Restaurators

Partner Biznesowy - Właściciel Pierogarni

RestauratorsO firmie

  • Ciechanów, Garwolin, Gostynin, Grodzisk Mazowiecki, Grójec, Kobyłka, Kozienice, Legionowo, Lipsko, Łomianki, Maków Mazowiecki, Marki, Mińsk Mazowiecki, Mława, Mszczonów, Nowy Dwór Mazowiecki, Ostrołęka, Otwock, Ożarów Mazowiecki, Piaseczno, Piastów, Płock, Płońsk, Pruszków, Pułtusk, Radom, Serock, Siedlce, Sierpc, Sochaczew, Sokołów Podlaski, Sulejówek, Warszawa, Wołomin, Wyszków, Ząbki, Zielonka, Żyrardów, Józefów (pow. otwocki), Piątkowizna (pow. ostrołęcki)

    mazowieckie
  • Ogłoszenie wygasło 5 lat temu
  • Kierownik

Pierogarnia Stary Młyn

Tradycyjny wystrój i ciepło uwiodą każdego, kto przekroczy próg Pierogarni Stary Młyn. Pierwszą restaurację otworzyliśmy w 2007 roku w Toruniu. Świetnie wpisała się w klimat starówki i upodobania klientów. Nasze pomysły na menu oraz wyjątkowa aranżacja lokalu sprawdziły się idealnie, dlatego po 16 miesiącach uruchomiliśmy drugą restaurację. Na początku 2009 roku rozpoczęliśmy budowę systemu franczyzowego.

Różnorodność serwowanych w Pierogarni Stary Młyn pierogów przyprawia o zawrót głowy: podpiekane, na słodko, wegetariańskie, z mięsem, z okrasą czy ze skwarkami, a to nie koniec smakołyków. Zupy, desery, ciasta i inne wypieki - wszystkie oparte są na tradycyjnych przepisach babcinych, kresowych, doskonalonych przez pokolenia.

Pierogi robione są na miejscu, świeżutkie i w tym upatrujemy źródło naszego sukcesu. Pierogarnia świetnie przyjęła się we Wrocławiu, kolejny lokal powstaje w Bydgoszczy.

Poszukujemy:

Partnerów Biznesowych – Właścicieli Pierogarni Stary Młyn


Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • doradztwo w zakresie optymalnego wyboru lokalu, wyposażenia lokalu, realizacji inwestycji
  • rabaty wynegocjowane przez franczyzodawcę u dostawców usług i półproduktów
  • opieka franczyzodawcy nad restauracją franczyzobiorcy: szkolenia, korzystanie z bieżącej pomocy, konsultacje, doradztwo, itp.
  • doradztwo w zakresie rekrutacji personelu
  • projekt aranżacji - wykorzystanie sprawdzonej wizualizacji i charakterystyczny wystrój architektoniczny wyłączność terytorialna dla franczyzobiorcy
  • korzyści ze wspólnych działań marketingowych
  • stabilność działania – umowa franczyzowa zawierana jest na okres 6 lat, z możliwością jej przedłużenia

Przewidywana suma inwestycji

  • 2,5 – 3,5 tys. zł/m2 + opłata licencyjna od 35 do 65 tys. PLN w zależności od wybranej opcji.

Podstawowe wymagania sieci

  • akceptacja celów i zasad działania systemu Pierogarni Stary Młyn zapisanych w umowie
  • franczyzowej
  • dobre umiejscowienie lokalu (powierzchnia min. 160 m2, w atrakcyjnej lokalizacji w centrum
  • miasta, na starówce lub w kamienicy. Miasta powinny mieć powyżej 100 tys. mieszkańców, tytuł prawny do nieruchomości lub lokalu na okres min. 6 lat.)
  • posiadanie środków finansowych nie mniejszych niż 400 tys. złotych
  • prowadzenie własnej działalności gospodarczej (osobistej lub w formie spółki kapitałowej)
  • doświadczenie gastronomiczne nie jest wymagane

Szacowany zwrot z inwestycji

Przy połączeniu czynników: atrakcyjnej lokalizacji, dobrej koniunktury na rynku oraz pełnego zaangażowania franczyzobiorcy w prowadzenie Pierogarni Stary Młyn zwrot z inwestycji może nastąpić już po 1,5 - 3 roku działania restauracji.

Zainteresowany osoby serdecznie zapraszamy do kontaktu:

Maciej Podlaszewski,

tel. 601 595 925

 [email protected]


ZOBACZ WIĘCEJ

Pierogarnia Stary Młyn
Tradycyjny wystrój i ciepło uwiodą każdego, kto przekroczy próg Pierogarni Stary Młyn. Pierwszą restaurację otworzyliśmy w 2007 roku w Toruniu. Świetnie wpisała się w klimat starówki i upodobania klientów. Nasze pomysły na menu oraz wyjątkowa aranżacja lokalu sprawdziły się idealnie, dlatego po 16 miesiącach uruchomiliśmy drugą restaurację. Na początku 2009 roku rozpoczęliśmy budowę systemu franczyzowego.

Różnorodność serwowanych w Pierogarni Stary Młyn pierogów przyprawia o zawrót głowy: podpiekane, na słodko, wegetariańskie, z mięsem, z okrasą czy ze skwarkami, a to nie koniec smakołyków. Zupy, desery, ciasta i inne wypieki - wszystkie oparte są na tradycyjnych przepisach babcinych, kresowych, doskonalonych przez pokolenia.

Pierogi robione są na miejscu, świeżutkie i w tym upatrujemy źródło naszego sukcesu. Pierogarnia świetnie przyjęła się we Wrocławiu, kolejny lokal powstaje w Bydgoszczy.

Poszukujemy:

Partnerów Biznesowych – Właścicieli Pierogarni Stary Młyn


Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • doradztwo w zakresie optymalnego wyboru lokalu, wyposażenia lokalu, realizacji inwestycji
  • rabaty wynegocjowane przez franczyzodawcę u dostawców usług i półproduktów
  • opieka franczyzodawcy nad restauracją franczyzobiorcy: szkolenia, korzystanie z bieżącej pomocy, konsultacje, doradztwo, itp.
  • doradztwo w zakresie rekrutacji personelu
  • projekt aranżacji - wykorzystanie sprawdzonej wizualizacji i charakterystyczny wystrój architektoniczny wyłączność terytorialna dla franczyzobiorcy
  • korzyści ze wspólnych działań marketingowych
  • stabilność działania – umowa franczyzowa zawierana jest na okres 6 lat, z możliwością jej przedłużenia

Przewidywana suma inwestycji

  • 2,5 – 3,5 tys. zł/m2 + opłata licencyjna od 35 do 65 tys. PLN w zależności od wybranej opcji.

Podstawowe wymagania sieci

  • akceptacja celów i zasad działania systemu Pierogarni Stary Młyn zapisanych w umowie
  • franczyzowej
  • dobre umiejscowienie lokalu (powierzchnia min. 160 m2, w atrakcyjnej lokalizacji w centrum
  • miasta, na starówce lub w kamienicy. Miasta powinny mieć powyżej 100 tys. mieszkańców, tytuł prawny do nieruchomości lub lokalu na okres min. 6 lat.)
  • posiadanie środków finansowych nie mniejszych niż 400 tys. złotych
  • prowadzenie własnej działalności gospodarczej (osobistej lub w formie spółki kapitałowej)
  • doświadczenie gastronomiczne nie jest wymagane

Szacowany zwrot z inwestycji

Przy połączeniu czynników: atrakcyjnej lokalizacji, dobrej koniunktury na rynku oraz pełnego zaangażowania franczyzobiorcy w prowadzenie Pierogarni Stary Młyn zwrot z inwestycji może nastąpić już po 1,5 - 3 roku działania restauracji.

Zainteresowany osoby serdecznie zapraszamy do kontaktu:

Maciej Podlaszewski,

tel. 601 595 925

 [email protected]

Ogłoszenie archiwalne

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy