Miejsce pracy: Białystok
Obowiązek informacyjny RODO

wynikający z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE
 
Szanowna Pani, Szanowny Panie uprzejmie informujemy, iż:
  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest BUDOKRUSZ SA z siedzibą w Odrano Woli ul. Osowiecka 47, 05-825 Grodzisk Mazowiecki.
  2. Inspektorem Ochrony Danych jest Krzysztof Krzyżanowski dostępny pod email: [email protected]
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji na podstawie dobrowolnie i świadomie wyrażonej zgody.
  4. Pani/Pana dane osobowe mogą być udostępniane podmiotom świadczącym usługi Administratorowi na podstawie podpisanych umów powierzenia przetwarzania danych osobowych.
  5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do zakończenia procesu rekrutacji na aplikowane stanowisko lub 1 roku od złożenia aplikacji.
  6. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych i zgłoszenia sprzeciwu oraz prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  7. Jeśli uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO, przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  8. Podczas procesu rekrutacji Pani/Pana dane nie będą poddane zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji oraz profilowaniu.
BUDOKRUSZ Spółka Akcyjna

Przedstawiciel Handlowy

BUDOKRUSZ Spółka AkcyjnaO firmie

  • Białystok, podlaskie

  • Ważna jeszcze 18 dni
    15 Marzec 2020
  • Kontrakt B2B
  • Pełny etat
  • Specjalista
top
top

BUDOKRUSZ S.A., właściciel marki VESTONE, jest przedsiębiorstwem prywatnym, w 100% z polskim kapitałem, działającym w sektorze budowlanym od 1990 r. Jest czołowym producentem betonu, kostki brukowej, płyt dekoracyjnych oraz wyrobów budowlanych w Polsce.

Aktualnie poszukujemy kandydata na stanowisko:

Przedstawiciel Handlowy

Miejsce pracy: Białystok

Zadania:

  • Sprzedaż betonu w województwie podlaskim
  • Bieżące kontakty z klientami
  • Pozyskiwanie nowych klientów i podtrzymywanie kontaktów z aktualnymi klientami
  • Doradztwo techniczne

Wymagania:

  • Znajomość rynku branży budowlanej
  • Umiejętność samodzielnego planowania i organizacji pracy
  • Wysoko rozwinięte zdolności interpersonalne i komunikacyjne
  • Dobra znajomość pakietu Ms Office
  • Komunikatywność, samodzielność, odpowiedzialność
  • Prawo jazdy kat. B
  • Wykształcenie min. średnie

Oferujemy:

  • Stałą, stabilną i ciekawą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej
  • Odpowiednie do stanowiska narzędzia pracy (samochód służbowy, laptop, telefon)
  • Umowa o współpracy (samozatrudnienie)
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Możliwość rozwoju zawodowego


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).

BUDOKRUSZ S.A., właściciel marki VESTONE, jest przedsiębiorstwem prywatnym, w 100% z polskim kapitałem, działającym w sektorze budowlanym od 1990 r. Jest czołowym producentem betonu, kostki brukowej, płyt dekoracyjnych oraz wyrobów budowlanych w Polsce.

Aktualnie poszukujemy kandydata na stanowisko:

Przedstawiciel Handlowy

Numer ref.: Miejsce pracy: Białystok

Zadania:

  • Sprzedaż betonu w województwie podlaskim
  • Bieżące kontakty z klientami
  • Pozyskiwanie nowych klientów i podtrzymywanie kontaktów z aktualnymi klientami
  • Doradztwo techniczne

Wymagania:

  • Znajomość rynku branży budowlanej
  • Umiejętność samodzielnego planowania i organizacji pracy
  • Wysoko rozwinięte zdolności interpersonalne i komunikacyjne
  • Dobra znajomość pakietu Ms Office
  • Komunikatywność, samodzielność, odpowiedzialność
  • Prawo jazdy kat. B
  • Wykształcenie min. średnie

Oferujemy:

  • Stałą, stabilną i ciekawą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej
  • Odpowiednie do stanowiska narzędzia pracy (samochód służbowy, laptop, telefon)
  • Umowa o współpracy (samozatrudnienie)
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Możliwość rozwoju zawodowego


Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).

Ogłoszenie archiwalne