Oferta pracy

INFORMACJA O PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH
PRZEZ Z. CH. PERMEDIA S.A.
 
Klauzula informacyjna:
  • Administratorem danych osobowych kandydatów do pracy jest Z.Ch. Permedia S. A ul Grenadierów 9, 20-331 Lublin.
  • Z Administratorem danych osobowych można skontaktować się poprzez adres email
  • Dane osobowe przetwarzane będą w następujących celach i w oparciu o następujące podstawy prawne:
Cel przetwarzania danych- Podstawa prawna przetwarzania danych
Prowadzenie postępowania rekrutacyjnego na stanowisko wskazane w ogłoszeniu
art. 6 ust. 1 lit c) Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (obowiązek prawny)
art. 6 ust. 1 lit. b) Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (podjęcie działań na żądanie osoby, której dane dotyczą przed zawarciem umowy)
Wykorzystywanie złożonych dokumentów aplikacyjnych na potrzeby przyszłych rekrutacji
art. 6 ust. 1 lit. a) Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (zgoda osoby, której dane dotyczą)
4.  Odbiorcami danych osobowych kandydatów do pracy będą:
·        upoważnieni pracownicy Administratora,
·        Usługodawcy, którym w drodze umowy powierzono przetwarzanie Danych Osobowych na potrzeby realizacji usług świadczonych dla Administratora, w szczególności takie podmioty jak podmioty świadczące usługi IT oraz ich upoważnieni pracownicy, w zakresie niezbędnym do prawidłowego wykonania tych usług,
· podmioty uprawnione do otrzymania Danych Osobowych na podstawie przepisów prawa,
5. Dane osobowe kandydatów do pracy będą przechowywane:
  • do momentu zakończenia procesu rekrutacji na wskazane w ogłoszeniu stanowisko,
  • w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych na potrzeby przyszłych rekrutacji prowadzonych przez Administratora - do momentu wycofania tej zgody, nie dłużej niż 6 miesięcy od momentu wyrażenia zgody,
  • w przypadku udostępnienia danych - do momentu wycofania tej zgody.
  • Po wskazanym wyżej okresie przez czas, w którym przepisy prawa nakazują przechowanie danych lub przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń.
6. W związku z przetwarzaniem danych osobowych,
kandydatom do pracy przysługują następujące prawa:
  • prawo dostępu do treści danych, prawo do sprostowania danych, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania danych, prawo do przenoszenia danych,
  • prawo do wycofania zgody na przetwarzanie danych na potrzeby przyszłych rekrutacji prowadzonych przez Administratora Zgodę można wycofać poprzez kontakt pod adresem e-mail.
  • prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
7. Podanie danych w zakresie wskazanym w Kodeksie pracy lub w innych ustawach szczegółowych (według wymogów ogłoszenia) jest niezbędne do wzięcia udziału w postępowaniu rekrutacyjnym. Konsekwencją niepodania tych danych może być wykluczenie kandydata do pracy z prowadzonego postępowania rekrutacyjnego. Podanie pozostałych danych ma charakter dobrowolny i nie ma wpływu na możliwość udziału w rekrutacji.
Pełną informację odnośnie przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz 
Zakłady Chemiczne Permedia S.A.

Pracownik Magazynu

Zakłady Chemiczne Permedia S.A.O firmie

  • Lublin
    Lublin, lubelskie
  • Ważna jeszcze 17 dni
    do: 14 paź 2020
  • Pełny etat
  • Pracownik fizyczny

Zakłady Chemiczne Permedia S.A.

Lublin

top
Jesteśmy jednym z wiodących producentów środków barwiących w Polsce.
W związku z dynamicznym rozwojem do naszego zespołu poszukujemy osób na stanowiska
Pracownik Magazynu
Miejsce pracy: Lublin

Główne zadania:

  • Przygotowanie towarów do wysyłki zgodnie ze specyfikacją zamówienia,
  • Właściwe składowanie i zabezpieczenie przyjętego towaru, oraz surowców i wyrobów gotowych,
  • Prace wewnątrz transportowe załadunkowe rozładunkowe surowców i materiałów i wyrobów gotowych,
  • Terminowe wydawanie towarów dla potrzeb produkcji i poszczególnych komórek organizacyjnych
  • Zagwarantowanie właściwej rotacji towarów
  • Organizacja pracy magazynu i pracy personelu magazynowego:
    • sprawy odbioru i wysyłki towaru,
    • utrzymanie porządku w budynkach magazynowych i placach około magazynowych,
    • właściwe zabezpieczenie magazynu

Wymagania:

  • Wykształcenie minimum zawodowe,
  • Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • Gotowość do wykonywania obowiązków w systemie pracy zmianowej 5-dniowy tydzień pracy.
  • Dobra organizacja pracy własnej,
  • Komunikatywność, umiejętność pracy w zespole,
  • Uprawnienia i doświadczenie do kierowania wózkami widłowymi.

OFERUJEMY:

  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w firmie z ugruntowana pozycją,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Możliwość rozwoju zawodowego,
  • Pakiet medyczny,
  • Atrakcyjny pakiet socjalny.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu jedynie z wybranymi Kandydatami.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres email

Prosimy o dołączenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawieniu.”
bottom
Jesteśmy jednym z wiodących producentów środków barwiących w Polsce.
W związku z dynamicznym rozwojem do naszego zespołu poszukujemy osób na stanowiska
Pracownik Magazynu

Główne zadania:

  • Przygotowanie towarów do wysyłki zgodnie ze specyfikacją zamówienia,
  • Właściwe składowanie i zabezpieczenie przyjętego towaru, oraz surowców i wyrobów gotowych,
  • Prace wewnątrz transportowe załadunkowe rozładunkowe surowców i materiałów i wyrobów gotowych,
  • Terminowe wydawanie towarów dla potrzeb produkcji i poszczególnych komórek organizacyjnych
  • Zagwarantowanie właściwej rotacji towarów
  • Organizacja pracy magazynu i pracy personelu magazynowego:
    • sprawy odbioru i wysyłki towaru,
    • utrzymanie porządku w budynkach magazynowych i placach około magazynowych,
    • właściwe zabezpieczenie magazynu

Wymagania:

  • Wykształcenie minimum zawodowe,
  • Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • Gotowość do wykonywania obowiązków w systemie pracy zmianowej 5-dniowy tydzień pracy.
  • Dobra organizacja pracy własnej,
  • Komunikatywność, umiejętność pracy w zespole,
  • Uprawnienia i doświadczenie do kierowania wózkami widłowymi.

OFERUJEMY:

  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w firmie z ugruntowana pozycją,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Możliwość rozwoju zawodowego,
  • Pakiet medyczny,
  • Atrakcyjny pakiet socjalny.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres email

Prosimy o dołączenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawieniu.”
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu jedynie z wybranymi Kandydatami.

Ogłoszenie archiwalne