Restaurators

Partner Biznesowy - Właściciel Pierogarni

RestauratorsO firmie

  • Chodzież, Gniezno, Gostyń, Kalisz, Koło, Konin, Kościan, Krotoszyn, Leszno, Luboń, Nowy Tomyśl, Ostrów Wielkopolski, Piła, Poznań, Rawicz, Swarzędz, Szamotuły, Śrem, Środa Wielkopolska, Turek, Wągrowiec, Wolsztyn, Września, Złotów, Jarocin

    wielkopolskie
  • Ogłoszenie wygasło 5 lat temu
  • Kierownik

Pierogarnia Stary Młyn

Tradycyjny wystrój i ciepło uwiodą każdego, kto przekroczy próg Pierogarni Stary Młyn. Pierwszą restaurację otworzyliśmy w 2007 roku w Toruniu. Świetnie wpisała się w klimat starówki i upodobania klientów. Nasze pomysły na menu oraz wyjątkowa aranżacja lokalu sprawdziły się idealnie, dlatego po 16 miesiącach uruchomiliśmy drugą restaurację. Na początku 2009 roku rozpoczęliśmy budowę systemu franczyzowego.

Różnorodność serwowanych w Pierogarni Stary Młyn pierogów przyprawia o zawrót głowy: podpiekane, na słodko, wegetariańskie, z mięsem, z okrasą czy ze skwarkami, a to nie koniec smakołyków. Zupy, desery, ciasta i inne wypieki - wszystkie oparte są na tradycyjnych przepisach babcinych, kresowych, doskonalonych przez pokolenia.

Pierogi robione są na miejscu, świeżutkie i w tym upatrujemy źródło naszego sukcesu. Pierogarnia świetnie przyjęła się we Wrocławiu, kolejny lokal powstaje w Bydgoszczy.

Poszukujemy:

Partnerów Biznesowych – Właścicieli Pierogarni Stary Młyn


Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • doradztwo w zakresie optymalnego wyboru lokalu, wyposażenia lokalu, realizacji inwestycji
  • rabaty wynegocjowane przez franczyzodawcę u dostawców usług i półproduktów
  • opieka franczyzodawcy nad restauracją franczyzobiorcy: szkolenia, korzystanie z bieżącej pomocy, konsultacje, doradztwo, itp.
  • doradztwo w zakresie rekrutacji personelu
  • projekt aranżacji - wykorzystanie sprawdzonej wizualizacji i charakterystyczny wystrój architektoniczny wyłączność terytorialna dla franczyzobiorcy
  • korzyści ze wspólnych działań marketingowych
  • stabilność działania – umowa franczyzowa zawierana jest na okres 6 lat, z możliwością jej przedłużenia

Przewidywana suma inwestycji

  • 2,5 – 3,5 tys. zł/m2 + opłata licencyjna od 35 do 65 tys. PLN w zależności od wybranej opcji.

Podstawowe wymagania sieci

  • akceptacja celów i zasad działania systemu Pierogarni Stary Młyn zapisanych w umowie
  • franczyzowej
  • dobre umiejscowienie lokalu (powierzchnia min. 160 m2, w atrakcyjnej lokalizacji w centrum
  • miasta, na starówce lub w kamienicy. Miasta powinny mieć powyżej 100 tys. mieszkańców, tytuł prawny do nieruchomości lub lokalu na okres min. 6 lat.)
  • posiadanie środków finansowych nie mniejszych niż 400 tys. złotych
  • prowadzenie własnej działalności gospodarczej (osobistej lub w formie spółki kapitałowej)
  • doświadczenie gastronomiczne nie jest wymagane

Szacowany zwrot z inwestycji

Przy połączeniu czynników: atrakcyjnej lokalizacji, dobrej koniunktury na rynku oraz pełnego zaangażowania franczyzobiorcy w prowadzenie Pierogarni Stary Młyn zwrot z inwestycji może nastąpić już po 1,5 - 3 roku działania restauracji.

Zainteresowany osoby serdecznie zapraszamy do kontaktu:

Maciej Podlaszewski,

tel. 601 595 925

 [email protected]


ZOBACZ WIĘCEJ

Pierogarnia Stary Młyn
Tradycyjny wystrój i ciepło uwiodą każdego, kto przekroczy próg Pierogarni Stary Młyn. Pierwszą restaurację otworzyliśmy w 2007 roku w Toruniu. Świetnie wpisała się w klimat starówki i upodobania klientów. Nasze pomysły na menu oraz wyjątkowa aranżacja lokalu sprawdziły się idealnie, dlatego po 16 miesiącach uruchomiliśmy drugą restaurację. Na początku 2009 roku rozpoczęliśmy budowę systemu franczyzowego.

Różnorodność serwowanych w Pierogarni Stary Młyn pierogów przyprawia o zawrót głowy: podpiekane, na słodko, wegetariańskie, z mięsem, z okrasą czy ze skwarkami, a to nie koniec smakołyków. Zupy, desery, ciasta i inne wypieki - wszystkie oparte są na tradycyjnych przepisach babcinych, kresowych, doskonalonych przez pokolenia.

Pierogi robione są na miejscu, świeżutkie i w tym upatrujemy źródło naszego sukcesu. Pierogarnia świetnie przyjęła się we Wrocławiu, kolejny lokal powstaje w Bydgoszczy.

Poszukujemy:

Partnerów Biznesowych – Właścicieli Pierogarni Stary Młyn


Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • doradztwo w zakresie optymalnego wyboru lokalu, wyposażenia lokalu, realizacji inwestycji
  • rabaty wynegocjowane przez franczyzodawcę u dostawców usług i półproduktów
  • opieka franczyzodawcy nad restauracją franczyzobiorcy: szkolenia, korzystanie z bieżącej pomocy, konsultacje, doradztwo, itp.
  • doradztwo w zakresie rekrutacji personelu
  • projekt aranżacji - wykorzystanie sprawdzonej wizualizacji i charakterystyczny wystrój architektoniczny wyłączność terytorialna dla franczyzobiorcy
  • korzyści ze wspólnych działań marketingowych
  • stabilność działania – umowa franczyzowa zawierana jest na okres 6 lat, z możliwością jej przedłużenia

Przewidywana suma inwestycji

  • 2,5 – 3,5 tys. zł/m2 + opłata licencyjna od 35 do 65 tys. PLN w zależności od wybranej opcji.

Podstawowe wymagania sieci

  • akceptacja celów i zasad działania systemu Pierogarni Stary Młyn zapisanych w umowie
  • franczyzowej
  • dobre umiejscowienie lokalu (powierzchnia min. 160 m2, w atrakcyjnej lokalizacji w centrum
  • miasta, na starówce lub w kamienicy. Miasta powinny mieć powyżej 100 tys. mieszkańców, tytuł prawny do nieruchomości lub lokalu na okres min. 6 lat.)
  • posiadanie środków finansowych nie mniejszych niż 400 tys. złotych
  • prowadzenie własnej działalności gospodarczej (osobistej lub w formie spółki kapitałowej)
  • doświadczenie gastronomiczne nie jest wymagane

Szacowany zwrot z inwestycji

Przy połączeniu czynników: atrakcyjnej lokalizacji, dobrej koniunktury na rynku oraz pełnego zaangażowania franczyzobiorcy w prowadzenie Pierogarni Stary Młyn zwrot z inwestycji może nastąpić już po 1,5 - 3 roku działania restauracji.

Zainteresowany osoby serdecznie zapraszamy do kontaktu:

Maciej Podlaszewski,

tel. 601 595 925

 [email protected]

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy