Oferta pracy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy

Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę

Aktualne oferty pracodawcy
Oferta z szybkim aplikowaniem 
co to?
Na oferty z aktywnym „Aplikuj szybko” zaaplikujesz jednym kliknięciem. Korzystają one z danych używanych przez Ciebie przy ostatnim aplikowaniu. Jeśli jeszcze tego nie robiłaś/eś, nie przejmuj się. Za pierwszym razem trafisz na pełny formularz aplikowania.

Pizzerman

BASICO A. PRZYBYSZ I M. KOŚCIKIEWICZ sp.j.

32,0038,00 brutto / godz.
  • Praca zmianowa:tak
  • Dni pracy:dni robocze (poniedziałek - piątek), sobota, niedziela
  • Godziny pracy:elastyczny grafik
  • Możliwa praca w godzinach nocnych:nie
  • Tryb wypłaty:miesięczna

BASICO A. PRZYBYSZ I M. KOŚCIKIEWICZ sp.j.

Aleja Jana Pawła II 193

Radzymin

Twój zakres obowiązków

  • Zakres obowiązków pizzera:

  • przygotowanie pizzy zgodnie z obowiązującymi standardami i wytycznymi Szefa Kuchni,

  • przygotowywanie produkcji ciasta oraz makaronów wg autorskiego przepisu,

  • racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat,

  • dbanie o odpowiednią estetykę potraw,

  • utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy,

  • dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych,

  • prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań powierzonych przez Szefa kuchni wynikających ze specyfikacji zajmowanego stanowiska,

  • informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach,

  • zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów,

Nasze wymagania

  • Nasze wymagania:

  • dyspozycyjność,

  • sumienność,

  • uczciwość,

  • mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,

  • dodatkowym atutem jest doświadczenie w pracy z kuchnią włoską,

To oferujemy

  • To oferujemy:

  • -dobre i stabilne wynagrodzenie,

  • -ciekawą pracę i możliwość rozwoju w profesjonalnym zespole,

O nas

O nas

Basico to miejsce z wieloletnią tradycją, posiadające dwie restauracje w Warszawie. Zgodnie z nazwą jest to prosta kuchnia z daniami Morza Śródziemnego, z przewagą potraw włoskich. Właścicielem jest Adam Przybysz pełniący jednocześnie funkcję szefa kuchni wraz ze znanym muzykiem Markiem Kościkiewiczem.

Powstały rok temu projekt to połączenie restauracji i sceny koncertowej, gdzie odbywać się będą wydarzenia kulturalno-muzyczne z najlepszymi polskimi artystami.