrowolne, jednak ich niepodanie będzie skutkowało brakiem możliwości nawiązania współpracy między Tobą a Bombardier Transportation (ZWUS) Polska Sp. z o.o.

Masz prawo do żądania od Bombardier Transportation (ZWUS) Polska Sp. z o.o.  dostępu do danych osobowych dotyczących Ciebie oraz uzyskania ich kopii, a także żądania ich sprostowania, usunięcia danych, ograniczenia ich przetwarzania oraz prawo wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu.

Jednocześnie informujemy, że przysługuje Ci prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (organ nadzorczy).

Twoje dane są zbierane zgodnie z art. 221 § 1 Kodeks pracy na potrzeby procesów rekrutacyjnych w Bombardier Transportation (ZWUS) Polska Sp. z o.o. W przypadku danych, które nie są wymienione w art. 22 1 § 1 k.p., podstawą ich przetwarzania jest Twoja zgoda.

Przysługuje Ci prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych, co jednak nie wpływa na ważność czynności dokonanych na podstawie zgody w okresie między jej udzieleniem a cofnięciem.

Twoje dane w przypadku braku zatrudnienia będą przetwarzane w czasie danego procesu rekrutacji oraz 12 miesięcy po jego zakończeniu.

Twoje dane osobowe nie będą przekazywane poza obszar Unii Europejskiej ani nie będą wykorzystywane w procesach automatycznego profilowania.
Bombardier Transportation (ZWUS) Polska Sp. z o.o.

Młodszy Serwisant Systemów SRK [rekrutacja prowadzona online]

Bombardier Transportation (ZWUS) Polska Sp. z o.o.O firmie

Rekrutacja zdalna

Rekrutacja zdalna

To wyróżnienie ofert oznacza, że cały proces rekrutacyjny jest prowadzony zdalnie. Dowiedz się więcej
Rekrutacja zdalna

Bombardier Transportation (ZWUS) Polska Sp. z o.o.

Modelarska 12

Katowice

Jako światowy lider w dziedzinie technologii dla zastosowań kolejowych Bombardier Transportation posiada największą ofertę produktową w branży kolejowej i dostarcza innowacyjne wyroby oraz usługi, które wyznaczają nowe standardy w zakresie zrównoważonego transportu. Technologie Bombardier ECO4 oparte na czterech filarach – energii, wydajności, gospodarce i ekologii – są energooszczędne, chronią środowisko i pomagają w kompleksowy sposób zwiększyć efektywność ruchu pociągów. Centrala Bombardier Transportation mieści się w Berlinie, a Klienci firmy reprezentują bardzo zróżnicowane segmenty rynkowe. Wyroby i usługi firmy dostarczano do ponad 60 krajów, a ponad 100 000 pojazdów produkcji Bombardier jest obecnie eksploatowanych na całym świecie.

Młodszy Serwisant Systemów SRK
Miejsce pracy: Katowice


Do obowiązków Serwisanta będą należały:

  • Realizacja zleceń serwisowych: przegląd, konserwacja i naprawa systemów i wyrobów produkcji BT ZWUS zainstalowanych na obiektach w całej Polsce
  • Świadczenie pomocy technicznej użytkownikom systemów i wyrobów sprzedawanych przez BT ZWUS
  • Pełnienie dyżuru serwisowego

Nasze oczekiwania:

  • Wykształcenie średnie techniczne o profilu elektrotechnicznym lub pochodnym tzn.: elektronika, teletechnika, automatyka, informatyka
  • Znajomość systemów operacyjnych Windows i Linux
  • Ogólna wiedza elektrotechniczna i informatyczna
  • Umiejętność obsługi urządzeń pomiarowych
  • Doświadczenie w naprawach i diagnostyce sprzętu elektronicznego i telekomunikacyjnego
  • Znajomość sieci transmisyjnych
  • Pełna dyspozycyjność i gotowość do pracy w delegacji na terenie całego kraju
  • Prawo jazdy kat. B

Mile widziane:

  • Doświadczenie w pracy z urządzeniami SRK
  • Uprawnienia SEP do 1kV
  • Dobra znajomość języka angielskiego

Oferujemy:

  • Udział w projektach mających na celu usprawnienie rozwiązań, z których codziennie korzystają miliony osób na całym świecie
  • Pracę z wysokie klasy specjalistami oraz aktywny wpływ na swój rozwój i plan szkoleń
  • Bogaty pakiet świadczeń socjalnych (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, plan prywatnej emerytury, bony na święta, premia roczna, dofinansowanie do wypoczynku letniego, karta Multisport)
Razem definiujemy kariery.
Rozpocznij swoją podróż z BOMBARDIER TRANSPORTATION
.
 
Jeśli zainteresowała Cię nasza oferta już dziś
prześlij swoje CV za pomocą przycisku Aplikuj.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Bombardier Transportation (ZWUS) Polska Sp. z o.o. oraz inne podmiotu wchodzące do grupy kapitałowej Bombardier moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy/odpowiedzi na ogłoszenie o pracę dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji. Dodatkowo, wyrażam zgodę na: przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji  oraz przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie wykraczającym poza wskazany w art. 22 (1) Kodeksu Pracy. 

Jako światowy lider w dziedzinie technologii dla zastosowań kolejowych Bombardier Transportation posiada największą ofertę produktową w branży kolejowej i dostarcza innowacyjne wyroby oraz usługi, które wyznaczają nowe standardy w zakresie zrównoważonego transportu. Technologie Bombardier ECO4 oparte na czterech filarach – energii, wydajności, gospodarce i ekologii – są energooszczędne, chronią środowisko i pomagają w kompleksowy sposób zwiększyć efektywność ruchu pociągów. Centrala Bombardier Transportation mieści się w Berlinie, a Klienci firmy reprezentują bardzo zróżnicowane segmenty rynkowe. Wyroby i usługi firmy dostarczano do ponad 60 krajów, a ponad 100 000 pojazdów produkcji Bombardier jest obecnie eksploatowanych na całym świecie.

Młodszy Serwisant Systemów SRK


Do obowiązków Serwisanta będą należały:

  • Realizacja zleceń serwisowych: przegląd, konserwacja i naprawa systemów i wyrobów produkcji BT ZWUS zainstalowanych na obiektach w całej Polsce
  • Świadczenie pomocy technicznej użytkownikom systemów i wyrobów sprzedawanych przez BT ZWUS
  • Pełnienie dyżuru serwisowego

Nasze oczekiwania:

  • Wykształcenie średnie techniczne o profilu elektrotechnicznym lub pochodnym tzn.: elektronika, teletechnika, automatyka, informatyka
  • Znajomość systemów operacyjnych Windows i Linux
  • Ogólna wiedza elektrotechniczna i informatyczna
  • Umiejętność obsługi urządzeń pomiarowych
  • Doświadczenie w naprawach i diagnostyce sprzętu elektronicznego i telekomunikacyjnego
  • Znajomość sieci transmisyjnych
  • Pełna dyspozycyjność i gotowość do pracy w delegacji na terenie całego kraju
  • Prawo jazdy kat. B

Mile widziane:

  • Doświadczenie w pracy z urządzeniami SRK
  • Uprawnienia SEP do 1kV
  • Dobra znajomość języka angielskiego

Oferujemy:

  • Udział w projektach mających na celu usprawnienie rozwiązań, z których codziennie korzystają miliony osób na całym świecie
  • Pracę z wysokie klasy specjalistami oraz aktywny wpływ na swój rozwój i plan szkoleń
  • Bogaty pakiet świadczeń socjalnych (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, plan prywatnej emerytury, bony na święta, premia roczna, dofinansowanie do wypoczynku letniego, karta Multisport)
Razem definiujemy kariery.
Rozpocznij swoją podróż z BOMBARDIER TRANSPORTATION
.
 
Jeśli zainteresowała Cię nasza oferta już dziś
prześlij swoje CV za pomocą przycisku Aplikuj.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Bombardier Transportation (ZWUS) Polska Sp. z o.o. oraz inne podmiotu wchodzące do grupy kapitałowej Bombardier moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy/odpowiedzi na ogłoszenie o pracę dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji. Dodatkowo, wyrażam zgodę na: przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji  oraz przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie wykraczającym poza wskazany w art. 22 (1) Kodeksu Pracy. 

Ogłoszenie archiwalne