Oferta pracy

Klauzula zgody i klauzula informacyjna dla kandydatów do pracy
dotycząca przetwarzania danych osobowych
 
Treść informacyjna
Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej RODO) informujemy, że:
  • DHL funkcjonuje w ramach kilku podmiotów prawnych, w związku z powyższym administratorem Pani/Pana danych osobowych jest DHL Exel Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., albo DHL Exel Supply Chain Trade (Poland) Sp. z o.o., albo DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., wszystkie z siedzibą 02-146 Warszawa, ul. 17 stycznia 45D;
  • Szczegółowe informacje dotyczące zasad przetwarzania danych można uzyskać od Inspektora Ochrony Danych – pod adresem: [email protected]
  • Administrator przetwarza dane na podstawie zgody, przepisu prawa, dążąc do zawarcia umowy na żądanie kandydata, oraz na podstawie prawnie uzasadnionego interesu polegającego na konieczności doboru odpowiednich kadr (art. 6 ust. 1 lit a,b,c,f RODO) w celach rekrutacyjnych
  • Udzieloną zgodę można w każdym czasie odwołać.
  • Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą do zakończenia prowadzonej rekrutacji nie dłużej jednak niż przez sześć miesięcy od dnia przesłania CV;
  • Za Pani/Pana zgodą w okresie 3 lat od zakończenia procesu rekrutacji dane osobowe będą przetwarzane w kolejnych rekrutacjach prowadzonych przez Administratora;
  • Posiada Pani/Pan prawo do żądania od Administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie;
  • Odbiorcami danych osobowych poza Administratorem są portale z ogłoszeniami o pracę oraz firmy rekrutacyjne, w tym dostęp do danych mają pozostałe podmioty z grupy DHL wymienione we wstępie;
  • Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Urzędu Ochrony Danych Osobowych;
  • Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w przypadkach gdy podstawą ich przetwarzania są przepisy prawa, a w pozostałym zakresie jest dobrowolne jednak niepodanie danych do kontaktu uniemożliwi udział w rekrutacji.
Jeśli wyraża Pan/ Pani  również zgodę na przetwarzanie danych osobowych po zakończeniu procesu rekrutacyjnego na potrzeby przyszłych rekrutacji również, proszę o dołączenie klauzuli następującej treści:
Zgodnie z art.6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach przyszłych rekrutacji DHL Exel Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., DHL Exel Supply Chain Trade (Poland) Sp. z o.o., DHL Supply Chain (Poland) Sp. z o.o., wszystkie z siedzibą 02-146 Warszawa, ul. 17 stycznia 45D.
 
DHL Supply Chain (Poland)

Procurement and Carrier Manager

DHL Supply Chain (Poland)O firmie

  • Warszawa, mazowieckie

  • Ważna jeszcze 2 dni
    do: 24 paź 2020
  • Umowa o pracę
  • Pełny etat
  • Menedżer
top
CHCESZ PRACOWAĆ W NAJWIĘKSZEJ FIRMIE LOGISTYCZNEJ W ŚWIECIE?
We are currently looking for people for the position:
Procurement and Carrier Manager
Miejsce pracy: Warszawa

Main Accountabilities:

  • Close cooperation with Operations, Transport Planning, Project and the Business Development to secure the most suitable, cost effective method of operation and service provider for the country, region, lane and mode of transport,                         
  • Negotiate with service providers to gain the most competitive rates whilst adhering to specific service requirements,                           
  • Research alternative transport options and benchmark existing rates to justify current selection and or generate cost saving opportunities, 
  • Measure carrier performance levels against agreed targets, taking appropriate action where necessary, 
  • Deliver a consistent Supply Chain throughout the multiple appointed carriers that operate within the network,                                    
  • Deliver improvements in the customers supply chain, including booking processes, network design, communications,                                                                                          
  • Supporting tenders for new business to provide the most suitable and cost efficient transport solution, 
  • Leading the procurement of own fleet where required,                                                           
  • Support the delivery of contractual cost down commitments.   

Requirements:                                                                                                                                       

  • University degree, Certificate in Logistics/ Freight Forwarding,                                                        
  • At least 5 years Supervisory or Management experience in Freight Forwarding and or a logistics environment experience,
  • Fluency in English (both spoken and written), other European languages fluency would be an advantage,
  • Experience in Domestic and International road and parcel freight,    
  • Experience in Transport operations in Supply Chain division,                                              
  • Transport / Procurement / Supplier Management,                                                 
  • Customer relationship management skills - Senior Account Management experience,
  • Demonstrable record of service improvement through innovation,                   
  • International experience desirable,                                                                                          
  • Cultural awareness - will be dealing with providers from / in all over the world,           
  • Ability to work independently and under pressure.                                                                                                            

We offer

  • Stable Employment – employment contract
  • Real opportunnities for development
  • Medical care Medicover
  • Co-funded life insurance
  • Co-funded sport card Multisport
  • Co-funded vacation
  • Co-funded sport events

Dołącz do naszego zespołu i pracuj z ludźmi pełnymi pasji!

 

DHL Supply Chain to wiodący na świecie dostawca logistyki kontraktowej. Na polskim rynku spółka działa od 2002 roku, zatrudniając ponad 3 000 osób. Firma zarządza ponad 20 lokalizacjami o łącznej powierzchni ponad 500 tys. m2.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.
CHCESZ PRACOWAĆ W NAJWIĘKSZEJ FIRMIE LOGISTYCZNEJ W ŚWIECIE?
Procurement and Carrier Manager

Main Accountabilities:

  • Close cooperation with Operations, Transport Planning, Project and the Business Development to secure the most suitable, cost effective method of operation and service provider for the country, region, lane and mode of transport,                         
  • Negotiate with service providers to gain the most competitive rates whilst adhering to specific service requirements,                           
  • Research alternative transport options and benchmark existing rates to justify current selection and or generate cost saving opportunities, 
  • Measure carrier performance levels against agreed targets, taking appropriate action where necessary, 
  • Deliver a consistent Supply Chain throughout the multiple appointed carriers that operate within the network,                                    
  • Deliver improvements in the customers supply chain, including booking processes, network design, communications,                                                                                          
  • Supporting tenders for new business to provide the most suitable and cost efficient transport solution, 
  • Leading the procurement of own fleet where required,                                                           
  • Support the delivery of contractual cost down commitments.   

Requirements:                                                                                                                                       

  • University degree, Certificate in Logistics/ Freight Forwarding,                                                        
  • At least 5 years Supervisory or Management experience in Freight Forwarding and or a logistics environment experience,
  • Fluency in English (both spoken and written), other European languages fluency would be an advantage,
  • Experience in Domestic and International road and parcel freight,    
  • Experience in Transport operations in Supply Chain division,                                              
  • Transport / Procurement / Supplier Management,                                                 
  • Customer relationship management skills - Senior Account Management experience,
  • Demonstrable record of service improvement through innovation,                   
  • International experience desirable,                                                                                          
  • Cultural awareness - will be dealing with providers from / in all over the world,           
  • Ability to work independently and under pressure.                                                                                                            

OFERUJEMY:

  • Praca z profesjonalistami pełnymi pasji i chętnymi do dzielenia się wiedzą
  • Przyjazne miejsce pracy
  • Realne możliwości rozwoju zawodowego
  • Opieka medyczna
  • Dofinansowanie karty sportowej
  • Preferencyjne warunki ubezpieczenia na życie
  • Wczasy pod gruszą
  • Bony świąteczne
  • Udział w wydarzeniach wspierających lokalną społeczność
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Dołącz do naszego zespołu i pracuj z ludźmi pełnymi pasji!

 

DHL Supply Chain to wiodący na świecie dostawca logistyki kontraktowej. Na polskim rynku spółka działa od 2002 roku, zatrudniając ponad 3 000 osób. Firma zarządza ponad 20 lokalizacjami o łącznej powierzchni ponad 500 tys. m2.

Ogłoszenie archiwalne