reklama

Praca specjalista ds. jakości w branży spożywczej, Polska

Mamy dla Ciebie 14 ofert

Aplikacja Pracuj.pl

Przeglądaj oferty wygodniej

Pobierz
    • Kukinia (pow. kołobrzeski), Kołobrzeg, Koszalin, Białogard, Karlino
    Zadania: prowadzenie kontroli wewnętrznej przebiegu procesów produkcji, produktów oraz dostaw, weryfikacja przestrzegania reżimu technologicznego i sanitarnego pracowników prowadzących proces produkcji, przeprowadzanie szkoleń wstępnych dla nowo...
    opublikowana: 19 lutego 2020
    • Kunów
    Zakres obowiązków: Wspieranie działu produkcji w zakresie zapewnienia jakości zgodnej z przyjętymi standardami poprzez rozwijanie, wdrażanie i monitorowanie procedur zapewniających założony poziom jakości Odpowiedzialność za zachowanie...
    opublikowana: 19 lutego 2020
    • Kraków
    ciągłe doskonalenie systemu zapewnienia jakości we wszystkich fabrykach i centrali spółki, koordynowanie kontaktów i wizyt klientów i audytorów zewnętrznych w zakresie systemu jakości, tworzenie i aktualizacja dokumentacji systemowej,...
    opublikowana: 18 lutego 2020
    • Niepruszewo (pow. poznański)
    Miejsce pracy: Niepruszewo Kogo szukamy ? Doświadczonej osoby, której głównym zadaniem będzie kontrola jakości surowców. Nasz idealny Kandydat/ka na to stanowisko posiada doświadczenie w pracy w zakładzie produkcyjnym (branża spożywcza) na...
    opublikowana: 18 lutego 2020
    • Cząstków Mazowiecki (pow. nowodworski)
    Opis stanowiska: kontrola jakości surowców i opakowań, półproduktu oraz wyrobu gotowego zapewnienie prawidłowego pobierania prób i oznakowania materiałów próbkowanych prowadzenie archiwum prób surowców oraz dokumentacji gromadzenie prób...
    opublikowana: 17 lutego 2020
    • Racibórz
    Twoje Cele Administrowanie dokumentacją związaną z systemem zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności Współtworzenie oraz weryfikacja dokumentacji HACCP Współudział w przeprowadzaniu audytów zewnętrznych i wewnętrznych dotyczących systemów...
    opublikowana: 16 lutego 2020
    • Łódź
    Wymagania niezbędne: wykształcenie średnie, mile widziane wyższe kierunkowe (technologia żywności); znajomość i obsługa programów komputerowych typu „MS Office”; dobra organizacja pracy, otwarcie na nowe wyzwania, chęć do nauki; komunikatywność;...
    opublikowana: 16 lutego 2020
    • Lubień Kujawski
    Opis stanowiska: tworzenie i nadzór nad dokumentacją Systemu Zarządzania Jakością (normy: GMP+ B1, wdrożenie: ISO 9001, ISO 14001 oraz FSSC), prowadzenie audytów wewnętrznych i zewnętrznych, prowadzenie szkoleń, inicjowanie i nadzorowanie działań...
    opublikowana: 15 lutego 2020
    • Poznań, Gądki (pow. poznański)
    Główne zadania: Opiniowanie znakowania środków spożywczych Weryfikację dokumentacji produktowych Śledzenie zmian w przepisach i informacji na portalach branżowych Przygotowywanie i przeprowadzanie szkoleń Pobieranie i ocena organoleptyczna prób...
    opublikowana: 14 lutego 2020
    • Gdynia
    Obowiązki: prowadzenie oraz kontrola procesu i dokumentacji związanej z reklamacjami, samodzielne rozpatrywanie reklamacji, pomoc przy wdrażaniu nowych produktów spożywczych (głównie mięsnych) w zakresie jakości, receptur i specyfikacji,...
    opublikowana: 14 lutego 2020
reklama