reklama
Praca pracownik produkcyjny przy mięsie
Mamy dla Ciebie 8 ofert-
Rekrutacja zdalna
- Oss - Holandia, Holandia
Praca w Holandii – od zaraz! Oferujemy: Legalne zatrudnienie na terenie Holandii, Kontrakt na sześć miesięcy z możliwością przedłużenia, Wypłaty w systemie tygodniowym, bez stawek wiekowych, Zakwaterowanie i opiekę polskiego koordynatora. Stawkę...opublikowana: 23 lutego 2021 -
- Holandia, Holandia
Praca polega na rozbiorze, trybowaniu, sortowaniu oraz pakowaniu mięsa drobiowego. Praca odbywa się na hali produkcyjnej. Oferujemy: stawkę godzinową 10.44 Euro/h brutto cotygodniowe wypłaty na konto pracownika (rachunek imienny w walucie Euro)...opublikowana: 22 lutego 2021 -
Rekrutacja zdalna
- Holandia, Holandia
Praca polega na rozbiorze, trybowaniu, sortowaniu oraz pakowaniu mięsa drobiowego. Praca odbywa się na hali produkcyjnej. Oferujemy: stawkę godzinową (10.44 Euro/h) cotygodniowe wypłaty na konto pracownika (rachunek imienny w walucie Euro) opiekę...opublikowana: 22 lutego 2021 -
- Ełk
Główne zadania: czynności związane z obróbką półtuszy po uboju praca z dużą ilością surowego mięsa praca przy linii ubojowej ...opublikowana: 22 lutego 2021 -
- Oss - Holandia, Holandia
Praca odbywa się na hali produkcyjnej. Praca przy mięsie drobiowym w Holandii - bez stawek wiekowych i znajomości języka Obowiązki trybowanie udek, filetowanie, sortowanie oraz pakowanie mięsa drobiowego Wymagania umiejętność pracy pod presją...opublikowana: 21 lutego 2021 -
- Belgia, Saint Vith, Belgia
Opis stanowiska: Praca w firmie zajmującej się przetwórstwem mięsnym. Praca przy ćwiartowaniu mięsa wołowego. Co oferujemy: Stawkę: 11- 13€ netto/h. Terminowe wypłaty wynagrodzenia do 10-tego każdego miesiąca. Możliwość pobierania zaliczek przez...opublikowana: 20 lutego 2021 -
- Tykocin
Twój zakres obowiązków, Oddzielanie skóry, podział na tusze,, Praca przy przetwórstwie mięsa, Praca fizyczna, stojąca, w tym podnoszenie/przenoszenie, Używanie narzędzi, takich jak noże i piłyopublikowana: 19 lutego 2021 -
- Zgierz
Zatrudnimy osoby do pracy na stanowiskach produkcyjnych w zakładzie przetwórstwa mięsnego. Wymagania: chęć do pracy w systemie dwuzmianowym 6-14, 14-22, pon-pt punktualność skrupulatność, biegła znajomość tabliczki mnożenia w zakresie 100 chęć...opublikowana: 19 lutego 2021