reklama

Praca pracownik działu mięso

Mamy dla Ciebie 11 ofert

Aplikacja Pracuj.pl

Przeglądaj oferty wygodniej

Pobierz
    • Gruszczyce (pow. sieradzki)
    Firma Plukon Sieradz Sp. z o.o. poszukuje Technical Managera , którego praca będzie polegać na zapewnieniu ciągłości procesów produkcyjnych poprzez koordynację i nadzór nad bieżącą konserwacją maszyn i urządzeń oraz ich naprawami, nadzór nad...
    opublikowana: 22 stycznia 2020
    • Piaseczno, Mysiadło (pow. piaseczyński)
    Wymagania: Wykształcenie min. średnie – preferowane kierunkowe, Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa oraz przy produkcji wędlin, Umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office), Umiejętność bardzo dobrej organizacji pracy,...
    opublikowana: 21 stycznia 2020
    • Poznań
    Wymagania: Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego - dodatkowy atut (możliwość przyuczenia), Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z...
    opublikowana: 19 stycznia 2020
    • Łódź
    Wymagania: Wykształcenie min. zawodowe, Mile widziane doświadczenie w pracy w handlu oraz znajomość zasad związanych z obsługą klienta, Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid) lub gotowość do jej wyrobienia,...
    opublikowana: 15 stycznia 2020
    • Gdańsk
    Wymagania: Wykształcenie min. średnie – preferowane kierunkowe, Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa oraz przy produkcji wędlin, Umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office), Umiejętność bardzo dobrej organizacji pracy,...
    opublikowana: 15 stycznia 2020
    • Gdańsk
    Wymagania: Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego będzie dodatkowym atutem (możliwość przyuczenia), Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu...
    opublikowana: 14 stycznia 2020
    • Gdańsk
    Wymagania: Wykształcenie min. średnie – preferowane wyższe kierunkowe, Doświadczenie zawodowe w przy rozbiorze mięsa lub przy produkcji wędlin, Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid) – lub gotowość do jej...
    opublikowana: 14 stycznia 2020
    • Siedlce
    Wymagania Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego oraz przy produkcji wędlin i wędzonek będzie dodatkowym atutem (możliwość przyuczenia), Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, Aktualna...
    opublikowana: 14 stycznia 2020
    • Siedlce
    Wymagania Znajomość branży mięsnej, Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, Rzetelność, sumienność, umiejętność organizacji pracy, kultura osobista, Aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych dopuszczająca do kontaktu...
    opublikowana: 14 stycznia 2020
    • Warszawa
    Wymagania Znajomość zasad związanych z obsługą klienta, Aktualna książeczka zdrowia dopuszczająca do kontaktu z żywnością (Sanepid) lub gotowość do jej szybkiego wyrobienia, Rzetelność, sumienność, umiejętność organizacji pracy, kultura osobista....
    opublikowana: 14 stycznia 2020
reklama