Oferta pracy

Zgoda na przetwarzanie danych osobowych Na podstawie art. 7 ust. 1 RODO oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora, którym jest SOFTIQ sp. z o.o. z siedzibą w Gliwicach (44-100) ul. Robotnicza 2, moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procedury rekrutacji na stanowisko, na które aplikuje. Powyższa zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt 11 RODO. Klauzula informacyjna Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO informuję, iż: 1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest SOFTIQ sp. z o.o. z siedzibą w Gliwicach (44-100) ul. Robotnicza 2, 2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji na stanowisko zgodnie ze złożoną aplikacją, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO, na podstawie Pani/Pana dobrowolnej zgody; 3) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania rekrutacji na wymienione wyżej stanowisko. 4) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem. Oświadczenie o cofnięciu zgody na przetwarzanie danych osobowych wymaga jego złożenia w formie pisemnej lub elektronicznej na adres mailowy [email protected]; 5) ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO; 6) podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne dla celów związanych z przeprowadzeniem procesu rekrutacji.
Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.
SOFTIQ sp. z o.o.

Młodszy specjalista ds. HR

SOFTIQ sp. z o.o.O firmie

  • Robotnicza 2, Gliwice
    Gliwice, śląskie
  • Ważna jeszcze 12 dni
    do: 22 maj 2021
  • Rekrutacja zdalna
  • Praca zdalna
  • umowa o pracę, kontrakt B2B
  • pełny etat
  • młodszy specjalista (Junior)

SOFTIQ sp. z o.o.

Robotnicza 2

Gliwice

Twój zakres obowiązków

  • Osoba zatrudniona na stanowisku Młodszego specjalisty ds. HR będzie odpowiedzialna za wspieranie działu HR w procesach rekrutacji, współpracę z działem biznesowym, aktywne pozyskiwanie kandydatów do pracy, kształtowanie pozytywnego wizerunku firmy w ramach HR Marketingu, współpracę z innymi działami firmy.

Nasze wymagania

  • minimum roczne doświadczenie w prowadzeniu projektów rekrutacyjnych

  • znajomość nowoczesnych technik i narzędzi rekrutacyjnych

  • doświadczenie w budowaniu i utrzymywaniu relacji biznesowych

  • zaawansowany język angielski w mowie i piśmie

To oferujemy

  • pracę przy realizacji ambitnych projektów

  • możliwość wyboru formy zatrudnienia w zależności od własnych preferencji

  • szkolenia i certyfikację

  • benefity (opieka zdrowotna, oferta sportowa, imprezy integracyjne)

  • lekcje języka angielskiego

  • chill room i niepowtarzalną atmosferę w pracy

  • Benefity

  • dofinansowanie zajęć sportowych

  • prywatna opieka medyczna

  • dofinansowanie szkoleń i kursów

  • lekcje języka angielskiego

  • grill

  • piłka nożna

  • wieczory kulinarne

  • regaty

  • certyfikacja

  • konferencje

  • wyjazdy integracyjne

SOFTIQ sp. z o.o.

W SOFTIQ realizujemy nasze pasje związane z nowymi technologiami. Łączymy doświadczenie, wiedzę i energię w działaniu. Podczas tworzenia projektów stawiamy na współpracę, a swoje działania koncentrujemy na kliencie.

Przewiń do profilu firmy
Tak się u nas pracuje
Tak się u nas pracuje